"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 21 634
  • 637
  •   2
Отговори
# 525

Здравейте на всички 😊 моля дайте мнение
само да мен ли ми се привижда 2 бледа.

# 526

Здравейте на всички 😊 моля дайте мнение
само да мен ли ми се привижда 2 бледа.
Вижда се втора бледа, но теста ми се вижда пренапоен. Ако сте го направели преди закъснение опитайте с нов.

# 527
Здравейте,

На 25-ти август правих инсеминация, днес получих много, много бледа черта на теста. Е, една идея по-изразена беше наживо, с розов отенък.

После като изсъхна, стана по-отчетлива, но пак с розов цвят, накрая всичко стана още по-отчетливо и лилаво-сивкаво (знам, че е нормално като съхне и че това не значи, че съм по-бременна отколкото в първите 10 минути след теста😆)

Правила съм десетки тестове и никога не съм виждала изпрителна черта, нито сенчица дори на мястото на тест линията - все остава чистак бяло. Прикачам снимки от първите 10-15 минути, както и вече супер сухия тест с лилавите работи.

Въобразявам ли си или може и да се е хванало нещо?

# 528
Здравейте, момичета!
Да питам и аз по - запознатите. Правим опити от 1 година, неуспешни. Преди месец посетихме репродуктивен специалист, след изследвания установихме ИР и поликистоза. Започнах лечение. Преди това година приемах дуфастон от 16 до 26 ден, който лекарката сега ми спря.
Последен цикъл започна на 29 юли и до момента не е дошъл, направих кръвен тест на 01 септември и излезе 12,200, резултата от 03 септември е 22,200. Това добър показател ли е. Между двата теста направих и уринарен тест за бременност, който има втора бледа черта. Тези резултати нормални ли са за периода. Мисля във вторник да направя още един кръвен, а в сряда имах така или иначе записан час, за да видим какво се случва. Надявам се запознатите от Вас да ми споделят какво мислят за тези реузлтати.

# 529
Щом се увеличава резултата това е показателно че има бременност. Честито и успех 🍀🙂

Tinky и твоят е положителен, но са минали само 12 дни, пробвай с нов на друга марка след 2-3 дни, ако си вземеш на ЛЕЙДИ ТЕСТ лентичките е възможно да се види по плътна 2-ра черта. Успех и на теб 🙂

# 530
  • Sofia
Здравейте,

На 25-ти август правих инсеминация, днес получих много, много бледа черта на теста. Е, една идея по-изразена беше наживо, с розов отенък.

После като изсъхна, стана по-отчетлива, но пак с розов цвят, накрая всичко стана още по-отчетливо и лилаво-сивкаво (знам, че е нормално като съхне и че това не значи, че съм по-бременна отколкото в първите 10 минути след теста😆)

Правила съм десетки тестове и никога не съм виждала изпрителна черта, нито сенчица дори на мястото на тест линията - все остава чистак бяло. Прикачам снимки от първите 10-15 минути, както и вече супер сухия тест с лилавите работи.

Въобразявам ли си или може и да се е хванало нещо?

Tinky, утре сутринта един кръвен ще покаже най-точно как вървят нещата. Според мен също е положителен, но като цяло Presto дават често и изпарителни, а съм чувала и за фалшиво положителни. За най-сигурно кръвен - на 13 ден със сигурност ще отчете, ако нямаш работеща лаборатория утре пробвай и с друга марка.

# 531
Това е моят тест 4 дни преди цикъл. Виждам, че има много бледа черта, която е различна  от другите тестове, които направих по-рано. На живо леко розовее. img width=600 height=426]//cdn.bg-mamma.com/sQdp/nJIah.jpg[/img]

# 532
Това е моят тест 4 дни преди цикъл. Виждам, че има много бледа черта, която е различна  от другите тестове, които направих по-рано. На живо леко розовее. img width=600 height=426]//cdn.bg-mamma.com/sQdp/nJIah.jpg[/img]

Тестовете не се разглобяват. Ако не виждате втора черта, няма смисъл да ги разрушавате и да гледате под лупа. Направете нов тест при закъснение.

# 533
Чертата се вижда и когато не е разглобен теста. И с първото ми дете първият тест го бях разглобила, за да видя дали не ми се привижда. Затова и сега е разглобен.

# 534
Разбирам вълнението ви, но все пак чертата трябва да се вижда без колебание макар и по бледа.
Тестовете за бременност с чувствителност 25 показват резултат в по късен етап на закъснение на МЦ, тези с чувствителност 10 показват  преди закъснение!
Незнам с каква е твоя, но изчакай закъснява ето.

# 535
Този е лейди тест писалка не пише каква му е чувствителността.

# 536
  • Телиш/Плевен
В интернет пише, че чувствителността му е 25mlU/ml.
Аз не виждам втора черта, но може да е от монитора ми. Пожелавам ти успех! Heart

# 537
Аз пък, ако си купя някога пак тест Престо, дето имаше един лаф преди 30 години - трамвай да стана.

Утре верно ще пусна кръвен и от следващата инсеминация ще си чакам датата за лабораторното изследване тихо и кротко, и това е. 🙅🏻♀

# 538
Между другото вече доста тестове съсипаха! В началото на опитите си бях казала, че винаги ще чакам закъснение от поне 2,3 дни, за да съм сигурна в резултата, но някои месеци бях по-нетърпелива от други и единствено лентичките от 0,60лв никога не са ми давали грешен положителен резултат и шур чек. На всички други марки все се появяваха бледи чертички и то във времето на отчитане, дават много ненужни надежди 😤

# 539
Супер разочароващо е, направо не е истина.

Ама както и да е, за другия път ще знам.

Успех, мили момичета ❤

Между другото вече доста тестове съсипаха! В началото на опитите си бях казала, че винаги ще чакам закъснение от поне 2,3 дни, за да съм сигурна в резултата, но някои месеци бях по-нетърпелива от други и единствено лентичките от 0,60лв никога не са ми давали грешен положителен резултат и шур чек. На всички други марки все се появяваха бледи чертички и то във времето на отчитане, дават много ненужни надежди 😤

Общи условия

Активация на акаунт