Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 6/

• 5 630
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Моля за помощ! Търся ефтини билети за Лондон (независимо кое летище) за периода 16-21 август.

# 32
Моля за помощ! Търся ефтини билети за Лондон (независимо кое летище) за периода 16-21 август.
Твърде рано е.

# 33
  • Sofia
А дали могат да се намерят изгодни полети до Париж за началото на февруари? Или вече е късно?

# 34
Здравейте,
Близък има рд  на 8ми Ноември..коментирахме за Спа, нооо си мисля …
Някой евтин полет 8-9 някъде, за една нощувка, до 100лв  на човек ще се намери ли ?🙄🤣

# 35
Не е късно, февруари е слаб сезон. Погледнахте ли ги? Има по 55-65 евро.

А дали могат да се намерят изгодни полети до Париж за началото на февруари? Или вече е късно?

Здравейте,
Близък има рд  на 8ми Ноември..коментирахме за Спа, нооо си мисля …
Някой евтин полет 8-9 някъде, за една нощувка, до 100лв  на човек ще се намери ли ?🙄🤣

Това е много близо. Иначе такива търсения може с Гугъл флайтс, режим explore, даваш от София до навсякъде и гледаш предложения. Лошото е, че в повечето случаи отиването е събота вечер, а връщането неделя сутрин и няма много смисъл, но може да си поиграеш да видиш дали няма да излезе нещо.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 23:39 от neuromancer

# 36
Здравейте,
Някой евтин полет 8-9 някъде, за една нощувка, до 100лв  на човек ще се намери ли ?🙄🤣
65€, което е 127-128лв, но реално ще стане около 160-170лв., заради шатълите(транспорта) до/от Милано. По-евтино няма, но поне имаш цял ден в Милано.

# 37
  • Варна
Здравейте,
От София ли?

# 38
  • В една Дупка.
Здравейте,  имам полет с LOT, но виждам че цената на чекираният багаж се качи. Да го плащам ли сега или има вероятност пак да си е на старата при чекирането?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт