🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 169 309
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 275
Ферай е на 4-то място, трета подгласничка.
На мен Сашка също не ми хареса, нито ми харесва по принцип, просто от тези откровения ми стана мъчно.

# 1 276
Александра има голям напредък в изразяването, в поведението, във външния вид, като цяло днес ми хареса, въпреки че съм ѝ антифен.
Но защо, за Бога, и тя книга издава? 
Аз съм изумена, колко народ има порива да пише. Не да чете качествена литература, а именно да издаде книга . Всяка хрумка, която ти прелети в черепната кутия, да имаш необходимостта да бъде споделена публично.

Дениз Хайрула, като водеща на подкаст е нива над Анна Мария, но роклята ѝ днес беше в пълен ущърб.

# 1 277
Александра има голям напредък в изразяването, в поведението, във външния вид, като цяло днес ми хареса, въпреки че съм ѝ антифен.

Дениз Хайрула, като водеща на подкаст е нива над Анна Мария, но роклята ѝ днес беше в пълен ущърб.

+1 много ми е неприятна по принцип , но тук ми допадна.

# 1 278
# 1 279
# 1 280
Презентира новото Хепи ли? Joy

# 1 281
Елвира сега пък влезе в ДиК. Все едни и същи лица.  Слвдващият сезон може и Виктор да вкарат.

# 1 282
Грях ли е, ако кажа, че нито един не ми харесва? Grinning Петър Данов (снимка 2, приятел на Филип Буков) ми е известен от тик ток. Голямо уонаби и бледо негово копие откъм поведение. Този с червения бански изглежда “тъп на манивела” Trollface в новата реклама.
Скрит текст:

# 1 283
Ергенът любов в рая започва на 1 септември

# 1 284
Видях трейлъра. Явно на “тъпия на манивела” залагат доста, защото е във всеки втори кадър. 😁 Не съм впечатлена от клипчето. Жените оглеждат плочките на мъжете, някой го мажат с плажно масло, някаква се подхилква… Това е.

# 1 285
  • България
Този най-долу с оранжевото искам да го видя в лице и тогава ще преценя дали някой става визуално. Много мазни и неприятни типове.

# 1 286
Къде е сниман новият ерген? В трейлъра, освен добре познатите лица, видях и доста непознати такива.

# 1 287
Снимките са били на остров Родос.

# 1 288
Мъжете изглеждат много противни.

# 1 289
Някой разконспирира ли кои са мъжете и жените от трейлъра? Аз видях:
Дениз от сезон 1
Кристина - Сезон 2
Шермин - Сезон 3
Николина - Сезон 4
Петър Данов /Авера на Филип Буков/

Общи условия