(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 28 138
  • 244
  •   2
Отговори
# 60
Двойна стая нямаха епизод , поради липсва на реклами.
Нямам това предвид😉 А защо снимат, нали имаше новина, че свършва?

# 61
Може би канала да е дал последен шанс или просто по-бавно заснемат 8 епизод.

# 62
Момичета като заговорихте за Ибо и Черно бяла любов се сетих защото ми е в топ пет на най- любимите сериали .Ибо и Бирдже имаха страшна химия .Може би втората ми любима двойка след Пънар и Каан .Още не съм изгледала последния им сериал Птичи полет  заедно с Мирай.Някой дали го е гледал и дали си заслужава.🙂

# 63
Бирсен писа че е било отправено придложение на Дениз Зжан Акташ да играе главната роля в сериала Pera, но той е отказал и придпомел да си почине.
И другата главна роля е на Афра С.

# 64
Прекрасни
Актьорите от Двойна стая.
Жалко че приключват сериала една на 8 епизод. Не дадоха на сериала да се развие.

# 65
Не че не им дадоха шанс за продължение
Бирсен сподели това

Спадът в рекламите поради икономическата криза доведе до това, че сериали, започващи от около 15 милиона гледания, не успяват да си възвърнат разходите.

Въпреки че е начело в дневните рейтинги, „Çiğ Çift Odası“ (Двойна стая) губи пари, защото събира средно само 4-5 милиона долара от реклама за всеки епизод. В резултат на това миналата седмица сериалът с участието на Улаш Туна Астепе и Деврим Йозкан трябваше да приключи с осмия си епизод. Това решение беше посрещнато с изненада. Разбра се, че решението за прекратяване на сериала не се дължи на липсата на успех на сериала, а по-скоро на липсата на реклама поради икономическото положение на страната.

# 66
  • София
ДГ
Сахра Шаш и Атакан Йозкая пускат много хубави снимки от летните си почивки.
Чакам началото на снимките в края на август.
Озан снима филм в почивката.

# 67
ДГ
Бирсен писала,че Мине Калъч се договаряла за нови проекти,което навеждало на мисълта,че напуска Далечен град и най-вероятно ще се появи само в първите епизоди…
Което пък ме води на мисълта,че ще имаме Мерием…

# 68
На мен, откровено казано, не ми се гледа Мерием. Миналото в лицето на Садакат, Еджмел и още двама-трима ми е напълно достатъчно в драмата. Smile Защо не предположим, че някакви нови лица извън отмъщението ще противостоят на Алия и Джихан. Редно е сценаристите да вкарат и някаква нова сюжетна линия, различна от отмъщение и  любовна война. Иначе излиза, че хората по тия земи живеят единствено да си отмъщават чрез новите поколения и да водят война за някой мъж или жена. А дано ни изненадат! Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 21:24 от Katya_I

# 69
Логично е Мерием да дойде като се има в предвид че Минка си тръгва. Да не мислиш че ще оставят Джихан и Алия да си живеят спокойно и нищо да не става с тях. Трябва дразнител/минала любов за да запазят интереса на зрителите. Тях не ги интересува бизнеса на Джихан а какво става в личния му живот.

# 70
Е, те ако са само Алия, Джихан и Садакат, какво повече може да се измисли като конфликти, съответно действия и противо-действия. Аз предполагам, че Мине или ще пометне, или ще се роди и с нея може нещо да се случи и по този начин актрисата може да напусне сериала. Мерием е задължителна, трябва да има интрига, емоции, реакциите на горните трима. Много нови сериали ще излезнат и поне в началото "битката" за рейтинг ще бъде ожесточена.

# 71
  • Кърджали
Ако има интелигентно написан отрицателен герой съм готова да го приема с отворени обятия и да го гледам. (Засега в Далечния град до това ми се доближаваше Демир, но то е и благодарение на Ферит Кая). Но да се държи просто на любовни многоъгълници ми е досадно и убиващо желанието.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 20:36 от Aлекcандрa

# 72
Аз също харесвам Демир по някакъв начин, объркана фигура е - и добър, и лош, страдащ, надяващ се, не е само "черен".

Дописвам защото съм последен пост. Аз много много не следя типично фенските теми, но доста често може да се попадне и на интересна информация. Та така, в темата за Демет Йоздемир бяха споменати 2 филма с нея, не нови, но нечувани от мен. Може би пишещите тук, в тази тема, може да са ги гледали, но може и да не са, като мен. Намерих ги с БГ субтитри, така че давам линкове, за който е интересно и непознато. Летни филми, забавни, красива природа, тоалети, моминско парти на остров.... Чиклит от всякъде, но са разтоварващи. Отново идват жеги, така че, ако не си на морето - гледаш го на екрана и климатикът подухва като морски бриз. Simple Smile

"Любовни тактики" 1 и 2

Първият - https://archive.org/details/love.tactics.2022.x-264

Вторият - https://playtube.tv/watch/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D … 1TRK95iGvJIA.html

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 02:40 от jfjallen

# 73
Скоро по БТВ Стори ще започне излъчването на "Далечен град"

https://tvnovellas.blogspot.com/2025/08/btv-story_13.html?fbclid … gG6zrtUlqrJTSjuZg

# 74
Скоро по БТВ Стори ще започне излъчването на "Далечен град"

https://tvnovellas.blogspot.com/2025/08/btv-story_13.html?fbclid … gG6zrtUlqrJTSjuZg

Най вероятно ще спрат превода на втори сезон.

Общи условия

Активация на акаунт