"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 21 349
  • 636
  •   3
Отговори
# 630
Причината е, че тестът е правен със сутрешна урина, а следобед, след обичайно приетото количество ЧХГ, концентрацията се разрежда и резултатът може да се размие.

# 631
Възможно е, но аз съм си правила с последната бременност 3 поредни теста сутрин, обед и вечерта пак поради факта от еуфорията и ей така за сигурност и чертите си бяха еднакви на вид на всеки тест.

# 632
Всичко зависи от нивото на ЧХГ. Ако е високо, няма значение по кое време правите теста.

# 633
Здравейте момичета аз имам един въпрос
До сега такова нещо не ми се е случвало никога дори и с първата ми бременност.
Цикъла ми е на 31 дни
Последна МЦ 02.09
Днес сутринта имах течение с леко розово-кафяв оттенък само при избърсване които продължи много кратко 2,3 избърсваня и спря.
Нямам никакви болки,симтоми и неразположения. 
До МЦ имам 8 дни.
Дали според вас е възможно да е било имплантационно кървене??

# 634
Вили26 Няма променлива формула в тестовете за бременност,  нито пък се степенува по сила. Принципа е един и същ, базира се на взаимодействие между хормон и антитяло (нищо лично, професионално изкривяване). Просто единият е с по-ника чувствителност от другия.

Марияна М. 772869 Всичко е възможно, особено без да е проследявана овулацията. Може да си гадаееем, дотам докъдето ни се простира въображението. Но, реалността сочи, че само тестовете и липсата на цикъл ще покажат 😁

Здравейте момичета аз имам един въпрос
До сега такова нещо не ми се е случвало никога дори и с първата ми бременност.
Цикъла ми е на 31 дни
Последна МЦ 02.09
Днес сутринта имах течение с леко розово-кафяв оттенък само при избърсване които продължи много кратко 2,3 избърсваня и спря.
Нямам никакви болки,симтоми и неразположения.  
До МЦ имам 8 дни.
Дали според вас е възможно да е било имплантационно кървене??

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 18:38 от Alfafa

# 635
Здравейте! Този тест дали е положителен?

# 636
  • София
За мен - да. Отчетен ли е в рамките на упоменато време? Имаш ли закъснение?

Общи условия

Активация на акаунт