"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 21 415
  • 636
  •   2
Отговори
# 600
Отрицателен беше резултата и след няколко часа менструация ми дойде. Пожелавам лека бременност на всички с положителен резултат и успех на всички, които правят опити! 🍀😇

# 601
Здравейте, въпрос имам 😁 март месец имам мисед юни месец втори опит извънматочна ( тезултат една тръба по малко опънати нерви и разбъркани хормони 😆) минаха три М след операцията и подновихме опитите. Досега и двата пъти имах болки и бледо розово зацапване няколко дни преди М и положителен тест след това . Сега вчера трябваше по календар да ми дойде вместо това получих бледо розовото зацапване еднократно сутринта и все още ми закъснява тази сутрин теста си беше чисто отрицателен ( да вметна от няколко дни гърдите ми растат и от вчера ходя до тоалетната като крава ) знам че шанса е 50/50 но все пак още едно мнение не ми е излишно . Та възможно ли е вчерашното зацапване да е тн имплантиране? И колко дни след него да правя тест за да съм сигурна в резултата? ( в Англия съм и ме предупредиха че оттук на там ще ме водят рискова и ако видя и бледа черта трябва да тичам в болницата ) благодаря незнам колко да се притеснявам 🫣

# 602
Здравейте, въпрос имам 😁 март месец имам мисед юни месец втори опит извънматочна ( тезултат една тръба по малко опънати нерви и разбъркани хормони 😆) минаха три М след операцията и подновихме опитите. Досега и двата пъти имах болки и бледо розово зацапване няколко дни преди М и положителен тест след това . Сега вчера трябваше по календар да ми дойде вместо това получих бледо розовото зацапване еднократно сутринта и все още ми закъснява тази сутрин теста си беше чисто отрицателен ( да вметна от няколко дни гърдите ми растат и от вчера ходя до тоалетната като крава ) знам че шанса е 50/50 но все пак още едно мнение не ми е излишно . Та възможно ли е вчерашното зацапване да е тн имплантиране? И колко дни след него да правя тест за да съм сигурна в резултата? ( в Англия съм и ме предупредиха че оттук на там ще ме водят рискова и ако видя и бледа черта трябва да тичам в болницата ) благодаря незнам колко да се притеснявам 🫣

След тези случики си за притеснение, аз бих казала , всеки ден да правиш тест, но 2 дни след имплантация би тябвало да се види бледа черта на тест с ниска чувствуителност. Ако имаш възможност за кртъвен(знам че там е по - сложно) пускай него, защото с тази история, може да има някакъв проблем с кръвоток или друго. а по ЧХГ ще можеш да следиш дали всичко се развива окей.

# 603
Аз лично бих изчакала още няколко дни закъснение и ако няма цикъл или друго течение да си направиш отново тест.

# 604
Така или иначе ще проверя и довечера пак и утре сутрин уж има ултра ранни тестове но така или иначе от ова което видях са със стойности над 20 чхг тъй че ще дишам дълбоко и ще чакам

# 605
Здравейте отново
Този тест положителен ли е или е досадната изпарителна на Лейди тест
5 дена преди цикъл някак странен ми се вижда
Спазвала съм инструкциите
Теста е правен преди 30 мин но веднага се появи нещо бледо
Не знам

# 606
Направете си след 24 ч. нов, ако е “+” хормона ще се вдигне  и линията ще е по-отчетлива.

Здравейте отново
Този тест положителен ли е или е досадната изпарителна на Лейди тест
5 дена преди цикъл някак странен ми се вижда
Спазвала съм инструкциите
Теста е правен преди 30 мин но веднага се появи нещо бледо
Не знам

# 607
Тоя изсъхнал тест е невалиден.

# 608
Тоя изсъхнал тест е невалиден.

Да написах че не е правен на момента,но бледата “черта” ако така мога да я нарека се показа в времето на отчитане

# 609
Мога да коментирам само снимката, която виждам тук.

# 610
Изчакай няколко дни и пробвай отново. Успех! Simple Smile

# 611
  • София
Аз черта не виждам, но пък и 5 дена преди цикъл е много рано.

# 612
Здравейте, с ПКЯ съм и пия от години противозачатъчни, сега съм на Белара. МЦ ми е точен, някога подранява и имам зацапване 1 ден по-рано. Март месец направих един месец почивка и нямах закъснение, този месец също направих един месец почивка. Пазихме се с прекъснат полов акт. Последните такива бяха на 6-7-8 септември. В деня, преди този когато ми идва по принцип, както и в следващите дни до ден днешен имам болка ниско, боли ме глава, спя неспокойно и ми се гади често, нямам дори и леко зацапване. Имам обаче и стрес.
Имам 3 дни закъснение, sure check днес е абсолютно отрицателен.
Какви са възможностите? Кога да направя следващ тест?

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:04 от Snouwhite

# 613
Здравейте, с ПКЯ съм и пия от години противозачатъчни, сега съм на Белара. МЦ ми е точен, някога подранява и имам зацапване 1 ден по-рано. Март месец направих един месец почивка и нямах закъснение, този месец също направих един месец почивка. Пазихме се с прекъснат полов акт. Последните такива бяха на 6-7-8 септември. В деня, преди този когато ми идва по принцип, както и в следващите дни до ден днешен имам болка ниско, боли ме глава, спя неспокойно и ми се гади често, нямам дори и леко зацапване. Имам обаче и стрес.
Имам 3 дни закъснение, sure check днес е абсолютно отрицателен.
Какви са възможностите? Кога да направя следващ тест?

Вероятно е хормонален дисбаланс, при 3 дни закъснение тестът щеше да е положителен при бременност. Може да си пуснеш кръвен на хормоните и ще покаже дали има или не със сгурност.

# 614
Здравейте , някой от вас пил ли е Doppelherz system Фертил Баланс за жени за лесно забременяване? Моят док ми изписа тези прахчета и инофолик на прахчета. С мъжа ми правим опити от няколко месеца горе долу 3 4 м.

Общи условия

Активация на акаунт