"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Здравейте! Преди 2 дни направих тест за бременност на Presto, който показа доста бледа 2 - ра черта.
Тази сутрин Sure check. Искаме много бебчето. Според вас, позитивен ли е теста?
Да, положителен е и този.

# 181

Здравейте! Виждате ли някаква “сянка” или само на мен ми се привижда😆. Овулация на 28 юни, очакван цикъл на 12 юли. Избързвам, но..😀

# 182
  • Sofia

Здравейте! Виждате ли някаква “сянка” или само на мен ми се привижда😆. Овулация на 28 юни, очакван цикъл на 12 юли. Избързвам, но..😀
Аз нищо не виждам. Твърде е и рано. Много си избързала. Имай малко търпение Grinning

# 183

Момичета Помагайте 13 дни след овулация съм.
На снимката не се виджа много ни на живо розовее. Какво мислите ?

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 12:03 от simonavaklinova

# 184

Момичета Помагайте 13 дни след овулация съм.
На снимката не се виджа много ни на живо розовее. Какво мислите ?

Моята беше такава на същия тест и вече съм в 30г.с. Grinning Но все пак, повтори отново след няколко дни - поне 1 ден на закъснение. На мен със Sure check веднага ми светна хубава черта след този с лентичката, просто защото ми се струваше ненадежден (но очевидно е), но пък аз бях на 2 дни закъснение. Успех! Heart

# 185
Здравейте, момичетата,

започнахме опити от миналия месец. С редовен цикъл съм на 29/макс 30 дни. Първи ден на последния цикъл на 07.06., овулация засечена с лентички - 25.06. (ЛХ пийкът беше на 24.06. сутринта), опитвали сме на 18,19,20,21,26. Закъснява ми 1 ден, последно правих кръвен тест на 04.07. - отрицателен, след това последен домашен тест на 06.07., също отрицателен. Всички симптоми на цикъл, но него го няма. Гърдите ми обикновено се подуват 2 седмици преди М, този път нищо до ден днешен. Не знам вече има ли изобщо смисъл да правя тестове, след като и кръвният беше отрицателен миналия петък или да записвам час при лекар да провери какво става.

# 186
Аз имам въпрос към момичетата, които видяха двете чертички вече. Имахте ли болезнени гърди при най най ранни симптоми (още преди положителен тест дори). Или това си важи предимно за ПМС симптомите.

# 187
Моите гърди определено бяха супер болезнени от много рано, много повече отколкото при ПМС

# 188
Аз имам въпрос към момичетата, които видяха двете чертички вече. Имахте ли болезнени гърди при най най ранни симптоми (още преди положителен тест дори). Или това си важи предимно за ПМС симптомите.
Да. Никога при ПМС не съм имала някакви болежки в гърдите или да са били чувствителни. Само когато съм била бременна.

# 189
Здравейте. От няколко дни се чувствам гадно, корема ми е разбъркан и ми се гади,но не мога да повърна. Цикъла ми свърши преди 10 дни като преди него и след него сме правили опити за бебе. Въпроса ми е има ли възможност да съм бременна,защото всички казват, че това са симптоми на бременност. Пробвах и стария метод да смеся урина със сода и урината започна да кипи което ,,уж" значи че съм бременна. Правих два теста показват отрицателно

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 18:35 от Katqd.0

# 190
Това със содата е някакво безумие. Няма значение кога е свършил цикълът, а кога е почнал. Изглежда, че е твърде рано за бременност, но за потвърждение вземете си тест - нито са скъпи, нито са сложни за правене

# 191
Аз до сега никога не съм имала такива проблеми. Но още преди да направя теста много ме боляха. И продължават и то доста гадно, нощем се събуждам по някой път от болка.

# 192

Момичета тестовете от днес какво мислите ?
Отивам на кръвен. Стискайте палци.

# 193
Мисля, че са положителни ☺️! Успех!

# 194
Момичета не мога да повярвам но кръвния тест е негативен как е възможно това

Общи условия

Активация на акаунт