🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 169 335
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 410
  • България
Йовица е влязъл само за рекламата. До тук поне двама мъже са с IQ над това на жените. Май мъжкият каст ще е по-силен. 😅

# 1 411
Кога приключиха снимките на предването?
 Йовица всеки ден е на Витошка, но аз съм свикнала да го виждам по няколко пъти на ден, че все оттам минавам. Може пък да не съм обръщала внимание, че го няма.

# 1 412
В края на юни (уж)

# 1 413
Йовица е влязъл само за рекламата. До тук поне двама мъже са с IQ над това на жените. Май мъжкият каст ще е по-силен. 😅
То така като гледам май и Петър Данов е влязъл само за реклама. Тези дни се рових в профилите на участниците и при него ми направи впечатление големия брой купени фалшиви последователи и лайкове. 😃

# 1 414
Да ви кажа, толкова един типаж ми изглеждат мъжете и жените, че очаквам да се вземат. Grinning

# 1 415
Кристина нали я спрягаха, че в момента е с Евгени уж. Щом пак влиза явно е било фейк новина.

# 1 416
Наистина много интересно как Кристина се е навила да участва отново в такъв формат. Надявам се да видим повече от нея, на мен лично ми е симпатична, не е простовата като повечето участнички.
Понеже сме градски с нея..., та участието и е за известност, много се бута девойчето. Понеже има една по-успешна от нея миска, в града, и тя много драпа да е като нея.

# 1 417
Тази Кристина нали даваше заявки,че ще е успял юрист,а тук споделяха лично инфо за нея представящо я в неособено позитивна светлина.
ИнфлуенЦър ли се гласи да е,по лекото и мекото явно.

# 1 418
Наистина много интересно как Кристина се е навила да участва отново в такъв формат. Надявам се да видим повече от нея, на мен лично ми е симпатична, не е простовата като повечето участнички.
Понеже сме градски с нея..., та участието и е за известност, много се бута девойчето. Понеже има една по-успешна от нея миска, в града, и тя много драпа да е като нея.
Е, явно и другата е толкова успешна щом не съм чувала за нея. 😅

# 1 419
Разглеждам си брошурата на Лили за септември и кого да видя? Така се е изпрала, че едвам я познах Trollface
Скрит текст:

# 1 420
Е, явно и другата е толкова успешна щом не съм чувала за нея. 😅
Ами Лора Асенова се казва, участвала е на Мис Вселена, преди няколко години, беше и в Мастър шеф и т.н.
https://www.instagram.com/loasenova/?hl=bg
Доста по-пробивна е. Града ни е произвел доста миски, всъщност Simple Smile

# 1 421
  • София
Аз така и не можах да разбера каква беше идеята да ни представят само 4 човека от цели 20?! Тези с кратките видеа при Туджаров.
Или показваш всичките 20 или нито един. Не разбирам. Някакъв акцент над тези състезатели ли има? Че ще са главни герои? Да се очаква някой/и от тях да достигнат финал ли? Ама това би било много глупаво и елементарен спойлер. Така че не ми се вярва. Не знам, не знам...

# 1 422
Пускайте БТВ, започва "Студио Ергенът" Grinning

# 1 423
Да ви кажа, толкова един типаж ми изглеждат мъжете и жените, че очаквам да се вземат. Grinning
Вчера видях промото с лицата им за първи път и се чудех няма ли български мъже, които да не са с визия - гола глава/макс първи номер с машинката, брада, бицепси и татуси???? Аман!
Не че жените не са бръмчалка до бръмчалката мила моя майно льо….

# 1 424
Ето и последната порция участници, които намерих от промотата:

Калоян Кънчев - мнооооооого трудно го открих, защото е показан само в профил. Изглежда запален по различни спортове - участвал е в маратон в Ротердам и е гребал 500 км с кану в Дунав за 10 дни. Майка му има туристическа агенция в София, така че вероятно работи в нея.
Скрит текст:

Виктор Иванов - “милионер”, който вече беше споменат от друг потребител в предните страници, но едва днес разбирам, че е той. Отново банална и безидейна татуировка, която го издава. От всичко публикувано в профила му според мен държи да бъде разпознаваем и известен.
Скрит текст:

Спойлер (?)
Скрит текст:
В инстаграм следва сестрата на Дениз

Общи условия

Активация на акаунт