Любители на кучета - 152

• 24 224
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
Еййй, защо бързахте да го цепят, на Вачко му се пука поне след втория, третия ден.. Sad
Миличкия Heart

# 631
Много хубав Нъки ♥️ Как е той , тъжен ли е?

# 632
И в двата варианта е красива и много сладка Белла, и пухкава и подстригана елегантно си е прекрасна.  Heart EyesHeart

Нъки величествен и много красив! Heart

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 09:02 от SHE_IS

# 633
Да се оправя бързо Кас ❤
А за Бела и аз съм за бръсната муцунка и нашата Зоуи е така .

# 634
  • Dublin
Горкия Кас, дано да се оправи бързо.Two Hearts
Бела е хубава всякак Two Hearts..може да редувате фризурите - един път с обръснат нос, другия път с космат, мир да има.
Нъки е сладур и половина Two Hearts
Арда, добре дошла Two Hearts

при нас има "гореща" вълна в момента и Попи доста трудно спи през нощта. Гледаме да избягваме горещите следобедни часове и правим по-дълги разходки сутрин и вечер.

# 635
  • под тепетата
Прекрасен Нъки! Heart Exl

# 636
  • Бургас
Пуделчетата харесвам с повече козинка. Нашето бишпу /много смешна и едновременно сладка дума, видях я от руски за смесени кученца болонка+пудел/ го харесвам по-космато и оставям главата с козинка.

Бързо оздравяване на Кас!

Бързо адаптиране на Арда!

Вчера вечерта слязохме надвечер до плажа и май и хареса.Не мога да преценя от радост ли бяга или от страх. Днес може да взема по-дългия повод да си побяга.

# 637
  • под тепетата
Виж опашката ! Ако е свита под коремчето е признак на страх. То не знам колко и е дълга на вашето бишпу Smile

# 638
  • тук-там
Нъки е тъжен, милият, много по-привързан към нас. Несигурен. Гледаме да не го оставяме за дълго сам и да правим повече неща заедно. Омърлушен ходи на разходка. Съживява се само покрай топката.

# 639
Горкият, няма да му е лесно 😔

# 640
  • под тепетата
Разбирам го напълно, няма му другарчето! Прегръдки за всички ви!

# 641
Здравейте!
Да попитам, някой има ли опит в запознаване и социализиране на женска домашна, кротка котка с ново осиновено коте ( не бебе, на година е), което също е притеснително и кротко?
Какво е важно да се съобрази? Има ли подход, който е по-правилен? Питам за хора, които нямат ама никакъв опит в подобна задача...

# 642
  • София
Здравейте!
Да попитам, някой има ли опит в запознаване и социализиране на женска домашна, кротка котка с ново осиновено коте ( не бебе, на година е), което също е притеснително и кротко?
Какво е важно да се съобрази? Има ли подход, който е по-правилен? Питам за хора, които нямат ама никакъв опит в подобна задача...
Мисля че в темата за котките ще успеят да отговорят. Все пак котките са доста своенравни и се привързват към мястото бе към човека.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1793576

И да не е спам. Ето го Арчи. Скоро стана на 4 и не си хареса тортата, но кучетата пред блока се влюбиха в нея. Все не стигам до темата да го покажа. Така се спи в жегите:

# 643
Извинявам се, объркала съм темите JoyHeart

# 644
Кастиел го цепиха. През целия път наобратно рева, искаше да си търка дупето и да се чеше, съответно се дърпахме и го носих. Каква гадост тече от раната няма да ви кажа. До преди малко се опитваше пак да се почеше и не щеше да легне, само дишаше очестено. Предположих, че го боли и дадох четвъртинка аналгин. Сега легна и се опитва да спи. Надявам се да се поуспокои, че беше доста стресиран.

Ойй, мамин сладунко, Кастиелчо Yellow Heart Бързо да минава сладкото дупе и да не се мъчи милия! Къа ми се сърцето, като чуя кученце да плаче...
Сигурно днес, когато го виждам, вече е щастлив и спокоен, ама се натъжих като му видях тъжната муцунка.
А те всъщност защо се наложи да му цепят дупето? Какво му имаше?

Бела ми е красива сякак, но с козинка я харесвам повече.. Честно да ви кажа и моя Бруно си го харесеам повече с козинката, колкото и да им е странно на груумърите, като им кажа. Но го подстригахме лятото да му е леко. Вече започна да се връща към рунтвия си вид Laughing
Една дама питаше как е с малко куче на море.. Вече мога да споделя.сутрин рано и вечер само на плаж, мокрим му лапичките и му даваме често вода. Полудява по пясъка и го хапва, но не сме имали проблем. Давам пробиотик с храната и съм се запасила с някои лекарства.
Според мен в жегите го оставяйте на климатик, и го разхождайте по-дълго вечер.
Той и Бруно много не иска да върви по жегите.

Използвам да питам, мацките от Бургас - как се приемат кучета в заведенията? Ще бъдем няколко дни след морето в Гърция, по работа и единия ден сме на кръщане в Поморие някъде .. За съжаление не съм наясно дали можем да си го вземем с нас, но не откривам опции за почасово гледане на куче, а и честно да ви кжаа се притеснявам да го оставя толкова малък още по хотели..
Той по принцип си лежи в мен и не прави нищо, но предвид че ще има деца, не съм сигурна колко ще бъде спокоен...

Общи условия

Активация на акаунт