Любители на кучета - 152

• 23 069
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
Благодарна съм на вселената, че това безкрайно добро същество стана част от живота ми. Когато ме гледа, усещам че ми принадлежи, все едно ми казва... твоя съм. Винаги е до мен, денем и нощем, като сянка ми е. Ако някой ми я отнеме насилствено, ще му извадя червата през ушите.

Не знам дали да гледам медийния отзвук за гибелта на Мокка. На медиите отдавна не вярвам, фалшът е пълен. Аз ако бях, досега да съм събрала приятели, да съм ликвидирала псетата и да съм начупила кокалите на дебила. Знам, че звуча като проста и невъзпитана селянка, но само така бих се почувствала удовлетворена.

# 31
Скъса ми се сърцето. Какво прекрасно същество е била Мокка и колко обичана от стопаните си. Heart
Като гледам, на идиота ще му се размине.
Ванне, аз не бих ликвидирала кучетата, те вероятно подлежат на превъзпитание. Като не са на глутница и се работи с тях, биха могли да се вкарат в някакви норми.
Обаче бих причакала собственика някъде по тъмно.

# 32
  • Бургас
https://nova.bg/news/view/2025/06/04/499761/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-% … 1%84%D0%B8%D1%8F/

Прекрасна Мокка Disappointed Relieved

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 10:29 от Tintina

# 33
  • Варна
Гледах от линка, но без звук. Мисля, че mtz знаят как, имат ресурса и мотивацията да стигнат до край. Поне така се надявам! Искрено вярвам, че няма да стане "Лечкова" история този път и да е пълнеж на журналистите!
MTZ, не се отказвайте, в името на Нъки! Как е той, а дъщеря ти? Broken Heart

# 34
  • София
Гледах репортажа по Нова. Просълзих се на снимките и клипчетата с Мокка.. Прекрасно и умно същество.
Искрено се надявам изродът да си получи заслуженото.

# 35
  • гр.Варна
Тъкмо сега изчетох новината за Мокка и в Petel.bg.
Дано има развитие и по широк отзвук.Не очаквам чудеса ,но за съжаление истината е че докато не се намеси ТВ май нищо не се случва иначе.Институции,администрации и т.н. само от това се стряскат - медии

# 36
  • Варна
Ха, кметът "призовавал", просто много "заплашително" прозвуча. И вкупом всички ще се втурнат да регистрират... Безхаберници!!!!!!!! Ще речеш, че тия закони са просто повод за призоваване. Ох, как ме избива на агресията, само ако знаете...Както съм набрала напоследък по много поводи....
Една овца, без извинение, така я призовах да си носи торбички и тя вече не минава по нашата улица - толкова схвана от "призовката" ми. 
Днес, поради катастрофа на моста имаше обичайното задръстване и един селски тарикат се мушна пред автобуса ни, шофьорът му свирна, че като викна тоя ми ти "водач" от колата "Излез, беееее, излез да те пребия". За момент изтръпнах, че нашият ще се отзове на "призовката" - не е като да не съм го виждала наживо как чакахме в автобуса, а шофьорът ни гони един такъв в крайпътния магазин  -там се скри оня бабаит.

Ох, извинявайте, разпалих се, но исках да пиша само, че призовки не играят - санкции, жестоки глоби си трябва!

# 37
  • Бургас
За съжаление, някои хора разбират само от бой. И взеха да стават все повече.
Една рожденичка се явява да ви почерпи с ягоди, без шампанско и без сълзи Simple Smile
Единственото, което си пожелавам, е да добавим цифрата 1 отпред!

# 38
  • sf
Елзаааа, да си жива и здрава! Много, много години да играеш и дивееш!

# 39
  • Пловдив
Здрава, дълголетна и обичана да е принцеса Елза! Двуцифрени да са свещите на тортите й!
Изпращаме и много обич и се молим да мине през това предизвикателство!
Тинтина, една черешка за лукс да и беше сложила Simple Smile

# 40
  • Бургас
Черешките само ги гледаме и ги миришем Simple Smile
То и ягоди нямаше да има, ако ММ не се занимаваше със земеделие. Постоянно някой нещо му носи - я от градината, я от кочината, много сме доволни Simple Smile

# 41
Честит рожден ден на Елза! Двуцифрени празници (за вас може и трицифрени Wink ) да посрещате, много забавни моменти да изживеете заедно. Heart

# 42
Честит рожден ден на Елза! Да премине леко през това предизвикателство! Да и прощавате лесно кражбите на хляб 🍞 и двуцифрени рождени дни да празнувате!

# 43
  • Варна
Честита да е Елзуша!!! Няколко по 6 да има, и на твоя 90 годишен юбилей да ти помага да духнете свещите!
Да оздравява, че много ни се насъбра тук - тя ще е като лъч светлина! Gift Heart

ПП Пропуснах да питам: ягоди могат ли да ядат кучетата, че аз не съм давала?

# 44
  • София
Елзичка, да си ни жива и здрава! Честита 6та година! Пожелаваме ти още 10 поне! (мама така каза 🥰) Само хубави моменти, лакомства и естествено много обич, галкане и всичко, което душата ти поиска!
Данък:

И един от серията - гледам лошо, щот ми се спи, а ти ме закачаш:

Общи условия

Активация на акаунт