Имате ли вече впечатления от новата серия на Лалга Seastraight?
Много ми се прииска да я пробвам, но моята коса много лесно се утежнява от продукти и не смея да експериментирам.
Използвала съм няколко различни, не са от професионалната козметика за коса + справих се със зверски косопад от Ковид (с плешиви петна по главата) два пъти - единия без продукти, другия със, знам какви антен стават при растеж и кога... Просто няма шанс да съм използвала цяла опаковка, да не съм видяла нищо като резултат и да вярвам, че работи. Сменям си и аз, забавлявам се
Периодично пробвам и други, де - сега този на Tigi, който пръска със сууууупер широка струя (то по-скоро е мъгла, много е фино), имам повече по раменете от него отколкото в корените на косата, та явно има learning curve.
И още един на Schwarzkopf, който въобще не откривам онлайн, но ми се струва добър, засилва ефекта на моя любимец. Още не съм се престрашила да му се доверя самостоятелно 
Периодично пробвам и други, де - сега този на Tigi, който пръска със сууууупер широка струя (то по-скоро е мъгла, много е фино), имам повече по раменете от него отколкото в корените на косата, та явно има learning curve.
Имам си любимци, но за тази цена ще го поръчам!
Имам си любимци, но за тази цена ще го поръчам!
Щом е само за козметика, може!
Препоръчани теми