Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 654
  • 912
  •   1
Отговори
# 180
  • В полите на Пирин планина
На Десата крема за къдрици и аз го харесвам.

# 181
На Mediceuticals спрейовете против косопад Numinox и Cellagen омазняват ли иначе сух скалп, т.е. самите мазни ли са? Чувам подобно нещо за миноксидил, пък не ми се ходи с мазна коса и търся алтернатива.

# 182
Аз използвам Cellagen от м.Май и не забелязвам допълнително омазняване. Като водичка е според мен. Използвам само на измита коса, не съм пробвала на суха досега.

# 183
И аз го използвам от май и не ми омазнява, но ми загрява скалпа и в жегите го отбягвам.

# 184
И на измита и на неизмита суха коса - не ми омазнява.

# 185
Здравейте, доволни ли сте от тази маска?

# 186
Една от любимите ми маски е Метал детокс, както и шампоана-напояваща, разплитаща.

# 187
А Метал детокса шампоана подходящ ли е за честа употреба при боядисвани и при не боядисвани коси? Понеже на дъщеря ми много и допада. В момента тя не е с боядисвана коса от близо година.

# 188
Подходяща ли за изрусена коса?
Иска ми се да разнообразя сериите, които имам на Джойко с някаква друга марка.

# 189
  • София
Метал детокс шампоана е подходящ за боядисана коса. Моята е руса, ниво 10, но за често ползване при мен омазняваше по - бързо косата.  Аз го използвах след боя, първите 1-2 измивания.

# 190
Да, подходящ е за боядисана и за руса коса, както и за честа употреба

# 191
Купих си по съвети тук шампоана и балсама на Джойко. Много съм доволна от самите качества на продуктите, но ми направи пърхот или лющене на скалпа, което не съм имала абсолютно никога. Очевидно все пак скалпът не го понася. Някой имал ли е такъв проблем с Джойко (не ми се сменя, но няма как, не мога да продължа да слагам).

# 192
Аз използвам 4 различни серии и не ми е образувало пърхут.

# 193
Серията Метал Детокс и много, много хубава за изсветлени, сухи коси - напоява и разплита чудесно косата - не очаквах от Лореал толкова добра серия честно казано. Редувам с Лалга

# 194
Аз използвам 4 различни серии и не ми е образувало пърхут.

Благодаря то за отговора, понеже харесвам продуктите и се чудя може ли да има друга причина за проблема.

Общи условия

Активация на акаунт