Любители на кучета - 152

• 24 203
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
какво рибено масло давате на вашите?
Ние имаме лабрадор на 11 г и доктора препоръча рибеното масло като добавка към хранта, освен че приемаше и кортикостероиди известно време.
Но не съм сигурна на какво масло да се спра. Гледам и в Zooplus, Декатлон, Emag, Др. Маджаров.
Вие какво ползвате?
Аз давам едно от Зооплюс на Concept for life. Не зная дали е читаво , но козината на Арес е мека и лъскава, а и вкуса много ми харесва. Само да взема бутилката и то една радост настава.

# 691
Продължава да се “вихри” виновникът за смъртта на Мокка:
https://www.facebook.com/share/p/12FKkbzcRyN/?

Понякога да вземеш правосъдието в ръце е по-добрият и ефективен вариант. Поне ще ви олекне, че не му се е разминало. 🤬

# 692
  • Бургас
Групата е поверителна, не може да се прочете публикацията.

# 693
  • тук-там
Може да влезете в групата. Приемат веднага. Ето:

# 694
  • Варна
Егати нагляра.
Не разбирам защо продължава свободно да сее зло, не разбирам.

# 695
Те са като глутница и кой отглежда толкова много  големи кучета. То си е направо страшно да се скиташ по пътеките. Аз живея във извънградска зона. От около месец някой си пуска двете кучета сутрин рано да се само разхождат. Прилично големи и  личи че са домашни - вчесани с каишки. Ами страх ме е да изляза сама с Арес.

# 696
  • Варна
Пишете му на човека да си изкара съдебно медицинско и заведете колективно дело. За животните ги мързи да се размърдат, дано поне като става дума за човек, да си свършат работата.

# 697
  • Варна
mtz, ДЕЙСТВАЙТЕ!
Не мога да прежаля Мокка! Вчера видях един двойник на Нъки и направо щях да ревна, насред улицата. Имате втори човек, при това решен да действа. Този няма да спре, нагляр! Все едно, че като ги води с повод и ще ги удържи....

# 698
  • тук-там
Вече действаме с пострадалия. Интересното в случая е, че и той има австралийка, но за късмет не е бил с нея на разходката. Събираме документи в момента и завеждаме дело. Въпросният се е преместил от Витоша в Лозен. Кучетата не са негови. Разхожда ги. Още по-зле и още по-малко вероятно да ги изконтролира. Човекът е социопатичен странник.
Никога не съм предполагала, че може да ни се случи подобно нещо. Не мога да изляза от този кошмар. Сънят ми замина. Така че бъдете нащрек, мили дами! Опасността дебне отвсякъде Sad

# 699
  • Бургас
Е, къде е намерил толкова овчарки, за да си ги разхожда?
Странно ми е много.

# 700
  • Варна
Той хубаво "странник, социопатичен", но чии са тези кучета? Като интелигентен човек, какъвто винаги съм те определяла докато те чета, търсиш някакво обяснение и оправдание за действията му. НО, този, който му е поверил кучетата си не е ли разбрал как стоят нещата? Да го изправят него пред съд, но...едва ли... В името на Мокка, на детето ти, на съня ти, не се отказвайте, имате потенциал за тази борба!!!! HugHugHugHug

Аз, като си се знам колко струвам, никога не ги водя без повод, никога. Мъжът ми, като ме знае колко съм страхлива, никога не ме оставя сама на разходката. Има няколко инцидентни случая, но винаги го правя около нас си, стеснен периметър. Точно защото си зная, че няма да могада овладея евентуална среща с агресивно друго куче. А тоя тръгнал с цял катун и без поводи, че и чужди кучета...

# 701
  • София
МТЗ, то аз като видя снимка на Мока ми потичат сълзи и ме обзема ужас, а какво остава за вас.
Дано успеете и намерите и собственика, който е оставил кучетата в ръцете на неадекватен човек.

# 702
  • тук-там
Разхожда кучетата на други хора. С това си изкарвал парите - твърди пред следователя.

# 703
  • Варна
А "другите" хора, къде са в картинката? А вашето психическо състояние? Head Band

# 704
Много боли  за Мокка....И за това,което преживяха и преживяват семейството на mtz...

Общи условия

Активация на акаунт