Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 509
  • 912
  •   1
Отговори
# 105
Ох, поне не съм единствена. Абе, гледах и в редит и в тик ток и навсякъде. Аз като знам какви грижи полагам и как не търпя например цъфтеж или изгорено, изтощено, и тн, просто ми е чак обидно да ми ги приказват тия неща😆 мислех да ходя на диагностика някъде, ама те не правят ли диагностика на скалпа?
Иначе, масово отговорите са свързани с хормони/щитовидна жлеза. Засега няма да ги пипам, дано се повлияе от к18 и къносването, също ще правя маслени маски.
Дано после след като родя и като се нормализират хормоните пък се оправи..
даже качих клип в тик ток преди няколко месеца и ми говориха как бил дърпан косъм😀 викам от какво да е дърпано, та аз не съм го и дръпнала да го скъсам, изрязан е.  🤣🤣🤣 единственото, което не правя в момента е да спя на копринена калъфка, по простата причина, че спя с възглавница за бременни и няма как нея да увия.

# 106
  • София
В сайта на медавита има страхотни намаления , взимайте смело Simple Smile
От кои продукти си доволна?

Много харесвам гела на Давинес, както и серума на Simply Zen. Едни от най- работещите при мен са.
А да и ампулите Денсифик също.

# 107
От шампоана за руса коса , обикновения , а не матиращия . Серията с кератин не ми допадна особено , сега поръчах лилавата , имам надежди да е подобна на любимата ми тен на Алтерна .

# 108
  • Варна
Азара при мен е същата работа , в една много известна фейсбук група пълна с разбирачки , заедно с тарторката им  си  споделех проблема - отговорите бяха спрете преси ,маши -аз обаче изобщо не използвам такива . При мен ако вечерта се къпя на сутрината веднага се начупват . От известно време използвам корейците - Тримей  и не помня коя маска беше с камбуча - незнам възможно ли да е от тях , но не ми се е получавало от  доста време . И някак си там където се начупва имаше удебелеяване след него изтъняване на косъма.

В известната група с разбирачките и тарторката им надали точно тя или някое от наистина грамотните момичета Ви е отговорило така. Факт е, че топлинната обработка е втория по значимост фактор за съсипване на косата след некадърните изпълнения на колористи.  В група с 30к члена често се дават безумни съвети и има разбиващи кометари.
 Trimay е корейска марка създадена за европейския пазар.
Маската е Kombucha Biotin Anti-Hair Loss Essence Pack и е за възстановяване на третирани и увредени коси.
 По- принцип я ползвам предимно на скалпа, защото има отлично стимулиращо и стягащо фуликулите действие, но и за дължините се грижи чудесно.

За тия последни сантиметри работи един стар хак:  Преди да влезете в банята ги намажете с нещо  - някакво масло, балсам, маска, която ви е втръснала. Идеята е да бъдат предпазени от агресивното действие на шампоана.
Другият момент е, че шампоан се ползва само на скалпа и то не с шепите. Дължините се почистват от стичащата се по тях пяна.

# 109
Аз така си действам от години, не е от това 😄 то е нещо, което се случва дори като се махнат тези косми - дали от корен, дали чрез изрязване над самото място и после пак изникват. Последно пак гледах, че е свързано с хормони..

# 110
  • Варна
Здравейте!
Търся отзиви от тази серия на Шисейдо https://manekineko.bg/bg-product-details-188.html
Имат отстъпка и много им се чудя.

# 111
  • Някъде по Дунава
Добро утро! Какви продукти от Медавита си заслужават?

# 112
На Медавита пробвах един крем-спрей със слънцезащита за коса и много ми омазни косата. А това ми се случва рядко до почти никога. Друго не съм, но и това ме отдръпна от марката Simple Smile

# 113
  • Пловдив
Аз съм от недоволните от продуктите на Медавита. Пробвах повечето серии, използвах точно както е описано (разреждане на шампоаните с вода), но се отразяваха супер зле на косата ми - ставаше като немита, смачкана, с отнет обем. Комбинирах и с други марки, но като цяло не ми харесаха.

# 114
Аз, мога да кажа същото за серията с кератин . Ползвала ли си prodige серията?

# 115
Аз си поръчах от намаленията един изглаждаш спрей и един анти ейдж и снощи ги пробвах и двата. На първо четене ми харесаха. Обират фриза и косата ми стои по-подредена.

# 116
  • Пловдив
Аз, мога да кажа същото за серията с кератин . Ползвала ли си prodige серията?
Ползвах я тази серия, да. Имах мини комплект. Мисля, че само кремът ми беше харесал.
Най-не ми хареса серията Huile D'Etoile - даже още ми стоят продуктите вкъщи.
Моята коса е гъста, твърда и дебела.

# 117
Да попитам, има ли някой като мен,с косопад през лятото,всяка година едно и също ,а нищо не съм променила, добавки козметика.?

# 118
Да попитам, има ли някой като мен,с косопад през лятото,всяка година едно и също ,а нищо не съм променила, добавки козметика.?
Аз, изпотява ми се главата и косицата пада повече. Гледам да я държа вързана, за да огранича изпотяването ..друго не се сещам какво мога да направя

# 119
Привет, някой с отзиви за серията на Biosilk silk therapy coconut oil? Никога не съм ползвала марката. Пише, че има УВ защита, чудя се дали да не пробвам за морето. С руса коса съм.

Общи условия

Активация на акаунт