Въпрос за хемороиди

• 2 228
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
И аз да се включа.Имам вътрешни и външни хемороиди.Имам и СРДЧ,но проблема е в изхождането.Възможно ли е да имам тънки изпражнения, понякога кашави и все едно имам запушване в ануса,че са тънки от хемороиди?

# 31
Здравейте момичета преди 7 г след преглед колонскопия ( бяха много груби самите сестри , но това е друга тема )ми де появиха външни хемороиди след което лежах в болница за 3 дена където ме лекуваха само с кремчета и гелове и парацетамол за болка , като всяка сутрин доктора ми притискаше хемороидите навътре ( незнам колко правилно беше това или се гавреше с мен ) но ми отминаха и сега след 7 г сепоеви пак външен които старчи навън колкото грахово зърно и в момента се лекувам след онлайн консултации с :
1) Ентан - 3 пъти дневно по 2 капсули за 10 дни, след което 3 пъти
дневно по 1 капсула, след хранене, минимум 3 месеца. Ентан е универсален
съдов протектор от природен произход с висок профил на безопасност при
продължителна употреба и може да се приема постоянно с цел подържане на
здрави кръвоносни съдове. Ентан заздравява стените на кръвоносните
съдове и подобрява венозния тонус. Целта на първоначалната по-висока
дозировка е да се овладее възпалението в по-кратък срок. В случай, че
няма болка, кървене и дискомфорт Ентан се приема в стандартна дозировка
- 3 пъти дневно по 1 капсула, след хранене.

2) Долопрокт крем - около и в ануса (използвайте специалния наконечник
за въвеждане в ануса) - всяка вечер за 14 дни

3) ДжинДжира Актив Спрей - локално 3 пъти на ден около ануса и винаги
след изхождане. ДжинДжира Актив Спрей е за постоянна употреба за
поддържане на аналната зона без възпаление.

4) Имунобор Биотик - 2 пъти дневно по 1 капсула на гладно, минимум 3
месеца. Това е природен продукт, който представлява фибри с имунен
ефект. Приемът на Имунобор Биотик повлиява благоприятно функцията на
храносмилателната система и регулира изхожданията.

Когато нямате остра криза (както в момента), за пълно възстановяване
приемайте/прилагайте само продуктите от т. 1, 3 и 4.

Съветваме Ви да обърнете внимание на диетичния режим, тъй като много
често проблемите с хемороидите са резултат от недостатъчен прием на
фибри и течности.

С цел избягване появата на запек е важно да се регулира храненето. Това
включва прием на повече плодове, зеленчуци и Течности

Някой ползвал ли е тези лекарства и какви са резултатите ?

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 08:40 от Ялекса

# 32
Здравейте!
Искам да попитам страдащите от хемороиди дали имат следния проблем- трудно изхождане, придружено с непрекъснато позиви за ходене по голяма нужда, но без резултат. И с изтичане на слуз в големи количества. Няма кръв, само много слуз и голямо напрежение. Как се справят тези, които имат такъв проблем?
Отиваш да ти ги вържат, те падат и вече нямаш хемороиди.

Аз имах тези симптоми и това е лечението, което ми предложиха, вече нямам хемороиди.

Клиниките, които го предлагат този метод са шарлатани, които гледат как да ти вземат парите. Първо, че не е приложим за всеки случай, но на тях не им пука, дори ако те осакатят временно. Най-добре да се отиде при лекар като доктор Матев и той да вземе адекватно решение какво лечение да назначи. Колко страдах заради ОнКлиник, само аз си знам.

# 33
Здравейте!
Искам да попитам страдащите от хемороиди дали имат следния проблем- трудно изхождане, придружено с непрекъснато позиви за ходене по голяма нужда, но без резултат. И с изтичане на слуз в големи количества. Няма кръв, само много слуз и голямо напрежение. Как се справят тези, които имат такъв проблем?
Отиваш да ти ги вържат, те падат и вече нямаш хемороиди.

Аз имах тези симптоми и това е лечението, което ми предложиха, вече нямам хемороиди.

Клиниките, които го предлагат този метод са шарлатани, които гледат как да ти вземат парите. Първо, че не е приложим за всеки случай, но на тях не им пука, дори ако те осакатят временно. Най-добре да се отиде при лекар като доктор Матев и той да вземе адекватно решение какво лечение да назначи. Колко страдах заради ОнКлиник, само аз си знам.
Да, в напреднал стадий наистина не помага. Ако е в по ранен лечението е страхотно. Откакто са ми премахнати по този метод нямам никакви оплаквания. Преди това ме беше страх да отида до тоалетната. Мойте бяха малки, но кървяха и боляха. Това лечение за мен беше спасение. Не е толкова скъпо. Като знам за какви процедури се дават хиляди левове, то направо си е без пари. Разбирам, че вие сте имали лош опит, но за много хора това е спасение.

Общи условия

Активация на акаунт