🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 169 336
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 245
Съдържание ще има, просто няма да има толкова триене и може би ще дават повече персонажи. Има с какво да се запълнят 5 епизода седмично, просто ми се виждат прекалено дълги самите епизоди. Още от 2-ри сезон насам и затова вече гледам само в Интернет или връщам назад и превъртам когато ми писне от някоя сюжетна линия.

В 1-ия сезон бяха оптимално дълги според мен - 75 мин. без рекламите. Според инфото от Уикипедия във втори сезон са били по 90 - 120 мин., в 3-ти 160 - 170, а в 4-ти по 100 - 160 мин. без реклами. Това ми е най-любимия риалити формат и пак много ми идва.
За мен, максимум три пъти в седмицата по час и половина е ок. Обаче, септември си е още отпускарски месец и винаги съм настроена, че в този период не пускат хитови   предавания. Че и в 22 часа...Друго си е след зимата, да пуснат дългоочакван формат в прайм тайм. Sunglasses

# 1 246
"Любов в рая" ли е от продуцентите на последния Ерген и с идеите на Мартин, или оригиналният Ерген ще бъде отново от тях

# 1 247
Не, от продуцентите на първите 3 сезона

# 1 248
  • някъде другаде
Ще го гледам с ден закъснение. Много късно ще почва. Така ще превъртам и рекламите.

# 1 249
Е как късно? 22 ч. Не е в полунощ.

# 1 250
Абе късно е, ако искаш да го гледаш без рекламите.
За да го превърташ, трябва да изчакаш да напредне.

# 1 251
Късничко си е. Не е като да започва в 20:00ч.

# 1 252
Единия глас, който се чува в анонса с мъжете, не е ли на Буков? Много неприятно човече, ако ще участва и той. Не знам как ще издържа лигните му и тъпите шегички.

# 1 253
  • София
Филип Буков е отказвал предложения да бъде единственият ерген. Не ми се вярва да е приел да се боричка с други мъже за сърцата на разни кифли. А и той си има приятелка, май.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 12:34 от Vivi

# 1 254
Приятел на Филип Буков ще е вътре, поне от анонса ми се стори, че е той.

# 1 255
Дано да се бъркам, но гласът много прилича на неговия.

# 1 256
Е той Филип ако влезе тия ергенките както ги плюеше в соц. мрежи там направо ще ги навре в миша дупка.
На мен пък той ми е забавен. Е, има някои изцепки дето не са ок, но...
А приятелка явно няма, защото баба му го сватосва често.

# 1 257
Е той Филип ако влезе тия ергенките както ги плюеше в соц. мрежи там направо ще ги навре в миша дупка.
Виждали сме вече такова плюене как се обърна в любов и взаимно изгодно сътрудничество, което държи баба ви Патрашкова на гребена на вълната от ВБ и съюза ѝ със златките до днес! Усети тя, че с журналистическите си умения няма да има пари за екстравагантни парцалки и цаиси, и разбра в кого е и ножа, и хляба, и директно взе да лиже з@dниците, на тези, които най-много плюеше.
Вярвате ли ми че поради световната ѝ слава и значимост, за да напиша този пост, три минути рових в Гугъл, за да се подсетя как се казваше тая особа... Laughing Получих пълна амнезия за името ѝ!

# 1 258
Патрашкова горе-долу я харесвах, преди да започне да работи с Гала. Тази жена който и да хване, го разваля. 😁

Тази есен има доста неща по телевизията - Ергенът, Биг Брадър, Игрите, Traitors… Мисля да гледам по един-два епизода от всяко и да реша с кое ще продължа, защото повече от две предавания ще ми дойдат много. Ако Буков е в Ергенът, май бързичко ще го отпиша като опция. 😁

# 1 259
Да, Патрашкова наистина смени плочата във ВБ. Добре, че ерата на Златките поутихна и сега други са на гребена на вълната. Черната Златка не знам на кого е човек в Нова, но по сто пъти я каниха в брадъра, докато най-накрая спечели. В бТВ и да има връзкарщина, тя не е толкова очевидна и е доста по-добре прикрита от колкото в Нова. Изобщо не харесвам Нова и се радвам, че именно бТВ взеха да правят формата "Ергенът". В Нова щеше да е по-пошъл.

Аз искам да попитам има ли по-паметливи тук? На парфюмна вълна съм и искам да попитам някой знае ли/помни ли какви парфюми използват топ ергенките от първите два сезона? Например Александра Гърдева, Дениз Хайрула, Елена?

Виктория Капитонова е лесна - с едно търсене откривам постове какъв парфюм са й подарили или си е купила в Инсаграм, но за другите нищо не откривам. За Валерия знам, че използва Shine by Day на някаква немска фирма, но и тя в социалките често поства когато тества нови парфюми.

И понеже мисля за подарък на ММ ми е интересно какви са любимите парфюми на Виктор 1 и Евгени? Тук из старите теми май за Виктор бяхте споменали, че любимият му парфюм е Stronger With You Intensely, но това сигурно ли е? За Евгени също е писано, но не се споменава точното име, а линкът не отваря това видео, което трябва. Било с някакво интервю, където го питали за парфюма му: https://bg-mam.ma/p/1556760/46466925

Из социалните медии не успях да го намеря. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт