(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 28 407
  • 244
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ДГ
Преди малко излезе и постера към втория сезон. Simple Smile

и малко детайли

# 121
ДАЛЕЧЕН ГРАД🆕спойлер

1️⃣️Мине ще попадне в болница след  авария/ катастрофа и ще изгуби детето.
2️⃣Сцената между Боран, Алия и Джихан е сън/кошмар на Джихан.
3️⃣Кая ще разбере, че детето което очаква Зерин е  негово.
4️⃣В първите 3-4 епизода от новия сезон ще има много флешбек/ретроспекций(сцени от миналото).
5️⃣Семейството на Ипек, ще създадат големи проблеми на Албора в бъдеще. Демир ще им помогне в това.
6️⃣ Кая и Ипек  се женят,но няма да има любов между тях ,Ипек ще знае за Зеррин и детето,Кая тайни ще се среща с Зеррин.

В момента снимат на летището в Мардин.

#UzakŞehir #spoilers

# 122
Далечен град 29 еп. 1 фраг

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 20:17 от Нова С

# 123
# 124
Момичета, много сериали ще се коментират скоро, та ми хрумна дали да не направя отделна тема за ДГ? Само че аз не знам къде търсите инфо за актьорите и всичко това за първи пост. Ако някой има някакви подробности, да ми праща на лс, аз тези дни ще направя тема и ще пусна. Стига да искате, разбира се. Аз следя него и Ешреф и ми е трудно да чета избирателно само за тях, но не е проблем и така да си останем.
Днес изгледах първи епизод на Очите на Черно море, не е зле. Продължавам и с Наранени цветя, някой знае ли колко епизода са? 😅 Вече доста забозиха...

# 125
Момичета, много сериали ще се коментират скоро, та ми хрумна дали да не направя отделна тема за ДГ? Само че аз не знам къде търсите инфо за актьорите и всичко това за първи пост. Ако някой има някакви подробности, да ми праща на лс, аз тези дни ще направя тема и ще пусна. Стига да искате, разбира се.

Мисля, че не говоря само от мое име като кажа, че много хора ще ти бъдат благодарни. Аз лично изобщо не съм придирчива към оформление тъй като първо знам колко е трудоемко и досадно за правене, да не говорим колко ценно време отнема, но най-вече защото в темата отиваме да пишем, не да гледаме първата страница. Информацията за актьорите я има навсякъде, всеки може да прочете допълнително ако се интересува, но да има осигурено място за писане само по този сериал би било много по-ценно.
Ако питаш мен, давай смело! HugFlowers Hibiscus

# 126
Добре, ще пусна линк като я направя. 🥰

# 127
Ооо и на мен ми харесва идеята за отделна тема за Далечен град, ще съм благодарна!❤️

# 128
  • Кърджали

Ако имаш нужда от помощ за информацията, пиши ми, с удоволствие ще помогна

# 129
  • Дубай
Ани, надявам се може така! Предвид факта, че съм пускала  теми ако искаш ще ти пратя някой неща, но по-късно. Ще помогна с каквото мога!

# 130
Извинявам се, че ще е малко спам. Аз не мисля да слагам кой знае колко информация. Линкове къде да се гледа, някоя и друга снимка и туй ще е. Пуснете ми на лс кой каквото прецени, че иска да има в първия пост и каквото му е под ръка. Ще съм благодарна! 😊
Редактирам, че последния пост е мой. Направих набързо тема, моля пишете ми на лс или там, каквото е нужно да добавя. Имам 24 часа за редакция на първия пост!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1812325 заповядайте!

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 17:52 от Anyyyone

# 131
Браво за организацията! Само дано не се разочаровате и темата се превърне в проект на приятели на актьорите😒

Така, това с Очите Карадениз ми се стори малко като детско филмче, не мисля да продължа!

Някой да е гледал новия на Сибел - Сърцебиене? Много странни коментари има и тръпна за рейтинга 🙂

# 132
За мен първия епизод беше страхотен. Ще го яд Фарук бей че подкрепи оная вместо Сибел. Сибел за мен лично беше звездата на епизода и младото момиче което взе сърцето.

# 133
Браво за организацията! Само дано не се разочаровате и темата се превърне в проект на приятели на актьорите😒

Така, това с Очите Карадениз ми се стори малко като детско филмче, не мисля да продължа!

Някой да е гледал новия на Сибел - Сърцебиене? Много странни коментари има и тръпна за рейтинга 🙂

Рейтинга. Аз очаквах може би малко повече ,но е имало и мач на турците така че може би не е зле.Още не съм го гледала само клипчета тук-там.Керем определено не ми изглежда да е мейн дето се вика на сериала  .Малко в страни седи.Историята се върти между жените.Не знам може само това да е първо впечетление

И да си допълня поста.Много съм разочарована от първия епизод на Житейски дълг.То и рейтинга го показа .Повече нямам какво да кажа.Не знам защо му дадоха светлина за втори сезон.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 10:42 от *Ани*

# 134
Май вече се определиха всички сериали кой кой ден ще е😀 За себе си съм решила от новите да не хвърля дори и поглед на сериалите със смешна възрастова разлика, имайки предвид талантливите актриси, подходящи за ролите🙃

Ще прелее това Черно море ще погледам, ще видим как ще почне. Отказах се от Доживотен дълг. Супер еднотипно съдържание. Този с Ойкю Намал ще го видим какъв ще и чакам Аз съм Леман.

Та кой какво ще гледа от новите☺️

Общи условия

Активация на акаунт