🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 173 211
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 720
Скоро бях засякла Мартин в заведение , само се озърташе дали го гледат и разпознават .

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 13:52 от Candy_girl

# 721
Да, сигурно му искат автографи в ресторанта. Grinning

# 722
  • София
Този Мартин излезе по-черен и от коминочистач

# 723
Смешник е Мартинчо, клоун... Постоянно търси валидация, горкият! 😁

# 724
  • България
Залюбиха ли се Косара и Мартин? Joy
Ще има ли съюз между кръчмата и кифлата?

# 725
Между кръчмата и бучика.

# 726
  • София
А бе нещо затихна там 😀

# 727
Мартина, Любомира, Айлин и Мартин е цялата група, която ще участва в Надкаст на comiccon. Туджаров е качил сторита , да ги обяви

# 728
Специално за Тета, какво видяха очите ми: Танко Генчев дава автографи на книгата си "Много лично" том 1, озвучаван от пианото на Генчо. Дама след дама се редят, ако не побързаш, оттече. 😁

# 729
Мартина, Любомира, Айлин и Мартин е цялата група, която ще участва в Надкаст на comiccon. Туджаров е качил сторита , да ги обяви

Вземи единия, удари другия и третия и четвъртия сами ще паднат.😄

# 730
Малко ми писна от Мартин, нямам търпение за идния сезон. Simple Smile

Между другото забелязвам доста плюене по публикациите за предаването във Фейсбук, какво е мнението ви за това?

Аз не мога да разбера с какво форматът предизвиква такова възмущение. Дори "Биг Брадър" сякаш не беше толкова оплюван. И въпреки това и плюещите явно гледат, рейтингите са красноречиви.

Аз честно не ги разбирам тези хора. С всичките си минуси, "Ергенът" ми е много по-интересен от разните романтични сериали, които много от върлите критици на формата гледат.

# 731
Правят се на голяма буржоазия. Най-много се смея като някой ми отсече “не я гледам тая простотия” и в течение на разговора се оказва, че са по-навътре и от мен, а хем гледам и чета тук :р

# 732
Мартин, Косара, Ана Мария и гаджето й, приятели на Мартин са били на морето в Созопол миналата седмица. Петък и събота вечерта са били в джанъм и театро

# 733
  • София
Правят се на голяма буржоазия. Най-много се смея като някой ми отсече “не я гледам тая простотия” и в течение на разговора се оказва, че са по-навътре и от мен, а хем гледам и чета тук :р

Аз пък доброволно си признавам, че гледам Ергенът Joy

# 734
Мартин, Косара, Ана Мария и гаджето й, приятели на Мартин са били на морето в Созопол миналата седмица. Петък и събота вечерта са били в джанъм и театро
Но, са си само приятели Innocent

Общи условия

Активация на акаунт