🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 169 323
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 260
А какво значение има кои са любимите им парфюми? Те не са хора, които имат знания в областта, нито са популярни с това. По-добре погледнете темите за парфюми във форума за идеи или в сайта fragrantica.

# 1 261
За мен има, защото съм голяма почитателка на "Ергенът", особено първите два сезона. Но най-вече поради чисто сантиментално-носталгични причини.

Първите два сезона бяха първите риалити формати, които гледахме заедно с ММ. Повече първия сезон, защото във втория поспряхме да го гледаме след като започнаха истеричните скандали между двете фаворитки.

# 1 262
# 1 263
На Евгени парфюмът беше Фаренхайт на Диор. Запомних го, защото и вкъщи е на почит😃

# 1 264
Анна Мария в трета серия на "Моето Риалити шоу"  обсъжда "Диви и красиви", поканила хора, които не са гледали предаването - Лора Асенова мис БГ'19 и Вилян, фризьор на най-популярните личности в БГ.
Трудно ми беше да чуя името на фризьора и пусках записа няколко пъти: чувам *лиан, Илиян, Велян, така го каза, че добре, че има чичо Гугъл, не написала отдолу имената на гостите. Общи лафове, те  и водещата какво обичат в живота, после АМ им разказва случка от епизода, а те говорят общи приказки.
И отново прическа потрес, а срещу нея стои най-добрия фризьор на елита! Сякаш е била цяла нощ на бар и на сутринта решила да снима и си сложила шнолата като в училище.

Скрит текст:

Неподготвена води подкаст, неподготвени гости по темата. По-добре сама да беше коментирала предаването. Потруди се малко, Анна Мария! Питай ИИ какви въпроси да зададеш и в какъв ред?

Единствена похвала от мен, че е наела студио, а не снимаш в гаража.

# 1 265
Анна Мария в трета серия на "Моето Риалити шоу"  обсъжда "Диви и красиви", поканила хора, които не са гледали предаването - Лора Асенова мис БГ'19 и Вилян, фризьор на най-популярните личности в БГ.
Трудно ми беше да чуя името на фризьора и пусках записа няколко пъти: чувам *лиан, Илиян, Велян, така го каза, че добре, че има чичо Гугъл, не написала отдолу имената на гостите. Общи лафове, те  и водещата какво обичат в живота, после АМ им разказва случка от епизода, а те говорят общи приказки.
И отново прическа потрес, а срещу нея стои най-добрия фризьор на елита! Сякаш е била цяла нощ на бар и на сутринта решила да снима и си сложила шнолата като в училище.

Скрит текст:

Неподготвена води подкаст, неподготвени гости по темата. По-добре сама да беше коментирала предаването. Потруди се малко, Анна Мария! Питай ИИ какви въпроси да зададеш и в какъв ред?

Единствена похвала от мен, че е наела студио, а не снимаш в гаража.
Рядко противна е Анна Мария. Как се намърда в новото си амплоа не знам.

# 1 266
  • България
Ши пропуснъ Анна-Мария, повелителката на стратегиите. Много претенции, а е единствено агресивна.

# 1 267
Както се е намърдала, така и ще изфръкне.
Какъв мазохист трябва да си, за да си причиниш нечленоразделната ѝ реч, сакото без ръкави, грабнато от кроялната с тропоските, и вечно мърлявия ѝ вид?!
Ведно с поканения  мозъчен тръст за ненужно изясняване на  прости неща.

# 1 268
Гледах Александра Гърдева при Дениз Хайрула и доста си поревах. Сашка разказа, че се е разделила с партньора си след година връзка, в която доста са се карали и в крайна сметка той не е приемал недостатъците ѝ. Мислели са за семейство и дори (май) са закупили жилище. Тя лекува здравословен проблем (не усвоява фолиева киселина) и са работели за бебе. Разкри, че има две неуспешни бременности от предишен партньор и е била съкрушена от отношението на лекарите, че "до 3 пъти било нормално".
Изобщо не са коментирали предаването освен това, че към днешна дата се разбират.

# 1 269
  • София
Гледах Александра Гърдева при Дениз Хайрула и доста си поревах. Сашка разказа, че се е разделила с партньора си след година връзка, в която доста са се карали и в крайна сметка той не е приемал недостатъците ѝ. Мислели са за семейство и дори (май) са закупили жилище. Тя лекува здравословен проблем (не усвоява фолиева киселина) и са работели за бебе. Разкри, че има две неуспешни бременности от предишен партньор и е била съкрушена от отношението на лекарите, че "до 3 пъти било нормално".
Изобщо не са коментирали предаването освен това, че към днешна дата се разбират.
Частта да се спре да се пита какво се случва ми беше право в целта, въпреки че се съмнявам много някой да се замисли. 😅
Не са купили собствено жилище. Тя се е отказала преди това, явно вече не са били добре отношенията им.
Не ѝ повярвах за това, че избира да е сама, то от всякъде личи, че страда, че не може да ѝ се получи, което е напълно нормално, все пак скоро става на 38 години, а е от жените, които искат семейство.
Няма лечение на това, че не усвоява част от фолиевата киселина, дори е само хетерозиготна при нея, което са огромен процент от хората, почти при всички излиза, със сигурност не е някаква драма и за съжаление, не са от това загубите ѝ в толкова ранна бременност. И да, не е само у нас и в чужбина е това с трите аборта по протокол. После пък като ги минеш вече си в тежки случаи и пак нищо не се променя значително. Но тя не казва лекарите да са се държали грубо, а реално е тъжна, че не оценявали психически как се чувства жената след такава случка. Може би не получава подкрепа от близките си, щом я търси от лекар. Поне това, че е сменила партньора може да е разковничето и в него да е бил проблемът. Дано следващият път да ѝ е докрай.

# 1 270
Бизнес дамата, ако имаше истински бизнес нюх, щеше първо да инвестира в курс при логопед. Абсолютно излишна е в тоя сегмент, дето се пробва.

# 1 271
Това там е Ферай, нали ?  🧐

# 1 272
Бизнес дамата, ако имаше истински бизнес нюх, щеше първо да инвестира в курс при логопед. Абсолютно излишна е в тоя сегмент, дето се пробва.
Вярно. Но и логопед не би помогнал по лицево-челюстните изменения, които си е докарала с тези джуки. Не знам за секси ли се има тази прегърбена от непропорционален бюст и фъфлеща жена с мърляв вид...Rolling Eyes
ПП: Ферай на трето място. Явно няма спонсор да киха, където трябва.

# 1 273
Поредното доказателство, че АМ тотално е изгубила връзка с реалността. Щом си мисли, че ролята на водеща ѝ отива.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 18:16 от Lilly_85

# 1 274
И аз изгледах Сашка, на мен пък не ми хареса. Продала си е жилището и е предплатила на зелено друго, като първоначално е трябвало да е общо, но сега ще е само за нея. Не каза къде/ при кой живее сега.  Говореше твърде много общи приказки и нищо конкретно, дано все пак намери партньора си.

Общи условия

Активация на акаунт