Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 617
  • 912
  •   1
Отговори
# 165
Коментирахме по назад в темата

PHILIP KINGSLEY Moisture Extreme Enriching Conditioner си остава моя фаворит

Препоръчваният Интензивно хидратиращ балсам за суха и дехидратирана коса JOICO Moisture Recovery Conditioner също ми допадна

# 166
От предния път, в който писах тук си взех к18 маската и дълбокопочистващия шампоан и от тогава ги ползвам.
Мога смело да потвърдя, че положението е определено много по-добре.
Доста са икономични, на моята коса слагам колкото бобено зърно шампоан (един път седмично), пък от маската, разделям косата на три сегмента и слагам по малко.
Да отбележа, че не е нужно втриването в длани да се случва ‘за да се активират съставките’ както много го казваха.. втрива се в длани, защото така е много по-лесно и равномерно поставянето.
Сега си поръчах и втора опаковка от малкия комплект, пак беше намален.

Много се чудя всъщност дали да пробвам и олаплекс или направо да си поддържам с к18..
Някъде четох, че олаплекс, за да работи добре имало нужда повече от един продукт да се вземе - например шампоан и номер 3.

Някой ползвал ли е и двата продукта за сравнение?

# 167
Да отбележа, че не е нужно втриването в длани да се случва ‘за да се активират съставките’ както много го казваха.. втрива се в длани, защото така е много по-лесно и равномерно поставянето.
Сега си поръчах и втора опаковка от малкия комплект, пак беше намален.
Много се чудя всъщност дали да пробвам и олаплекс или направо да си поддържам с к18..
Някой ползвал ли е и двата продукта за сравнение?
Внимавай да не предобриш с К18 само, че обратен ефект се получава. То всъщност с всеки от този тип продукт, независимо от марката.

Аз съм ползвала и двете марки.
Като за моята коса К18 е по подходящ.
Бих изчакала поне 3 месеца след единия да пробвам другия.

Не е нужно втриването, но има по добър резултат наистина за равномерното поставяне. Понеже и аз вчера го извадих че имах нужда от тежката артилерия Wink

# 168
Аа, не, аз го ползвах първите 4-5 измивания последователно и сега съм разредила.
Следвам инструкциите 😁
Аз, защото нали го водят олаплекса като подобен продукт, пък бил по-евтин.
Въпреки, че доколкото знам действието им е различно.
А и сега излязоха много нови биомиметици.
Да се чудиш кой да вземеш😆
Ето сравнението, което ми дава чата, само че на пдф формат ми го дава на латиница😆

В случая моята коса не е химически изтощена, не ползвам термична обработка, нямам цъфтежи (според мен тях само ножицата ги оправя), проблемът беше друг.
Но питах приятелка в Испания, фризьорка е и там каза, че ползват олаплекс като терапия, не е чувала за к18. Аз от тик ток разбрах😀 и като видях цената първоначално много се бях отказала, накрая взех комплекта и още от първото ползване имаше разлика.

# 169
Pea, точно Joico работи много добре с варненската вода, според моя опит.
Другото - Elastisizer терапията преди шампоан ще ти свърши много добра работа за целта. И трето - маската Hydra на Calinachi - за мен е хидратация, която държи няколко измивания, особено ако имаш време да постоиш половин час с нея под шапка/кърпа.
При варовита вода е хубаво да си вземеш един Metal Detox тип шампоан или серия - аз харесвам този на Лореал, но има доволни и от Лакме.

Търся маска която да може да ми хидратира косата освен тази спомената по горе на Шисейдо. Косата ми е гъста. Боядисвам се, побеляла е може би на 60-70%, следователно, дебел, кух, сух Grinning косъм. В повечето случаи седи суха след 2-ят ден след излъпването. До сега не съм ползвала никаква маска за хидратация. Във Варна водата е много варовита което допринася за още по суха коса Simple Smile.

# 170
Pea, точно Joico работи много добре с варненската вода, според моя опит.
При варовита вода е хубаво да си вземеш един Metal Detox тип шампоан или серия
И аз от варненска опитност писах Satisfied

То тук на морето хелатиращ шампоан е задължителен, или ДПШ
Вчера извадих Детокс шампоана на К18 ... не мога да си изградя мнение за този продукт и това е - понякога звески ми заплита косата, а вчера супер ефект. Понякога слагам преуош за да се предпазя от заплитането.

# 171
Дайте идея за преуош освен Олаплек и Редкен от Бонд серията не съм ползвала нищо , а и еластайзера имах , но от него не бях доволна .

# 172
Casual - едно лято във Варна, когато още не се изрусявах, тамошнаха ми фризьорка ме ожени за профи козметиката точно с този Джойко 😄 толкова ми хареса (а реално тогава косата ми нямаше нужда от кой знае какво), че и до сега не оставам без серията 😊

Candy - кажи за какви цели ще е преуоша?
За хидратация - Еластисайзър, маслената пре- терапия на Алтерна, Hmilk на Oway
За протеин - Бонд олиото на Алтерна
За детокс от метали - Metal detox на Лореал или на Лакме, Premier също имат
Тези се сещам засега
Много момичета слагат и стандартна маска на навлажнена коса.

# 173
Побутвам си въпроса - никой ли не е използвал тези марки ? Здравейте , търся мнение за марките Dessata  и Gskin , някоя къдрокоска използвала ли ги е . Търся подходяща козметика за къдрава , естествена , нетретирана коса .

# 174
Понеже останах много доволна от подсилващия шампоан на Redken за слаба коса, ще ми се да пробвам и други техни шампоани. Имате ли мнение за тези двата?

# 175
Здравейте, дами!Вчера получих като подарък тези ампули, но вкъщи видях, че са за мъже.Въпросът ми е, биха ли навредили ако ги използвам?

# 176
Чак да навредят - едва ли. Ползвай си ги, марката изглежда добра. Според мнозина разликата е само в аромата, според други единия продукт е специално разработен с особоенсотите на мъжкия и женски скалп. Аз съм пробвала и с мъжки пеодукти за косопад и няма нищо страшно:). В този ред на мисли, колкото и да е смешно, но съм супер доволна от олиото за брада на мъжа ми Bioman Flushed Слагам си от него в крайщата при положение, че имам десетки на какви ли не марки и съм супер доволна, а и аромата ми харесва Kissing Face
https://www.arlen.bg/product/28943/naturalno-podhranvashto-maslo … rd-oil-30-ml.html

# 177
Побутвам си въпроса - никой ли не е използвал тези марки ? Здравейте , търся мнение за марките Dessata  и Gskin , някоя къдрокоска използвала ли ги е . Търся подходяща козметика за къдрава , естествена , нетретирана коса .

Аз съм с чуплива коса, не винаги я стилизирам обаче като такава. Инах крема за къдрици на Dessata, но не ми допадна и го продадох. Чувствах косата си като мръсна след него,а моята коса носи много на продукт по принцип. Но от магазина ми бяха казали, че е много купуван от и харесван от тези с къдрави коси. Другата марка не съм я чувала.

# 178
Чак да навредят - едва ли. Ползвай си ги, марката изглежда добра. Според мнозина разликата е само в аромата, според други единия продукт е специално разработен с особоенсотите на мъжкия и женски скалп. Аз съм пробвала и с мъжки пеодукти за косопад и няма нищо страшно:). В този ред на мисли, колкото и да е смешно, но съм супер доволна от олиото за брада на мъжа ми Bioman Flushed Слагам си от него в крайщата при положение, че имам десетки на какви ли не марки и съм супер доволна, а и аромата ми харесва Kissing Face
https://www.arlen.bg/product/28943/naturalno-podhranvashto-maslo … rd-oil-30-ml.html
Аз съм пробвала женските противокосопадни ампули на Crescina и са нещо, за което категорично си струва да си дадеш парите. Шампоанът също е страхотен, бяха в комплект, (даже и с масажор за скалп), когато ги взимах.
И аз не вярвам да е проблем да ползвате мъжките.
Karamele, изобщо даже не е смешно, че си харесала маслата за брада, то си е същото. Аз на моя мъж често ми забърквам с различни масла, които съм си купувала за косата и много му харесват😀.

Момичета, редактирам се, за да попитам как се ползва отстъпката за любим бранд в Златна рибка?

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 09:10 от OliaMirchovska

# 179
Реших да купа Dessata , шампоан ,маска и крем за къдрици - много се харесаха, особенно крема за оформяне . Аз също ги ползвах - с тънка рядка коса съм - харесват ми защото ми придават обем .

Общи условия

Активация на акаунт