Ясновидци - тема 48

• 45 143
  • 636
  •   4
Отговори
# 630
Сега като един рационален човек ще дам малко инфо за няколко от врачките ,които бяха посетени :
1.Силвия от Перник -тази дето драска на лист ....Изключително надменна жена с самочувствие до небето .Първо По телефона ми казва едни неща ,които на живо ми каза точно обратното  .Когато й казах ,тя започна да се припокрива .Първо ми обяснява за съдбата ,че не се променя ,а после си противоречи .Позна от обща култура май няколко неща ,но нищо конкретно за абсолютно нищо не казва .
2.Бойка от Перник -по -рано наистина познаваше ,два пъти ходих тази година при нея ,абсолютно нищо не позна и те гони за 5 Мин !
3.Богдана от Перник- ходих преди пет години при нея ,беше наистина невероятно ,всичко ми позна до ден днешен ,неща ,които не можеш да налучкаш .
4.Ивелина Христова ,тази дето спечели ясновидци -абсолютната нула е тя .Абсолютно нищо за минало,настояще и бъдеще .
5.Някаква Моника ,дето ти говори психологически неща по телефона и после ти вика дай 60 лв ,абсолютно нищо само питане за информация и връщане на вече подадената информация.
6.Жената с картите ,някакви като Таро .Жената има резон в думите си ,даже леко впечатлява ,но не ми даде никаква прогноза за нищо .Общи приказки ,които е нормално да паднат с настоящето .Може би има нещо там ,но няма как да бъда сигурен .
7.Румяна -и тя драска някакви неща -нея в спрях на 6-тата минута и й пожелай приятен ден .
8.Сега си записах час за Анелия астроложка ,дайте мнения .
9.Мисля да посетя Таня и Ангелина от Люлин и жената от Пиротска ,моля дайте мнения и за тях ,след което приключвам с това турне Simple Smile

Богдана от Перник при която сте ходили гледа ли още ?
За съжаление не .Търсих я в тях няколко пъти и се вижда ,че вече никой не живее там .Телефона й е деактивиран.Дано е жива жената ,навремето много ми помогна и ми позна дълги години напред -без да ме подпитва ,без информация ,даваше конкретни събития и срокове и всичко познаваше !
Относно дебелата свиня Таня -абсолютно нищо ,измамница със заоблени форми ,абе голяма измамница .
Онази Ангелина -приятна жена без никакви способности ,нищо не познава ,но поне не е боклук като човек в сравнение с някои псевдо врачки .

Аз ако ти кажа , че съм пръснал над 20хил лева и не намерих правилния човек !!! Смисъл повечето подпитваха и разпитваха , някой си бяха обикновенни измекяри и боклуци !!! И вече спрях и да ходя отвреме на време влизам тука в групата да прочета някой нова “звезда “ ако е излязла !!!

# 631
Похвалиха ми много Ани от Пловдив 0892316770, която гледала на кафе. Някой да е ходил и да може да даде обратна връзка?

# 632
Аз не, но ще ми е интересно за отзиви.

# 633
Аз ще помоля да уточним телефоните на двете Фатмета, за да се актуализира информацията и ако може телефонът на Фериде от Божурище, че се зачудих как може на олово да се видят толкова много неща.

# 634
Здравейете мнения за Любомир Алексиев, познава ли?

# 635
Здравейете мнения за Любомир Алексиев, познава ли?
По принцип, той не е шарлатанин, но когато е уморен, губи нишката, и започва да говори тъпотии. Споделям само. малко е темерут, но поне не е някой лъжлив мангал....

# 636
Здравейте, искам да дам положителни отзиви за Фериде от Божурище и Снежа от Княжево.Двете са уал, обиколила съм може би около 50,но от тях съм най впечатлена,казаха неща който няма от къде да знаят остава само бъдището да познаят,защото ходих вчера.

Общи условия

Активация на акаунт