"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 105

Здравейте мами бих искала да знам дали е положителен благодаря за отговорите предварително.

Има черта, ама престо не са най - надеждните тесове. Колко дни закъснение имате, ако има такова?

Здравейте мами бих искала да знам дали е положителен благодаря за отговорите предварително.

Има черта, ама престо не са най - надеждните тесове. Колко дни закъснение имате, ако има такова?

По принцип цикълът ми не е редовен,но вече втори месец нямам менструация 🤷🏻‍♀️

Бих ви посветвала да отидете на преглед или поне кръвен тест да пуснете.
За липса на цикъл втори месец, това не изглежда реална черта, но може миналия месец да е бил без Ову и за това да е пропуснал, а този да е имало. Воъбще възможности много, но определено препоръчвам консултация с лекар и кръвен тест за бременност, това не е малък период от време, хубаво е да си обърнете винмание.

Разбирам благодаря за съветите.☺️

# 106
Здравейте мамита искам да се включа И аз с нередовен цикъл съм последна МАк 01.06 овулация не съм следяла Започнах с тестовете показват ми втора бледа черта но след времето за отчитане според вас възможно ли е да е положителен теста правих И на друга марка Пак показва втора бледа черта но след времето за отчитане

Zdraveite mamita iskam da se vklucha I az s neredoven cikal Sam posledna MC 01.06 ovolaciq ne sum sledqla
Zapochnax s testovete pokazvat mi vtora bleda cherta no sled vremeto za otchitane spored vas vazmojno li e da e polojitelen testa pravix I na druga marka Pak pokazva vtora bleda cherta no sled vremeto za otchitane
Скрит текст:

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 23:23 от Не се сърди, човече

# 107
Здравейте, закъснява ми 4 дни. Рано ли е да правя тест? Да изчакам ли още?

# 108
  • Sofia
Здравейте, закъснява ми 4 дни. Рано ли е да правя тест? Да изчакам ли още?
Не, прави тест още утре с първа сутрешна урина. Ако имаш под ръка може и днес, 4 дена закъснение би следвало да покаже.

# 109
  • Телиш/Плевен
Stubbornh, не е рано, ден закъснение обикновено е достатъчно. Успех!

# 110
Tonichkaa,лично аз не виждам втора бледа черта.
Stubbornh,не е късно ,при 4 дни закъснение резултатът вече ще бъде ясен дали има бременност или не.

# 111
Tonichkaa,лично аз не виждам втора бледа черта.
Stubbornh,не е късно ,при 4 дни закъснение резултатът вече ще бъде ясен дали има бременност или не.
Благодаря Ви, нямам тест в мен, утре ще направя

# 112
Здравейте,
Последния ми цикъл беше на 23.05, продължителността ми е около 33-35дни.
Овулацията ми е доказана с лентички, като на 8.06 и 9.06 имах + тест за овулация. Може би е настъпила или на 9.06 или на 10.06.
Първия си положителен тест видях на 20.06 с първа сутрешна урина и следващите дни също, като чертата се насищаше.
Вчера сутринта пуснах кръвен и резултата беше 90.2 mUi.
За 13ти ден DPO резултата ми се струва нисък. От вчера вечерта имам лека болка ниско долу и течението ми, което беше доста обилно предните дни и прозрачно, стана кремообразно с кафяв отенък.
Ще повторя кръвния утре сутрин, но дотогава ще се пръсна от притеснение. Плюс това предните дни усещах лека температура, все едно съм гореща, а сега нищо…
Знам че преди резултатите от утрешния тест няма какво да се направи, но все пак не знам дали е нормално това течение…
Моля някой от вас, ако е бил в пободна ситуация да сподели.

# 113

Втората бледа чертичка се появи на 5та минута как мислите момичета
5дни преди мц

# 114
Резултатът от кръвния си е чудесен. Моят на 13ти ден беше 47, а всичко си се разви нормално след това. Не се вкарвайте в излишни филми и притеснения. Теченията също са променливи и не може да си извадите категоричен извод от тях. Направете и втория кръвен и вижте удвояването. Ако е налице, недейте да се вкарвате в допълнителни филми до прегледа, не е във ваш интерес Hug

Тоничка, аз втора черта не виждам, но може и от снимката да е. 5 дни преди цикъл е мноооого рано. Изчакайте поне още 2-3 и направете пак. Успех Hug

Здравейте,
Последния ми цикъл беше на 23.05, продължителността ми е около 33-35дни.
Овулацията ми е доказана с лентички, като на 8.06 и 9.06 имах + тест за овулация. Може би е настъпила или на 9.06 или на 10.06.
Първия си положителен тест видях на 20.06 с първа сутрешна урина и следващите дни също, като чертата се насищаше.
Вчера сутринта пуснах кръвен и резултата беше 90.2 mUi.
За 13ти ден DPO резултата ми се струва нисък. От вчера вечерта имам лека болка ниско долу и течението ми, което беше доста обилно предните дни и прозрачно, стана кремообразно с кафяв отенък.
Ще повторя кръвния утре сутрин, но дотогава ще се пръсна от притеснение. Плюс това предните дни усещах лека температура, все едно съм гореща, а сега нищо…
Знам че преди резултатите от утрешния тест няма какво да се направи, но все пак не знам дали е нормално това течение…
Моля някой от вас, ако е бил в пободна ситуация да сподели.

# 115
Tonichkaa,споменах и вчера, а и днес не виждам бледи втори черти. Може би въпрос на възприятие.

# 116
Според мен е просто рано за тестове, все още нямате закъснение, Тоничка. Не се вижда втората черта и на двата теста. Изчакайте още няколко дни и пак направете. Желая ви успех!

# 117
Благодаря все пак момичета

# 118
Здравейте, момичета,

Имам изключително редовен цикъл, винаги всичко точно до деня. Този месец обаче, трябваше да ми дойде на 23-ти, а все още нищо.

Имах много странни ПМС симптоми в последната седмица и половина. Болеше ме доста десният яйчник, и минаваше отзад до долната част на гърба, както и имах малко повече подуване на корема от обичайното за тези дни от месеца. Иначе стандартната умора и глад. Та очаквах да ми дойде стандартно, на 23-ти. Направих 3 теста вчера и днес сутринта, и 3-те са негативни.
Възможно ли е да е имало късна овулация и да съм бременна? Някоя от вас сблъсквала ли се е с такъв случай?

Единствената промяна този месец беше прием на масло от вечерна иглика което ми беше предписано от ендокринолог. Всичко останало си е същото (а цикълът ми години наред е бил изключително редовен). С мъжа ми не правим активни опити за бебе, но не е и като да се пазим с друго освен отдръпване Satisfied

Просто се чудя какво може да се случва. Симптомите ми бяха доста подобни на ранни дни на бременност.

# 119
Kiflichka45,маслото от вечерна иглика също може да повлияе на менструалния цикъл. Възможна е късна овулация, макар че това е рядко при редовен цикъл. Направете тест отново след 2-3 дни и ако резултатът е отрицателен, посетете гинеколог или направете кръвен тест за бременност.

Общи условия

Активация на акаунт