Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 512
  • 912
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали шампоан оцветител, от който сте доволни. От няколко години се спасявам с този на Виктория бюти, който напоследък явно "развалиха" понеже вече не прави пяна и освен това спряха зареждането на местата, от които го вземах. Ще се радвам да споделите мнения.
Благодаря предварително! 🌸

# 121
Мили дами,

Моля за помощ и съвет за косата на сестра ми. На 12 години е, с много мазен скалп. Можете ли да препоръчате продукти за коса, които биха били ефективни и подходящи за такъв тип проблем. Косата ѝ е къса, но всеки ден трябва да я мие. В момента ползва на Алверде, но изобщо не се отразява добре.

Ще бъда много благодарна на помощ, тъй като моята коса е суха, много суха и продуктите, които използваме с майка ни са съвсем различни.

# 122
Здравейте, моля да ми препоръчате алтернатива на този продукт. (Слагам снимката в скрит текст)
С него косата ми стоеше идеално права и мека. Доколкото разбирам, са го спрели от производство. Взех си другия подобен продукт, но няма такъв ефект при мен.

Скрит текст:

# 123
  • софия
Дами,  лятото вече е в разгара си.
Моля да ми препоръчате UV защита за коса от която сте доволни.
Миналото лято някои ползваха.
Благодаря!

# 124
Скрит текст:
Casual,балма съм го ползвала по всякакви начини,но резултатът е най-добър като след него ползвам балсама от серията.Не случайно хората са направили продуктите от една серия,да се ползват аедно,знам ли.
Първо балма нанасям,дефакто,той си е маска.След това балсама.Ако нанесеш балсамът на неизмит балм,ефектът е още по-категоричен,пробвай.
Кой продукт от двата е по-силен зависи от много неща,и най-вече от гледната точка и търсеният ефект.
Забелязвам,че много жени с различни коси,които мият с различна вода и при различен климат поддържат косите си,са на различно мнение по въпроса.
Ще го кажа така,моята коса усеща балма като балансиран продукт.При мека вода прави косата жива и лъскава,при твърда-леко по-протеиново усещане.Като нанеса балсама,нещата се уравновесяват.
Балсмът,при всички случаи ми действа отлично.При всякаква вода и условия запечатва идеално.Ползвала съм го при дъждовно време,фризът е минимален,а косата е плътна и жива,къдриците не се обезформят.
Ако трябва да избирам само един от двата продукта,бих взела балсама
.
Да дам 1ви отзив - Joico синята хидратираща серия -  протокол балма с измиване след него балсама. Твърда вода, измиване хелатиращ шампоан.
Ефекта от балма не ме впечатли. Малко като сийлъра от Кпак серията и този продукт може би има смисъл в общ протокол както си го написала Ванеса. Усетих го балансиращ, успях да си "среша" косата разнасяйки го с четка по цялата коса. И до тук - нищо впечатляващо. След измиването му нанесох балсама - наистина се усеща хидратиращ продукт.
На Косата и ми хареса протокола - не беше лигава, но стоеше подхранена. Завърших със спрея от Лъст серията и оформяне с четка и сешоар. Формата се задържа, без косъма да е твърд, което при мен означава баланс. При хидратиращите натежава и се разлива.
Ще пробвам само протокол с балсама да преверя дали тогава няма да е наистина moisturizing ефекта Simple Smile
Благодаря за мненията Ванеса

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 14:29 от Casual

# 125
Ефекта от балма не ме впечатли. Малко като сийлъра от Кпак серията и този продукт може би има смисъл в общ протокол както си го написала Ванеса. Усетих го балансиращ, успях да си "среша" косата разнасяйки го с четка по цялата коса. И до тук - нищо впечатляващо. След измиването му нанесох балсама - наистина се усеща хидратиращ продукт.
Много пъти съм си го казвала това докато тече протоколът.
Не знам защо,несъзнателно търся ефекта "лигава коса" докато мия,въпреки че,знам че накрая този ефект ще ми докара или увиснали, силиконизирани дължини,или другата крайност-изпръхнали настърчали дължини.
И друго,мнооого пъти докато съм миела съм си мислела "леле,ударих греда".След изсушаване обаче,косата изглежда страхотно.
Научих се да не обръщам внимание какво се случва по време на миене.Интересува ме как се държи косата след като е напълно изсушена и 1-2 дни след това.Това е важно за мен.

# 126
Вече втори път ползвам маската к18.
По-нагоре писах за състоянието на косата си - нямам цъфтежи, но имам едни начупени и изкривени косми, които влошават вида на косата ми. Както и да е.
Взех си комплекта к18 шампоан и маска. Предният път ползвах шампоана (но го ползвах след като ползвах вече моя шампоан, защото бях нанесла масла за коса и исках да поотмия поне част и тогава от шампоана к18, защото е малък😀). Сложих си колкото бобче количество бързо разпени, обилно при това, като си мислех, че ще ми изсуши косата, но някак я приглади още под душа.
След това подсуших косата и разделих на две части - по помпичка от маската на всяка част. След това не сложих нищо, само термозащита спрей и изсуших. Днес ползвах втори път, но само маската, като този път и термозащита забравих😄 резултат - мека, прибрана, блестяща коса.
По принцип не обичам да давам много пари за такива неща, но тук мога да кажа, че си заслужават похарчените пари.

# 127
Здравейте, трябва да си купя комплекта Olaplex 1 и 2 за защита при боядисване, но никъде не е намален, освен тук, а никога не съм купувала нищо от този сайт. Ако някой е взимал нещо от там-може ли отзиви за сайта, дали са оригинални нещата?
Също ако знаете от друго място където може да се вземе този комплект по-изгодно, ще съм благодарна за предложения.

# 128
Здравейте. Някой да е пробвал тези продукти:
https://www.panoramaprofessionalbg.com/bond-plex.html ? Имате ли мнение за тях?

# 129
..... пъти съм си го казвала това докато тече протоколът.
И друго,мнооого пъти докато съм миела съм си мислела "леле,ударих греда".След изсушаване обаче,косата изглежда страхотно.
Научих се да не обръщам внимание какво се случва по време на миене.Интересува ме как се държи косата след като е напълно изсушена и 1-2 дни след това.Това е важно за мен.
Именно !!!

Ако някой е взимал нещо от там-може ли отзиви за сайта, дали са оригинални нещата?
Поръчвала съм си няколко пъти от beautymall, за оригинални - са .
Но имай предвид че много често нямат наличност на продуктите. 2 пъти ми се е случвало деня след поръчката да ми звънят да ми кажат това по телефона.

# 130
Азара, много го заглеждам и аз шампоана към К18, основно защото само терапията ми прави доста кофти фриз. Така че, като прочетох “заглади”, веднага ми събуди интереса Simple Smile) Кажи ми, моля те - изсушава/скърца ли? Много ми е сух скалпът, дори протеиновите шампоани го пресушават. И - кой от двата шампоана от марката ползва ти?

# 131
Ами поскърцва, но аз го ползвах след маслени маски и първо измих веднъж с мой шампоан, че ме хвана бъз да не оставя мазно. Но не ми оплете косата както се случва с други шампоани и някак заглади😀
Моят е в комплекта с к18 маската и двата по 50 мл.
За шампоана не съм сигурна дали бих взела пак, но маската задължително ще взема отново.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 19:41 от Азара.

# 132
Някой ползвал ли е тази ампула на Лалга Бонд ампула за възстановяване и защита на протеиновите връзки в косъма, вместо олаплекс (или някакъв друг плекс) в боята при боядисване? Няма наличен Олаплекс в Beauty mall (както Casual каза) и търся алтернатива.
Та ако някой е ползвал-цялата ампула ли слага? Тъй като аз забърквам 30-40мл боя с още толкова оксидант и не знам дали да сложа цялата или половината.

# 133
Аз не съм я използвала, но ще я поръчам, много съм доволна от молекулярната ампула и тази за хидратация и възстановяване. Бих сложила само половината в боята, а другата бих използвала вместо маска на някое от измиванията.

# 134
Веднъж я ползвах в боята цялата сложих, косата стана уникална и цвета се запази дълго, трябва да повторя

Общи условия

Активация на акаунт