(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 28 194
  • 244
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
Просто започна да се шуми, да се говори за това. И без това на жертвите много често им е трудно да говорят за преживяното (срам, "ама ти какво си правила там", "той е в по-силна позиция"), причини с лопата да ги рине човек и често случаите се замитат по килима.
Щом много от колегите му (с които е работил) започнаха да се отписват и вече да не го следват, значи не е "нищо няма".

Просто напоследък започна много да се говори за такива случаи и започнаха да се споделят(може би в социалните мрежи е една идея по-лесно). Поне за няколко мъже от тези среди има такива твърдения, а за един (водещ и комик) дори нещата вървят направо към серийни такива действия....

Сега факт е, че някои от твърденията, които четох трудно биха влезли в категорията "тормоз и насилие" и се размива границата, но по-добре е да се говори ..

Не виждам каква полза от PR би било - момичето писало нещата срещу Таянч не участва в сериала, той също вече няма да участва.

# 91
Права си, но пак се питам защо сега не в края на тозлуяка... Както и да е , Тайо се махна от сериала и май това нещо отива на съд.

Иначе Далечен град от 15 септември по БТВ строи от 21:30 часа.

# 92
  • София
Цитат
чудя се вече какво става в таз' пуста Турция.
me too по турски или просто лов на вещици. Ще се разбере, ама дотогава индустрията ще върви надолу, тя и без това буксува. Ако пък са виновни, да си понесат последствията. Домашното насилие в ТР е явно широко разпространено, съдейки по сериали. Рейтинг държат сериали със забрадки, набити/пребити жени, принудени да се омъжват, насилвани и т.н., стрелящи се и убиващи се мъже, затвори. Ама целувка не може, че цензурата бди. После се чудят, защо няма промяна.

Цитат
Иначе Далечен град от 15 септември по БТВ строи от 21:30 часа.
На същата дата започва и сезон 2 в ТР, ако не греша.

# 93
Мисля че да.

# 94
  • София
Уммю напуска сериала по семейни причини. Жалко. Тя ми беше една от любимките в предишния сезон. Нейната героиня ще се изпълнява от друга актриса.

# 95
  • София
От новият сезон и предстояща премиера със заглавие Завист/ Ревност. Трейлъра може да се гледа с автоматичен превод, а ктьорският състав е бомба. https://www.youtube.com/watch?v=0laL59nrmqE

# 96
супер промо и каста е як, дано го сложат в хубав ден, но дано не е в най-трудните дни.

# 97
Видяхте ли, сериала на Сибел от Шербета ще бъде в неделя 😁 Но на Ханде в петък🤣 Въобще с какъв акъл го слагат петък, тя с тази "оскарска" игра няма шанс🤣 Иначе за "Аз съм Леман" Таянч е заменен от Йозгюр Чевик, сладък е, приятен, умее да играе, ще бъде партньор на Бурчин, така че съм доволна, външно повече си ходят🙃

# 98
То можеше да е в Петък ако продуцента беше друг. Grinning Grinning Хандето няма шанс да е конкуренция на Шербета, по-скоро на Улаш сериала да е нещо по-силно, но може и новия сериал на Йозгю Намал също на първо четене добре изглежда

# 99
Далечен град🆕спойлер.

📌Дъщерята и бившият съпруг на Мине Доан ще дойдат в Мардин и по този начин ще бъдат включени в проекта.
Създават се необходимите условия за напускането на Мине Доан от проекта и нейната история е към своя край.
Мине Кълъч напуска сериала.
Актрисата заяви, че бременността ѝ ще бъде кратка и няма да навреди на връзката на Алия и Джихан. Тя добави също, че вече е започнала преговори за нови проекти.
#MineKilic

# 100
  • Варна
Идеал Петров, че направо ми писна от тоя образ.

# 101
  • Кърджали
То Мине като си тръгне ще се получи нещо от типа "ела си лошо, че без теб по-лошо". Ще докарат Мерийем, Джихан ще вземе да се двоуми, Алия ще тръгне да ѝ го отстъпва "щото съвестта ще я гризе"... Въобще, не съм голям оптимист ( Че Мине и мен ме дразни, ужасно ме дразни, ама доверие в сценаристите нямам).

Четох че са избрали Афра за партньорка на Кенан Имирзалъоулу. Този сезон наистина не знам какво им става, ама тези възрастови разлики от по около 20 години не ми се нравят..
Чакам да видя какво ще излезе като информация за сериала на Салих и Йозге, там са ми надеждите, ама пак същата грешка да почнат да снимат по никое време и после да излезнат на екран когато вече зрителите са се ориентирали и са си избрали какво да гледат (ей така пропиляха "Имам проблем" и още не съм им простила).
Смятам да хвърля половин око и на сериала на Улаш и Дениз (но пък деня ми е неподходящ, аз петъка твърдо съм го писала за да гледам нещо друго). Ако бива -добре, иначе да е жив и здрав ютуб и моите любими момчета там...

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:30 от Aлекcандрa

# 102
Уж май ще почне на 15ти септември сериала на Салих.

# 103
  • Кърджали
Май тогава ще почнат да го снимат, помня че се тръшках на приятелка че ще почне октомври - ноември (така бях чела по едно време). То когато и да започне, аз категорично ще го гледам. Салих, особено ако е в роля на гадина не го пропускам аз, това момче жестоко е грабнало сърцето ми. За него и в петък да е, и в петъка ще прежаля (нищо че в момента съм на принципа че петъка е резервиран и за нищо на света няма да си променям програмата...

# 104
Не може да е Петък защото Фарук го продуцира ( Шербета също е негов).

Общи условия

Активация на акаунт