Любители на кучета - 152

• 24 180
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • тук-там
Всичко е ясно! Ние няма да се откажем. Но всичко това е на висока емоционална  цена за нас. Не ни лекува и няма да ни върне сладката муцунка Sad
Не ми се говори по темата. Опитвам се да давам факти, а не моята интерпретация за тях. Така ще бъде и в съда. Няма да има никакво значение ние как усещаме и интерпретираме. Така че сега събираме документи и въвличаме съпричастни за групов иск. Този младеж за щастие се нави да подаде жалба, да извади медицинско и т.н.

# 706
  • Бургас
Дано да успеете! Стискам палци!  То да те е страх и сред природата да отидеш. Прекалено много станаха такива.
Скрит текст:
Някой нарочно е наел точно такъв човек, ще си измие ръцете с него. Правя аналогия с фирмите, които са но името на някой ром. Иди го търси, или после ще изкара медицинско, че е невменяем. Дано да стигнете до истинския виновник и наглец.

# 707
  • Варна
То в града не можеш спокойно да се разходиш, какво остава за планини и гори.
Тук, в моя район има много украинци с кучета. Една от тях е с хъски, корги и още едно, разхожда ги пуснати, като я видя бягам с триста. И е все тая, няма на кой да се оплачеш.

# 708
  • Варна
Точно такива захапаха Буря и я докараха до състояние сега да трепери, ако минем по тяхната улица - пуснати свободно да се разхождат всяка сутрин два броя от украинско семейство. Вече изобщо не минаваме оттам, а ми беше любимата улица...
Синът ми няколко пъти ги води с терапевтична цел, имаше някакъв резултат, но когато са с нас все гледа Буренцето да кривне в друга посока. Мъжът ми ме упрекна, че издевателствам над животното и аз се примирих, не минаваме Sleepy

# 709
  • Варна
Не ги засичам като съм с мъжа ми, страшен късмет имат. Аз не съм толкова смела, сама с две кучета срещу три с невменяема. Предпочитам да свия в друга посока, основно заради Бизу и Каду, вече един път губих душичка, повече не желая.

# 710
  • София
Момичета, а защо не подадете сигнал?

# 711
  • Варна
За един такъв дебил подадох сигнал и го глобиха 100 лв . Продължава в същия дух и от него бягам.

# 712
Ох, радвам се, че поне покрай нас няма такива дето си пускат кучетата така.  Има едни руснаци ли са, украинци ли са, с корги, но не му дават въобще да контактува с други кучета.
В момента съм прибрала леглото и къщата на Кас и Мег над сушилнята, че нали на Кас му текат разни работи от раната, да не цапа. Днес намерих Грейси вътре в къщата, разбира се преди това обърнах апартамента да я търся.

# 713
  • под тепетата
Съчувствам ви и ви прегръщам, mtz! Знам, че е много тежко и трудно това , през което минавате и цената е висока. Но Мокка го заслужава!

# 714
  • тук-там
Иланг, как е дружината вкъщи?

# 715
  • Бургас
И аз съчувствам, много.
Нищо не може да ме изкара извън релси така, както тази ужасна несправедливост.

# 716
ММ тази сутрин се прибира от разходка със Зара и този малък пайтак под мишница. Вика прибрах го от улицата, ще го сгази някоя кола. За двадесет минути преди да тръгна на работа гушках бебе, ама малеее... усещането беше прекрасно. Абсолютен сладур. По-късно ММ се разтърси из района и му намерил стопаните, в една къща наблизо. Та така, за малко имахме гостенин. Simple Smile

# 717
Леле, страшен сладур. Супер, че сте намерили стопаните ,иначе май Зара щеше да стане кака Grinning

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 18:01 от Eda12

# 718
  • под тепетата
Авджия е май сладура!

# 719
  • Варна
Ех,викам си стопаните си две кученца ще се увеличим. 🤣🤣
Много сладък ❤️

Общи условия

Активация на акаунт