Ясновидци - тема 48

• 40 683
  • 585
  •   1
Отговори
# 330
Това е ужасно, наистина! Съболезнования, Mimito719019!
Каквото е посяла, това да пожъне тази кукувица!
Най-лошото е, че много от вездесъщите врачки като ги търси човек с реално голям проблем или магия не обичат да помагат. Масово ми игнорират съобщенията или пишат 2-3 думи и спират да отговарят. По телефона лъжат, че са болни (Цеца от София) или ме нахокват и ми затварят (Любомир Алексиев с голямата реклама).

# 331
Моля за отзиви за tarot.lovecompass@gmail.com
Доволни ли сте и има ли познаваемост? Благодаря предварително!

# 332
А дали някой е посещавал Марина от Пловдив - искала само дата на раждане и започва да говори? Офисът й се намирал на ул. Райко Даскалов срещу А1 на малката главна?
Моля, ако някой я е посещавал да сподели?
И може ли повече информация за жената от Конуш, която лее куршум - отиваш и чакаш ли, кои дни...  познаваемост ...
Здравейте, кажете за тази Марина, какво са Ви казали за нея? Като адрес ул. Райко Даскалов номер? Пишете само срещу А1. Телефон?
Напишете точно адреса с номер, телефон.

# 333
Някой да е ходил в Пещера на гледачка и да има отзиви ? Ако може да сподели !

# 334
Ходила съм преди години при Шери. Настоящата ситуация я позна. За бъдещето обаче абсолютно нищо.

Някой да е ходил в Пещера на гледачка и да има отзиви ? Ако може да сподели !

# 335
О, Габрово не знам, но елате около морето, откъдето е свекито...тя затова.си прави мърсотиите, без да се спре. Всички села около нея, са населени с турци. За 5лв човек ще убият, без да им мигне окото....
Има хора да правят, а няма кой да ги разваля.....
За съжаление да, има ги много такива, и не мога да си обясня как така за мръсотия и за лошо се правят такива неща и който се занимава с това успява с тези си магии,а за доброто и за разваляне не се намират такива хора, чрез такива мръсотии ми почина детето, само месец преди това видях с очите си една съседка как ми поливаше нещо пред вратата ни и избяга, месец след това се случва най лошото, така че си има хора за такива неща, лошото е че няма за разваляне
Да, права сте. Съболезнования. Съжалявам. А явно и няма.възмездие за тези изроди.
Ами да, за съжаление е така

# 336
Никой ли не може да разваля в и около София?

# 337
Никой ли не може да разваля в и около София?
То в цяла България няма.....Вече се чудя дали да тръгна по чужбина.

# 338
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на астролог Анастасия Кулик? Гледам доста доволни има.

# 339
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на астролог Анастасия Кулик? Гледам доста доволни има.
Оле, това не е ли онези реклами, генерирани от ИИ?
Според мен е пълна измама....

# 340
Тук е за ясновидци темата. Попитайте в астрология.

# 341
Здравейте!
Някой свързвал ли се е със Сабри Деде от харманли?

# 342
Някой правил ли е четене при #BlessedLove? Мнения?

# 343
Споделям мнение относно Станка Ангелова.
За мен взаимодействието с нея имаше изцяло отрицателен ефект – липсваше помощ и вместо това възникнаха сериозни емоционални, лични и финансови вреди.
Вместо решение, получих нови и по-сложни проблеми. На база преживяното съм убеден, че съществува риск услугите ѝ да навредят.
Категорично не препоръчвам.
Споделям за да може хората да се предпазят от излишна болка, проблеми и разходи.

# 344
Коя е Станка Ангелова, на какво гледа?

Общи условия

Активация на акаунт