Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 251
  • 912
  •   1
Отговори
# 90
Много интересно ми стана това, което споделяте, защото последния път Арлен ми изпратиха като комплимент leave-in serum на O’Right и това беше един от най-неприятните продукти, които съм ползвала. Силна, почти агресивна миризма, омазняване… един от малкото продукти, които просто изхвърлих! И сега такъв отличен отзив за техен продукт…

# 91
  • Пловдив
Кой е този вълшебен серум, може ли линк? Изпуснала съм.

# 92
https://zlatnaribka.com/collections/hair-tonic-tonik-s-kofein-za … irane-na-rastezha
Ей го този.
Да Ви кажа ако го добавите в любим бранд в ЗР може да има 10% отстъпка. Ама за мен пак е много😆
А нуггела комплекта? Аз пробвах една дозичка шампоан, по време на самото къпане ми се струваше гаден, даже мислех, че ще ми изсуши косата, нямах балсам или маска при мен, след къпането сложих малко олио за коса и то взе, че ми хареса ефекта от шампоана. Миризмата ще я преодолея.

# 93
Да аз затова поисках повече хора да споделят , не от едно мнение да изваждаме извод - той е "вълшебния" , тъй като съм прочела преди време , доста мнения , че нямало голяма полза от него.

# 94
Ако не той, то някой друг продукт за растеж ако миже да ми препоръчате ( 200 лв бих дала за комплект по-скоро, не за един продукт..) Нямам косопад, просто искам да расте малко по-бързо. 😃

# 95
  • В полите на Пирин планина
Аз съвсем скоро изхарчих един такъв на Lola:
https://zlatnaribka.com/products/sprey-balsam-za-stimulirane-na- … nt=48943160688931
И бих казала, че косата ми дръпна доста на дължина, освен това изглежда добре. Но горе-долу по едно и също време си взех и все още ползвам шампоана на Trimay с пептиди:
https://koreancare.bg/products/trimay-pepti-collagen-anti-hair-loss-shampoo
от който също съм много доволна и не знам кой от двата продукта влияе добре (а може би и двата).

# 96
и аз чакам черният петък и отново ще си взема - този го взех на 116 лв ....повече не бих дала колкото и вълшебен да е ....

# 97
Лола си я бях харесала, но искам цялата серия, а трудно намирам всичките продукти.
Тия дни ще се къносвам и започвам с едно олио индийско, ако има добри резултати ще споделя.
Иначе около два месеца ползвах спрея на cocosolis grow, но не мисля, че имаше някакъв ефект😃

# 98
  • В полите на Пирин планина
И аз съм го ползвала, но не бях особено впечатлена.
Друг серум, който харесвам е на Калиначи, но и той е доста солен като цена. Чакам някакви промоции за него.

# 99
  • Някъде там
https://zlatnaribka.com/collections/hair-tonic-tonik-s-kofein-za … irane-na-rastezha
Ей го този.
Да Ви кажа ако го добавите в любим бранд в ЗР може да има 10% отстъпка. Ама за мен пак е много😆
А нуггела комплекта? Аз пробвах една дозичка шампоан, по време на самото къпане ми се струваше гаден, даже мислех, че ще ми изсуши косата, нямах балсам или маска при мен, след къпането сложих малко олио за коса и то взе, че ми хареса ефекта от шампоана. Миризмата ще я преодолея.
Така и не свихкан с миризмата. В дългосрочна употреба, да има ефект, най-вече за по-бърз растеж, но също така косата с времето е суха и чуплива. Трябва да се използва с хубава хидратираща маска.
Наскоро от едно голямо намаление в Ozone,  си купих ампули на марката, ми мириша си в корените на яхния с лук, но нищо, ефект от ампулите - има.
O’Right ми е в списиъка с желани продукти.

# 100
A колко време давате на един продукт за коса (за растеж), за да си ‘прояви’  действията. Защото аз се усещам как след като свърша един продукт сменям с друг. Което ще рече на около 1-3 месеца зависи за колко време стига. Например както казах с този спрей на кокосолис, два месеца ползване като даже го ползвах и между измиванията понякога, ми не видях нещо уау.

Аз имам проблем с краищата на косата също. Ако не са те може би ще имам повече растеж, тъй като не цъфти, но заради тези краища я подстригвам на около два месеца.
Дали е от хормоните, от бременността, от какво е, никой не знае.
Самите краища се начупват, не е цъфтеж, просто се кривят грозно. Следователно там, където е разкривено се заплита и стои сухо.
Откакто спрях да се къносвам започна този проблем и решение нямам. С подстригване е същото. Термозащита - задължително. Освен сешоар не ползвам преса и маша - последно може би февруари еднократно.
Не стоя на стегната опашка и не я търкам агресивно с кърпи, леко попивам с микрофибърна. Ползвам масло за краищата ежедневно.
Подстригвам я и тя пак става така, а вече ми е къса и не желая повече да си скъсявам дължина, освен ако не е цъфтеж.
Пробвах да ги изрязвам с ножичка за подстригване само тези косъмчета, които са такива и след седмица пак ги има.
Реве ми се вече.
В крайна сметка взех маската к18 и се връщам към къносването и каквото стане.
Не знам дали да ходя на диагностика, при някой специалист, защото проблемът не е в скалп, а на ниво дължина/краища.

Не я скубя, много внимателно реша, с широки зъбци, не реша на мокра коса, ползвам си маски и тн.

Там, където е начупено, самата повърхност на косъма е различна, не е така гладка както нагоре.

Не я дърпам, не я скубя, не знам вече какво е това.

Не е цялата коса така. На места е.
Някой знае ли какво е?
Да речем, че е от бременността. Обаче аз преди година започнах да го наблюдавам това..
тогава си мислех, че е от това, че започнах да се боядисвам и от слънцето и тогава ползвах примерно 1 път седмично преса.
Обаче тези краища са многократно подстригвани и въпреки, че всичко вредно е прекратено, продължават да изникват.

# 101
Аз съм много доволна от енергизиращия гел на давинес за растеж. И двата съм ползвала за мен за сходни

# 102
В сайта на медавита има страхотни намаления , взимайте смело Simple Smile

# 103
Извинявам се,ако вече е коментирано,но бихте ли ми препоръчали серум за коса,който  да прави косата по-плътна и силна,да заздравява косъма?
В момента използвам на Shu Uemura Izumi Tonic Serum,но желая да изпробвам нещо друго Simple Smile

# 104
Азара при мен е същата работа , в една много известна фейсбук група пълна с разбирачки , заедно с тарторката им  си  споделех проблема - отговорите бяха спрете преси ,маши -аз обаче изобщо не използвам такива . При мен ако вечерта се къпя на сутрината веднага се начупват . От известно време използвам корейците - Тримей  и не помня коя маска беше с камбуча - незнам възможно ли да е от тях , но не ми се е получавало от  доста време . И някак си там където се начупва имаше удебелеяване след него изтъняване на косъма.

Общи условия

Активация на акаунт