(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 28 457
  • 244
  •   1
Отговори
# 135
Аз от новите сърцебиене, наследника, може би аз съм леман, ревност и този на кенан и до тук че нямам време да гледам повече Grinning

# 136
А за новия сериал с Дениз Джан (Yeralty)нащо ново има ли? От както се разбра че ще го има настъпи пълно мълчание.🤔🤔🤔

# 137
Сърцебиене

Момата е много смешна до Керем.... и защо за бога не са избрали някоя поне малко приличаща на Дениз по лице No Mouth

Очите Карадениз

Озге и Халит взеха да ми стават симпатични заедно. Гледам са вдигнали и рейтинга, дано успеят хората.

А за новия сериал с Дениз Джан (Yeralty)нащо ново има ли? От както се разбра че ще го има настъпи пълно мълчание.🤔🤔🤔

За него нали съобщиха съвсем скоро, явно още мъдрят сценария.

# 138
То тя е дете до Керем, но може и историята да иска да е такава млада девойка.

# 139
[/quote]

За него нали съобщиха съвсем скоро, явно още мъдрят сценария.
[/quote]
Че за кога го мъдрят то стана средата на тептември. Не съм много запозната с процедулите около един турски сериал, но бързо ли се с.учват нещата? Смисъл днеска става ясно че ще го има след седмица сцепарият е готов и т.н...🙂

# 140
то всичко зависи, някои продукции са спрели заради нарастващи разходи или примерно някои актьори не искат да снимат извън Истанбул. Много са факторите. Не всеки актьор би се съгласил като знае че ако няма хубав рейтинг на 5тия епизод и си аут.

# 141

Може да е планиран за януари, както е този с Перлите

# 142

Може да е планиран за януари, както е този с Перлите
Ами Бирсен беше писала за октомври

# 143
Аз за сега съм се спряла на Сърцебиене,Престолонаследникът,Рози и грехове на Мурат,на Илхан Наследник и този на Симай сериала Непознат в огледалото.Доста са ,и не съм от най редовните .Когато мога гледам,но ще им дам шанс на тези поне на пръв поглед  😁

Ако пуснат сериалите на Дениз и Ибо  сигурно и тях  ще погледна .Все пак  са ми  слабост 😁Аа и Алина много харесвам  така че това е бонус.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 20:37 от *Ани*

# 144
Какво е различното на този с Мурат и Джемре? Стори ми се най-обикновена млада беднячка и дърт богаташ🫣🤔

Ау, бях забравила за този на Симай. Стори ми се различен и интересен.

# 145
а, да на симай също ще погледна.
Мурат и Джемре не ги виждам..

# 146
Какво е различното на този с Мурат и Джемре? Стори ми се най-обикновена млада беднячка и дърт богаташ🫣🤔

Ау, бях забравила за този на Симай. Стори ми се различен и интересен.
Нищо различно,просто харесвам Мурат и ще му дам шанс пък да видим😁

Този на Симай леко скептично тръгвам и към него ,но ми хареса това което видях и то много.

# 147
Сърцебиене
Момата е много смешна до Керем.... и защо за бога не са избрали някоя поне малко приличаща на Дениз по лице No Mouth

И аз гледах 1еп. С удоволствие гледах играта на Сибел като истинска добра и всеотдайна майка, малко ми проми небцето след образа ѝ на Пембе в Шербета.
Главната героиня нещо не ми харесва с тези гъсти вежди-гайтани, ама това си е лично предпочитание.
Керем имам чувството, че все в едни и същи роли го гледам (поне от сериалите с него, които съм гледала досега - Почукай на вратата ми, В очакване на слънцето) - скептичният, арогантен богаташ, който всъщност има добро сърце и се влюбва в героинята след като първо я подозира в нещо.
Дениз Чакър пак в добрата стара роля на дребномислеща нарцистична въртиопашка, която е готова да си продаде и децата за собствения си интерес. Последно ми достави такова удоволствие в ролята си в "Невинност", но тук гледам е върната на фабрични настройки. Духът на Ферхунде е жив в нея.. Smile
Не ми харесва змийското гнездо с баба/лелята и снахата (жената на по-големия брат) с опулените очи, дотегнало ми е от усойници и интриги, ама то пък няма да е турски сериал без тях.
Мисля да го гледам засега.

# 148
  • Кърджали
Аз чакам да видя "Ще прелее това море" с Улаш..ако ми хареса, може да го следя.Лошото е, че ще е в петък, а на мен петъка ми е твърдо и категорично резервиран за новата ми слабост и мания.
"Sakıncalı"(Притеснително/Проблемно) със Салих също го чакам да го видя.
Сериала на Сема Ергенекон "Измамници" хем ми е интересно какво ще се окаже, хем още ме е яд на това, че ще играе Бурак Дениз, но пък все по-интересни имена се включват, та накрая ще взема да се прежаля.
"Ревност" също ми се струва интересно да се види, макар че от трейлърите кой за какво се бори там не разбрах...
"Сърцебиене" с Керем и Лизге ми допадна.
Но засега нямам намерение нито един да следя по телевизията, освен ако не ме запали прекалено много ..Смятам лека полека в ютуб, когато ми остане време.

# 149
Преливащото море с Улаш мисля да погледна, сериала на Симай също. Наследникът ако е мафиотски- да.
Халеф- заради актьорите, поне 1 серия.
Сигурно има още, много са и ги забравям.😃

Общи условия

Активация на акаунт