Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 606
  • 912
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Как ползвате 10те процента намаление за Любим бранд в Рибката при поръчка?

# 151
Процентът важи за не намален продукт.

# 152
Мацки кой използваше козметиката за коса на Шисейдо ? Опитвам се да намеря постовете с отзивите но не ми се получава

Аз ползвам, но не съм писала все още отзив. Сега ще напиша - много съм доволна! Хидратира без да става лигава косата, шампоана измива добре, но не е много икономичен. Три помпички ми трябват на мен за добро разпенваше, косата ми е гъста, не много дълга.
За тази серия става дума

Скрит текст:

Имам и тази маска, според мен ще е много добра за увредени коси, моята само я боядисвам и не ползвам термо уреди.

Скрит текст:

# 153
Налегнал ме е косопад ,пия добавки ,но се чудя да взема ли цялата серия на лакме с прокапил ,или да пробвам ампулите и серума ,не вярвам на шампоан да ми спре падането ?

# 154
  • Бургас
Ако държите на тази серия, може би наистина серума и ампулите ще са по-добрия вариант. Аз имам шампоан, серум и маска. Не ми се налаго скоро да боря косопад, взех ги да има.. Дъщеря ми обаче ползва шампоана и лосиона напоследък. Може би има някакъв ефект, но не е спрял косопада със сигурност. Маската я пробвах веднъж, страшно омазнява. Според мен изобщо не става за мазане в корените, както пише. А от друга страна няма как да повлияе на косопада.

# 155
  • виртуално
Рядко пиша в темата, но я чета.
Имам нужда от съвет, свърших Lakme iplex 3 и в момента не мога да го намеря никъде, а нищо друго не ми оправя косата от раз.
Боядисвана на ниво 8, не използвам преси или маши.
Имам К20, К18 , еластилайзър и стандартните маски на Керастаз, Лакме, Шу и Марокан.
Моля за насоки от къде да намеря пустия iplex или нещо с подобно действие

# 156
  • на последния етаж
Какви са впечатленията ви от продуктите на COCOSOLIS? Не са евтини и се чудя дали да рискувам с проба. Косата ми е боядисана, къдрава и суха.

# 157
Аз ползвах една опаковка от спрея може би за около два месеца. Не съм очарована. Не знам ако се ползва в комбинация с шампоана и балсама, не знам и дали не трябва още време да се ползва..

# 158
Някой дали пробва олиото за блясък от серията на Redken (Color gloss)?

# 159
Здравейте , търся мнение за марките Dessata  и Gskin , някоя къдрокоска използвала ли ги е . Търся подходяща козметика за къдрава , естествена , нетретирана коса .

# 160
  • Някъде там
Не съм го пробвала, но пък открих продукти, които буквално ми правят косата огледална и без фриз.
Става въпрос за продуктите Muran и по конкретно Маска за реструктуриране и плътност 250 мл
https://zlatnaribka.com/products/maska-za-restrukturirane-i-plut … -rose-mask-250-ml
Еликсир за реструктуриране и блясък 50 мл

https://zlatnaribka.com/products/eliksir-za-restrukturirane-i-bl … ring-elixir-50-ml.

Споделям снимка — косата ми е като огледало. 🥰Бонус няма абсолютно никакъв фриз, има плътност, аромата също ми допада, на рози, запазва се до следващото измиване.

Скрит текст:

# 161
  • на последния етаж
Има ли кодове за отстъпки при поръчки от златна рибка сега? Имам спомен, че променяха нещо..

# 162
  • Варна
Не съм го пробвала, но пък открих продукти, които буквално ми правят косата огледална и без фриз.
Става въпрос за продуктите Muran и по конкретно Маска за реструктуриране и плътност 250 мл
https://zlatnaribka.com/products/maska-za-restrukturirane-i-plut … -rose-mask-250-ml
Еликсир за реструктуриране и блясък 50 мл

https://zlatnaribka.com/products/eliksir-za-restrukturirane-i-bl … ring-elixir-50-ml.

Споделям снимка — косата ми е като огледало. 🥰Бонус няма абсолютно никакъв фриз, има плътност, аромата също ми допада, на рози, запазва се до следващото измиване.

Скрит текст:

Само да не беше тая смъртоносна турска роза.......Много добра серия с тотално непоносим аромат.

# 163
Има ли кодове за отстъпки при поръчки от златна рибка сега? Имам спомен, че променяха нещо..
Няма кодове за отстъпка вече, които изпращаха по имейла след като си си поръчал нещо от тях.

# 164
Търся маска която да може да ми хидратира косата освен тази спомената по горе на Шисейдо. Косата ми е гъста. Боядисвам се, побеляла е може би на 60-70%, следователно, дебел, кух, сух Grinning косъм. В повечето случаи седи суха след 2-ят ден след излъпването. До сега не съм ползвала никаква маска за хидратация. Във Варна водата е много варовита което допринася за още по суха коса Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт