Ясновидци - тема 48

• 42 368
  • 606
  •   5
Отговори
# 600
Workhard Playhard 682280, благодаря и за отзива за Фериде.

Сега вече си обясних защо като й звънях преди седмица-две не вдигаше.
Явно е решила този месец да си даде почивка, което е разбираемо. Хората с такива дарби много се натоварват да работят с енергии, даже някои от тях затова и се отказаха в последствие да се занимават.

# 601
Аз пък нищо не усетих от нейното леене 🤨

Аз бях при нея съвсем скоро ,преди около 2 седмица .Къде позна ,къде попита и налучка ,но като цяло видя сегашното положение на обикновенните карти ,а с Тарото гледа в бъдещето .За сега нямам нищо конкретно ,което се е сбъднало ,защото говорихме за конкретно нещо и относително ми каза развръзката да започне след средата на октомври.Иначе при положение ,че за два месеца обиколих 12-15 врачки ,на нея най -много й се доверявам .Подпитваше ,но малко и при положение ,че и аз давах супер оскъдна информация успя да опише нещата перфектно .....Но за бъдещето ми е интересно ......Надявам се да познае .От всички коментирани във форума тя е най-добре ,имам час за понеделник при Любо Алексиев
Благодаря! Flowers Hibiscus
Можете ли да ми кажете в кой квартал приема Снежа и по кое време ще е удобно да й звънна - през работно време или малко след това например в 18:00-19:00?
Можете да й се обадите ,когато ви е удобно .Карпузица -Княжево .
Между другото да добавя за Фериде от Божурище ,тя лее олово и ти казва някакви неща по него .Не Налучква и не пита ,а казва .На мен ми каза някои неща ,които се припокрива с казаното от Снежа .Разликата е ,че тя като гледа казва буквално някои неща и дава срок .Аз бях преди 2 месеца при нея ,сподели ми за събитие и ми каза до седмица -е стана ,даже и буквата на човека с което е свързано стана .Каза ми до 3 месеца ще получиш предложение в работата ти (а аз общо взето съм стигнал доста напред и неочаквах) Е днес предложението ми беше дадедено !Каза и как до месец ще ми каже една жена голяма тайна -е стана и това .Общо взето ми каза и неща ,които са буквални от миналото(Бяха изключително точни ) Тя няма да записва часове до края на месеца .В началото на другия месец ще се обадя .А относно леенето на олово също помага мигновено !Тя е от това старо поколение дето не лъжат ,нямат такса и ако видят нещо го казват и като гледам май се случва .

# 602
Здравейте, при Любо може ли да се приеме без час или има шанс да ме върне? Благодаря! Как да разбера кога е в София или Мездра? Благодаря!

# 603
Здравейте отново на всички! Търся някакво мнение за Радо от Асеновград. Преди 4-5 години една близка ходи при него, но сега нямам никакъв контакт за него! Някой от Вас бил ли е скоро при него и какви са нагласите и менията относно гледането му на захар, до колкото си спомням.

# 604
Здравейте, при Любо може ли да се приеме без час или има шанс да ме върне? Благодаря! Как да разбера кога е в София или Мездра? Благодаря!
Обадете се на майса му. Ако не вдигне днес, не се отказвайте, просто не виси на телефона жената. Последния път звънях няколко дена подред, догато вдигне. 0888592992

# 605
  • София
Здравейте
Търся тел. на Валя от Пловдив.
Благодаря предварително.
Също се интересувам от тел. на тази жена.

# 606
Здравейте , ще споделя моя опит с гледачките.
Имах една позната , която гледа на обикновени карти според цвета на очите . Познаваше ми всичко и до този момент всички се случи, но вече не гледа .
Скоро ползвах услугите на Християна Иванова /таро/ нищо не резонираше с мен .
Сега имам запазени час при Памела Пенева, дано тя поне успее нещо да разгадае .
Казаха ми за една жена в тик ток ,на  мой колега е гледала и му е познала всичко , даже той се е уплашил и я е блокирал. Жената се казвам Goog is Woman . Някой има ли отзив за нея .

Общи условия

Активация на акаунт