Любители на кучета - 152

• 23 224
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
  • sf
Ей, ама как пропуснах рожденика Бизу! Да е жив и здрав!

# 16
  • София
Жив и здрав да е Бизу! Щастлив и безгрижен! Heart

# 17
Билянка, любимо на Робърт Бърнс Heart

Vanne, страхотна снимка.

# 18
  • София
Привет в новата тема!
Мокка ❤

Галенааа, как не ги изяждат тези топки вашите девойки? Нашата е прост кокер, но на тези им вижда сметката бързо.

Данък от глезанка:

# 19
  • Варна
А, тези са невъзможни за ядене, съвсем целенасочено избрани за подарък и са размер на една тяхна захапка. Някаква пластмаса са, твърди и имат много смешна пискалка - като ги търкаляш издават смешен звук като жаба. Естествено Рая веднага хвана цаката, Буря - побягна в първия момент, после и тя се заигра. Сега уж не играят с тях, а все са преместени по двора.

Иначе топките им са гнусни и разкъсани, но Буря е нашата "Бербатова" - тя се бори с топка като "свиня с тиква". ПРоблемът е, че ротвайлерката от другия двор много лае и се хвърля по мрежата.
Рая само захапва и разнася една топка, тя е по разни въжета, дъвкалки, гумени кокали.
Другият съсед работил по водопровода в някакво училище и му дали около 30 бракувани топки. Беше ги нахвърлял по поляната си и като минахме покрай тях, Буря ги фиксира и ..."залепна" на мрежата, пълна хипноза. Много се смяхме и комшията й подари една волейболна, вижда се на снимката зад Рая - пълна гняс е станала от хапане, дърпане и късане. Играем на футбол с Буренцето, като се върнем от разходка, събличаме "сутиените" и тя хуква към поляната и ме гледа с очакване, аз "поемам" като спаринг партньор и се почва рамжене, пазене с две лапи, абе смешна работа.

ПП Сетих се, че я имам във фаза "тренер, идваш ли за тренировка?"

Тук е "не пипай, гледам кат' бльон" /пловдивчанки ще ме разберат Wink/

А това е....

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 22:28 от galenaa

# 20
Благодаря за новата тема, Sivi в памет на прекрасната Мокка. Дано я налъпним само с хубави истории и снимки на щастливи добичета.
Нямам нови снимки, но ще се поправя скоро.
ЧРД и на Бизу!

# 21
Сиви,мила!Благодаря за темата и корицата ...   Утре -в 7:30 по Нова ,после по БНТ -ще излъчат  в новините на обяд или в централните за Мокка....Скърбим безкрайно за това добро същество...Честити да са рождениците,данък по-късно от Лори...

# 22
  • под тепетата
Аз ще съм на работа, но ще следя по тв!

# 23

Това е Бела, която е станала малко рошава, ама след 2 дни ще е на прическа. Да скъсят козината, че топло стана.

Това е Бела и другарчето Съни. Не са си най - добри приятели, но съм искрено учудена от Съни, който живее с нас над 12год и естествено ни е господар, а ние неговите слуги, как прие толкова бързо и горе долу лесно друго животно на негова територия. Пък малката рошла се оказа скрита лимонка, ходи да ръмжи котю, някой път имат и спречквания, отначало той побеждаваше, ама сега и тя набра кураж, та свива му сармите от време на време. Ама през повечето време не си обръщат особено внимание.

# 24
  • Варна
Станала е грешка, Хора. Бизу имаше рожден ден на 12.05 . На 31.05 един таксиметров шофьор навлезе в насрещното и блъсна и уби моя пръв приятел Майло. Аз не можах да издържа на тишината вкъщи и помолих ММ веднага да си вземем друга душичка. Тогава той влезе във Фейсбук и първото нещо, което му излезе беше снимка на 8 кученца, всички шарени (кафяв, черен и бял цвят) само той беличък. И просто отсече, че ще е този беличкия. Това беше два дни след като изгубихме Майло и затова написах, че преди 7 години го видях за първи път. От тогава не смея да пускам без повод Каду и Бизу, но за съжаление вече разбрахме, че и това не е предпазна мярка.

Тичай на воля, сладка Мока 🖤

# 25
  • под тепетата
Помня, че скоро честитих, но реших, че съм пропуснала. Тъкмо да кажа колко са сладки с малката кукла! Нали е с моята буква Heart Eyes

# 26
  • Варна
Изумена съм колко много я пази. Не пропуска да легне до нея. Когато отида да я приспя, идват двамата, но щом малката заспи и тръгна да излизам, Каду идва с мен, но Бизу не. Той лежи плътно до Бориса. Още когато беше в корема ми, той лягаше върху мен, слагаше главичка на корема и така спеше. Подозирам, че ще имаме същата ситуация като Дара и Кардю след време...

# 27
Благодарим за темата ,
Mtz, много сила на всички ,дано който трябва да си получи наказанието!!!

# 28
  • под тепетата
Roo, за вечерните новини става дума, нали?

# 29
В момента!

Общи условия

Активация на акаунт