"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 22 065
  • 652
  •   3
Отговори
# 510
Аз имах същи толкова бледи линии 5 дена преди цикъл и  8 дена след овулация Wink  Успех!

Здравейте,
Имам 6дни до цикъл. Знам, че е рано, но усещам, че има нещо. От близо седмица, имам болки ниско долу и в кръста, но са една идея по-различни от менструалните болки. Та днес направих тест на марката PRIMA и един на Престо. Този на прима са 2 теста направих ги и двата и веднага при напояването на накрайника се появи 2черта. Теста на престо се появи на 3та минута.Спазила съм всички инструкции както трябва.  Прилагам снимки за мнение. Дали са изпарителни или просто е много рано и затова са такива. И двата теста са с висока чуствителност от 10 mIU/ml.

# 511
Аз съм 9 дни след доказана от АГ овулация. При вас как се развиха нещата? Тези чертички станаха ли по-наситени?

# 512
Здравейте,
Имам 6дни до цикъл. Знам, че е рано, но усещам, че има нещо. От близо седмица, имам болки ниско долу и в кръста, но са една идея по-различни от менструалните болки. Та днес направих тест на марката PRIMA и един на Престо. Този на прима са 2 теста направих ги и двата и веднага при напояването на накрайника се появи 2черта. Теста на престо се появи на 3та минута.Спазила съм всички инструкции както трябва.  Прилагам снимки за мнение. Дали са изпарителни или просто е много рано и затова са такива. И двата теста са с висока чуствителност от 10 mIU/ml.

Ползвала съм този тест, всички имат линии и излизат веднага. Даже някои се появяват розови, но са невалидни. Доста некачествени тестове

# 513
Ъм, те са ли на различни фирми 😳 Което прави още по-показателно наличието на  линии. А това дали ще се развие бременността или ще е биохимична е отделен въпрос.

Здравейте,
Имам 6дни до цикъл. Знам, че е рано, но усещам, че има нещо. От близо седмица, имам болки ниско долу и в кръста, но са една идея по-различни от менструалните болки. Та днес направих тест на марката PRIMA и един на Престо. Този на прима са 2 теста направих ги и двата и веднага при напояването на накрайника се появи 2черта. Теста на престо се появи на 3та минута.Спазила съм всички инструкции както трябва.  Прилагам снимки за мнение. Дали са изпарителни или просто е много рано и затова са такива. И двата теста са с висока чуствителност от 10 mIU/ml.

Ползвала съм този тест, всички имат линии и излизат веднага. Даже някои се появяват розови, но са невалидни. Доста некачествени тестове

# 514
Защо давате напразни надежди? Тестовете са отрицателни.

# 515
Тестовете са на различни фирми и съм ползвала и двете фирми, точно няколко дни преди цикъл бях и тези тестове имаха такива черти всички, даже единия беше с розова черта, на следващия ден направих шурчек и беше напълно отрицателен. Дано нейните са положителни, но нека си вземе друга марка, защото моите си бяха невалидни😊 даже имам снимка някъде ще прикача на единия тест с розовата черта

# 516
Различни марки са да. Но Престо никога не ми е давал изпарителна черта. Стана ми странно на 2 ралични марки изпарителни черти.

# 517
Различни марки са да. Но Престо никога не ми е давал изпарителна черта. Стана ми странно на 2 ралични марки изпарителни черти.
Дано вашите да истински, стискам палци!

# 518
Не допускате ли, че се е случила имплантация, просто бременността не се е развила. Поне 3 пъти съм минавала през това, като щях и аз да обвинявам тестовете, че са невалидни, но си правих и кръвни. Surecheck ще стане положителен чак когато чхг се вдигне над 100, а при биохимичните ми достигаше едва 40.

Тестовете са на различни фирми и съм ползвала и двете фирми, точно няколко дни преди цикъл бях и тези тестове имаха такива черти всички, даже единия беше с розова черта, на следващия ден направих шурчек и беше напълно отрицателен. Дано нейните са положителни, но нека си вземе друга марка, защото моите си бяха невалидни😊 даже имам снимка някъде ще прикача на единия тест с розовата черта

# 519
Аз на ЧХГ 50 съм имала нормални бледи черти, оцветени. В пост по-горе те са бели и са само очертани.

За тестове believe pro винаги са ми били точни и вярвам само на тях. Не е като да правя тестове от година и да не правя кръвни за сравнение.

При домашните тестове няма как да засечеш биохимичната бременност, а ЧХГ не се изчиства за един ден от кръвта.

# 520
Допускала съм, но при условие, че няма как да го докажа, не ми се иска да давам лъжлива информация и да ѝ дам надежда, пък да се окаже друго. Защото на тази марка тест, който пратих имах два такива в един ден, на следващия вече нямаше дори бледа или изпарителна на шур чек и цикъла си ми дойде напълно навреме. А престо съм купувала преди и отново имах такава подобна изпарителна на единия тест, следващия беше напълно отрицателен. За това ѝ казвам да изчака 1,2 дни и да направи на друга марка, за са в сигурна

# 521
Аз имах предвид теста на момичето, което пита, понеже чертата изглежда доста наситена, за да е „фалшива“.
Разбира се, Вие най-добре знаете, моят опит е различен от Вашия и затова го споделям. Това не означава, че искам да подведа някого, а просто че личният ми опит е различен. При мен имаше възможност за доказване, по лекарска препоръка, пусках кръвни тестове още от рано. Оказа се, че действително е имало имплантация, която не беше успешна, а цикълът ми си идваше навреме. Това състояние се нарича биохимична бременност и е често явление, затова уринарните тестове могат да дадат „фалшиво+”, а после да дойде цикълът.

Лично аз бих се замислила и потърсила лекарско мнение, ако 2–3 поредни цикъла имам положителен тест и последващ менструален цикъл, вместо да отхвърлям тестовете като невалидни. За всичко си има причина!
Но това е само мое мнение,  не го налагам и не държа да бъде прието. Който иска, може да го прочете, който не - да подмине.

Не разбирам защо всичко, написано извън „правилата“ на началната страница, не се зачита. Информацията не се ограничава само в рамките на бгмама. Има много повече фактори, които обясняват защо цикълът идва или не, отвъд двете чертички на уринарния тест.

Допускала съм, но при условие, че няма как да го докажа, не ми се иска да давам лъжлива информация и да ѝ дам надежда, пък да се окаже друго. Защото на тази марка тест, който пратих имах два такива в един ден, на следващия вече нямаше дори бледа или изпарителна на шур чек и цикъла си ми дойде напълно навреме. А престо съм купувала преди и отново имах такава подобна изпарителна на единия тест, следващия беше напълно отрицателен. За това ѝ казвам да изчака 1,2 дни и да направи на друга марка, за са в сигурна

# 522
Аз също съм имала биохимична, тестовете ми отчитаха позитивно дори след цикъла, след 2 дни отидох на кръв, който вече беше отрицателен. Но специално този тест, който пратих си изглеждаше положителен, но дали верен или фалшив, не съм доказала с кръвен.Даже чертата ставаше все по-наситена с минаване на времето. Но при условие, че на следващия ден вече нямаше и след от дори бледи черти ме навява, че просто не са били верни и си показват такива черти постоянно. Пак казвам, това е моя опит с тези специално тестове и на мен беше изключително гадно след това като ми дойде, а вече се бях навила за друго. За това от опит казвам, че е по-добре да си направи и на друга марка. На престо постоянно имат такива черти, не само моя опит, ами и доста жени са пращали пък накрая за жалост нищо. Дано при нея не са фалшиви и новината е радостна 😊

# 523
  • София
Аз само да се отчета,че на мен си ми дойде. И то доста силно. Може и да имало нещо ама каквото, такова. Нов месец, нов късмет!

# 524
Аз когато имах биохимична, цикъла ми беше една идея по-лек и без абсолютно никаква болка и закъсня с 2 дни. Болката започна след спирането на кървенето, беше  като много силни спазми на интервали от време и от там се усъмних и си направих дихателен тест и шур чек, положителни. После след 2 дни кръвния вече беше отрицателен. Казаха, че не е било цикъл, а кървене и съм изхвърлила некачествения плод.

Общи условия

Активация на акаунт