Любители на кучета - 152

• 23 255
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
За съжаление, някои хора разбират само от бой. И взеха да стават все повече.
Една рожденичка се явява да ви почерпи с ягоди, без шампанско и без сълзи Simple Smile
Единственото, което си пожелавам, е да добавим цифрата 1 отпред!

Ах, красотата, тя!
Ще има цифричката 1 някой ден, пожелавам ви го, искрено!
Честита и много здрава да е, Елза 🎂

Поздрави от Бейли(набори са, ноември и той прави 6 :=))

# 46
Елза, каква е тази диетична торта, малко хлебец поне нямаше ли?!

Да си много здравичка, да радваш още дълги години твоите хора и да ни забавляваш тук с твоите преживявания! Heart

И аз гледах репортажа за Мокка, много се надявам да има възмездие за нея. Прегръдки на цялото семейство нa mtz.

# 47
Честит рожден ден на Елзичка! Да е здрава и много обгрижвана!

# 48
Елза ,бъди здрава малко - голямо съкровище 💓

# 49
Честита, здрава и щурава да е Елза и още поне две врътки по 6 да празнувате с нея, Тинтина 🤗

Репортажа гледах и аз и вярвам, че след такава гласност ще има мерки спрямо човека, защото кучетата нямат вина, че ги разхожда идиот.

При мен Макс и Вивата са с разстроени коремчета и чести излизания за течна нужда. И двамата ядат едно и също и явно партидата пилешки гръбчета е виновна за рядкото положение и при двамата.

# 50
  • Бургас
Поздрави от Бейли(набори са, ноември и той прави 6 :=))

А къде изчезнахте?
Помня го Бейли, но много дълго отсъстваше от темата Simple Smile

galena- може плодове, по малко, даже са полезни.

Скрит текст:
Сурови се усвояват по-добре, отколкото преработени, но трябва да се дават в различно време от основното ядене, защото различни ензими ги разграждат.
Забраниха й всякакви въглехидрати от зърнени храни, хляб, картофи и т.н., защото раковите клетки обичат въглехидратите, постепенно преминаваме към домашен барф, или по-скоро не толкова сварена храна, каквато давах досега, защото твърде скъп идва купеният барф за нейните килограми. Зеленчуците пък трябва много да се сваряват, за да наподобяват тези от стомасите на животните, дето ги ял вълкът. Абе цяла галимация е готвенето, първо попарвам месото, после много варя зеленчуците, после ги пасирам, после смесвам, отделно между храненията давам плодове и пробиотик. Поръчах и зелено шкембе сушено, че това нормалното няма шанс да го вкарам вкъщи.

# 51
  • София
Честита да е Елза! Здрава да е дълги години!

И аз гледах репортажа. Изглежда разхождачът на тази глутница се е покрил. Но все ще се появи.

# 52
Честита да си Елза! Много, много здрава! Още 3х6 поне да радваш стопаните си, а и нас със снимки и приключения 🎂🥂❤️

И аз гледах репортажа сутринта.Силно се надявам господинът да бъде дялнат с хууубава глоба и кучетата да му бъдат отнети.Поне! Дано да не се размине всичко, а наистина тези институции да се заемат веднъж поне и да свършат нещо 🤬
Мир на душичката на прекрасната Мокка 🩷

# 53
  • Варна
Елзичка, от сърце и душа ти пожелаваме да си здрава, здрава и пак здрава. Другото ще го осигури мама Тинтина ❤️

Не съм гледала още репортажа, настройвам се, просто го приемам по-тежко и всеки път плача. Ще сложа Бориса да спи и тогава, за да не ме вижда.

# 54
Честита да е Елзичка ♥️ Да е жива и здрава, да бъде все така глезена и обичана !

# 55
  • Бургас
Жива и здрава да е Елза! Лошото зад гърба.

За съжаление все повече и неконтролируеми са ненормалниците, защото няма кой да им направи нещо. Една камара институции, данъци, бюрокрации, програми, звена и какво ли не,  напълно безполезни. Всичко се знае и никой нищо не може да им направи или задължи. Отнася се за всичко. 

Скрит текст:
Като ходих да подавам декларация за чипа, сума ти време се оглеждах. Има долу едно гише, но на него пише "Тук не е информация". Сложени едни бележки на една заключена врата. Сума ти време се оглеждах докато разбера къде да се кача. После там ме накараха в коридора да попълвам, но няма маса, стол , пишеш на едни шкафове. Самите чипове както стана ясно от личното ми разследване някои ветеринари не настояват, а са длъжни. И затова я има, я няма някакви проверки. После друго си мисля ако нямаш чип как ще ти напишат глобата ако ти не представиш документ и не си кажеш данните. Как точно ще те задължат, особено ако си с някое голямо куче и ги е страх да те доближат? Пълна измислица е всичко. И да ти откраднат кучето никой няма да тръгне да ти го търси или проверява. Сигурно и данните могат да се подправят в системата им.

# 56
  • София
Честита да е принцеса Елза! Да е много здрава, весела и игрива! Всичко лошо да е зад гърба й! Heart

# 57
  • София
Елзичка да се оправя и да ви радва още дълги години.

# 58
  • Sofiа
Честита да е рожденичката!
Не само да добави цифрата едно отпред, а много още да навърти след единицата!

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 16:32 от Valery

# 59
  • София
Честита да е Елза и още дълги години да радва човеците около нея със щуротиите си!
Дано има възмездие за Мокка и да няма повече такива случаи!

Общи условия

Активация на акаунт