Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 596
  • 912
  •   1
Отговори
# 135
Отворих Златна рибка, за да си взема ампулата Лалга, че ми предстои боядисване, те пък имат намаления Simple Smile
Имате ли вече впечатления от новата серия на Лалга Seastraight?
Много ми се прииска да я пробвам, но моята коса много лесно се утежнява от продукти и не смея да експериментирам.

# 136
Brave New Hair професионална ли се води,нямам идея.
Миналата година бях поръчала продукти на марката и така стояха в дома на майка ми.
Чак сега започнах да ползвам маската за коса Кeratin Mask Concentrate. Страхотна е! Още под душа разплита,косата я усещам мека като сатен.Изсъхнала - косъма хем е жилав,няма фриз, косата игрива. 1:1 прави косата ми като Nutritive Masquintense.
И състава й ме очарова с шепа екстракти и масла.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 00:46 от Adoralova

# 137
Това много ме заинтригува, откъде я поръчвате?

# 138
Бюти кутия в колаборация с марката. Взех без никакви очаквания,пък и продукти за коса обожавам и защо да не тествам марка,която ми е непозната..
Иначе сега виждам,че има -20% офф в сайта на Дъглас,а въпросната маска е 20-на лева.Има и шампоан и балсам в серията.Маската е феноменална наистина.
 На половин косъм съм да поръчам:)

https://douglas.bg/marki/brave-new-hair?trac=DO_BG.01.01_Non-Bra … LyfxoCCGQQAvD_BwE

# 139
Някой ползвал ли е серията Лола фром Рио за растеж на косата?

# 140
Някой ползвал ли е серията Лола фром Рио за растеж на косата?

Не съм точно тази серия, но приятелка с тънка коса не беше доволна. Каза, че спрея й омазнява косата много. Но тя по принцип е така с лийв-ин тип продукти. Аз съм пробвала иначе доста продукти на марката, и са общо-взето hit and miss, както казват инфлуенсъритв Grinning

# 141
Аз защото искам да си активирам растежа пак ама искам да пробвам нови продукти. 😆
Нуггела съм набелязала и лола, та се чудя.
А вие като си взимате такива продукти колко време им давате да действат, купувате ли ги пак след свършване на опаковката или сменяте?
Аз досега май.. все сменям нещо. Не знам дали е правилно. Общо взето особено шампоани, то един ми стига горе долу за 2-3 месеца, след това сменям.

# 142
Презаредих някои неща от намаленията в рибката 🤩
Имах мини на термото на Керастаз nutrtitive nectar thermique, много ми допадна и взех голяма опаковка.
Chi silk infusion много си го харесвам и пак си го купих.
Поднових и крема на Олиосета. Този който привършвам в момента е от стария, а сега вече взех реформулирания, интересно ми е дали ще има разлика.
Взех и коприната на Biosilk с кокосово масло да видя ще ми хареса ли.

Чудех се и за шампоани, но предвид че си редувам само две серии и си имам в момента се отказах.

За растеж използвам стимуланта на Икаров. Даже сега и него поднових. Не знам от него ли е, но косата ми е станала много дълга. Използвам и спрея на Кокосолис.

# 143
Мацки кой използваше козметиката за коса на Шисейдо ? Опитвам се да намеря постовете с отзивите но не ми се получава

# 144
Да не чуя нещо, и аз си поръчах коприната на Biosilk. Търся лек и неутежняващ leave-in product, нещо тежки неща ползвам за моята коса явно.

# 145
Аз защото искам да си активирам растежа пак ама искам да пробвам нови продукти. 😆
Нуггела съм набелязала и лола, та се чудя.
А вие като си взимате такива продукти колко време им давате да действат, купувате ли ги пак след свършване на опаковката или сменяте?
Аз досега май.. все сменям нещо. Не знам дали е правилно. Общо взето особено шампоани, то един ми стига горе долу за 2-3 месеца, след това сменям.

При продукти за растеж резултатът категорично се вижда и още от първата опаковка. Ако не съм видяла резултат, няма да го повторя. Няма и да го хвърля, де, just in case, все ще прави нещо все пак, просто ще добавя друг, работещ продукт Grinning Използвала съм няколко различни, не са от професионалната козметика за коса + справих се със зверски косопад от Ковид (с плешиви петна по главата) два пъти - единия без продукти, другия със, знам какви антен стават при растеж и кога... Просто няма шанс да съм използвала цяла опаковка, да не съм видяла нищо като резултат и да вярвам, че работи. Сменям си и аз, забавлявам се Grinning

Шампоани повтарям много, но пък никога не използвам само един едновременно. В момента имам отворени 4 и ще отворя 5-ти тази събота. Спрея си за обем в корените подновявам ревностно от... 2016-2017 мисля, при поне 2 миенета на косата на седмица за този период от време съм го пропускала не повече от 15 пъти Grinning Периодично пробвам и други, де - сега този на Tigi, който пръска със сууууупер широка струя (то по-скоро е мъгла, много е фино), имам повече по раменете от него отколкото в корените на косата, та явно има learning curve. Laughing И още един на Schwarzkopf, който въобще не откривам онлайн, но ми се струва добър, засилва ефекта на моя любимец. Още не съм се престрашила да му се доверя самостоятелно Joy

Нещо не мога да се изкуша от промоциите в Рибката. Много са добри, но май си имам всичко и сякаш съм на етап, че ме задушава да имам тоооолкова много козметика, вещи, хвърлят ми се неща, та... освен някоя боя за коса да ударя, да знам, че не съм валат Grinning

# 146
Ее, значи не съм само аз. Понеже примерно Кокосолис гроу спрея ползвах кажи-речи два месеца. Ефект 0 😀 и се замислих да не би да трябва още опаковки да използвам.. цялата серия ли трябва.. ей в такива чуденки съм като пробвам един продукт.

# 147
Спрея си за обем в корените подновявам ревностно от... 2016-2017 мисля, при поне 2 миенета на косата на седмица за този период от време съм го пропускала не повече от 15 пъти Grinning Периодично пробвам и други, де - сега този на Tigi, който пръска със сууууупер широка струя (то по-скоро е мъгла, много е фино), имам повече по раменете от него отколкото в корените на косата, та явно има learning curve. Laughing

Благодаря за препоръката за спрея за обем на Лакме. Аз съм от жените, които винаги си мислят, че нешо неопитвано може да по-добро от вече опитаните Wink Имам си любимци, но за тази цена ще го поръчам!

Спреят на Tigi си има лърнинг кърв, пускала съм в темата клипове как го ползват ако не се лъжа, но пак ще погледна...

# 148
Пускала си , благодарение на твоите инфо клипчета се научих да го използвам правелно и ефестивно. А как мислите , честото използване на такъв вид стилизанти би ли повлияло негативно на косата ? - изключвам обикновенни лакове , пяни и гелове

# 149
Спрея си за обем в корените подновявам ревностно от... 2016-2017 мисля, при поне 2 миенета на косата на седмица за този период от време съм го пропускала не повече от 15 пъти Grinning Периодично пробвам и други, де - сега този на Tigi, който пръска със сууууупер широка струя (то по-скоро е мъгла, много е фино), имам повече по раменете от него отколкото в корените на косата, та явно има learning curve. Laughing

Благодаря за препоръката за спрея за обем на Лакме. Аз съм от жените, които винаги си мислят, че нешо неопитвано може да по-добро от вече опитаните Wink Имам си любимци, но за тази цена ще го поръчам!

Спреят на Tigi си има лърнинг кърв, пускала съм в темата клипове как го ползват ако не се лъжа, но пак ще погледна...

О, Агент, мерси за валидацията, ще се поровя за това клипче!

А за спрея за обем - нали, не си представяй, че от олепнала по скалпа права коса ставам като Тина Търнър, но определено отчитам разлика в обема, усещането на косата и задържането й чиста. Задължително със сешоар сушиш обаче, просто не може без - ще стои лепкаво, ужасно, а като изсушиш, нямаш никакво усещане за продукт в корените. Но... така е с нещата с фиксация, продуктите без такава просто не стават, все едно вода съм напръскала.

П.С. Лоша работа с опитването, лоша Laughing Щом е само за козметика, може! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт