Професионални серии за коса - Тема 166

• 37 111
  • 483
  •   3
Отговори
# 240
Аз имам друга молекулярна маска за коса.На нея пише същото.Да не се слагат други продукти след шампоана.

# 241
Когато косата е измита със шампоан , кутикулата е разтворена , за да почисти (изключвам наблъсканите със силикони и масла шампоани). Тогава е най -добре да се нанесат терапиите. Балсами /маски имат за цел да затворят кутикулата и запечатат . За да не се изпарява водното съдържание .

# 242
Благдоаря , момичета ❤ просто от десет години рекламират olaplex 3 като продукт преди миене на косата

# 243
Благдоаря , момичета ❤ просто от десет години рекламират olaplex 3 като продукт преди миене на косата
Сухата коса също добре абсорбира , ако не се ползват силно  запечатващи продукти , и терапията е с отмиване , тогава да . Може да я сместите и между двете измивания с шампоана

# 244
  • Някъде по Дунава
Ползвали ли сте шампоаните/балсамите на Muran? Гледам серията за къдрава коса и тази за хидратация. Впечатления имате ли?
От серията за хидратация имам шампоана, ампулите и муса. Маска слагам от серията за обем с роза. Много добре се получава. Това са сериите с номера на опаковките. От другите серии имам слънчевата, но не съм очарована.

# 245
Мацки които сте купували O'right Caffeine Botanical Scalp Revitalizer
може ли да опишете как го ползвате точно.
Не знам защо не мога с търсачката на форума нищо да намирам

# 246
Casual указанията на производителя,
1.Подсушете косата си до почти сухо
2.Разделете косата на 6-8 сектора,нанесете по всяка част на скалпа 1-2 спрея.По по-проблемни зони може и повече пръскания
3.Масажирайте 3-5 мин или до пълно абсорбиране
4.Доизсушете скалпа си със сешоар
-Ползвайте балсама на измита коса за по-добро усвояване

Candy_girl това се отнася за тези,които ползват много стилизанти.
Повечето инфлуенсърки слагат по един куп продукти по косите си,за да изглеждат добре,та е разбираемо че дават такива съвети.
Продукти от типа на Олаплекс 3 се слагат на неизмита, суха коса.За да я предпазят от водата и шампоаните.които и без това повреждат достатъчно косата

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 01:17 от VanessaDE

# 247
Олаплекс 3 се слага на неизмита, мокра коса. Навсякъде в упътванията го пише.

# 248
  • Варна
Олаплекс 3 се слага на неизмита, мокра коса. Навсякъде в упътванията го пише.

То може много работи да пише, но истината е някъде по средата. Olaplex 3 е предшампоан терапия да, но на еднократно шампоаниран косъм действа в пъти по-сериозно и си оправдава цената. Същото важи и за еластисайзъра и за други такива. Не, че не може да се ползва на немита коса - може/ от мързел и аз най-често ги ползвам така/, но когато искаме да видим по-добър резултат си струва да се прежалим с един шампоан.

# 249
Добре, а ако шампонирате преди това, после за отмиването на терапията отново ли го правите или действате направо с балсам/маска?

# 250
  • София
Здравейте момичета, имате ли впечатление от козметика Muran? Може ли отзиви, която е използвала? Благодаря

# 251
  • Варна
Добре, а ако шампонирате преди това, после за отмиването на терапията отново ли го правите или действате направо с балсам/маска?

Терапии преди шампоана се водят. Шампоанира се еднократно,нанася се терапията, престой и втори шампоаниране с мъничко шампоан. От там нататък маска/ балсам, финиши.

Здравейте момичета, имате ли впечатление от козметика Muran? Може ли отзиви, която е използвала? Благодаря
.

В лятната кутия на Ради имаше маската с роза и шампоанът за обем както и противокосопадни ампули. Брандът е добър. Радостина не би го включила в кутията си, ако не струваше - това първо. Противокосопадните ампули са наистина добри, серумът също. Шампоанът за обем е много приятен. С маската с роза имам катастрофичека непоносимост към аромата/мирише на турска локумена роза/ и за капак се задържа аромата до следващото миене. Като действие е разкош, но я ползвам само в първата част на двойни протоколи с нещо ароматно след това, което да утрепе розата.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 06:51 от prinzesata

# 252
Здравейте, момичета,
Пиша в тази тема, тъй като темата за косопада не е много активна в момента, а виждам, че тук има много от вас, които биха ми помогнали. От няколко месеца имам много силен косопад, но тъй като имах много други здравословни проблеми, оставаше на заден план. Последните дни, като се погледна в огледалото, просто изтръпвам - отпред косата ми е ужасно оредяла, скалпът се вижда отвсякъде, страшна гледка. Не съм предприела все още нищо и моля за вашата помощ откъде да тръгна. С Хашимото съм от над 35 години, но досега нямах съществени проблеми, косата ми беше гъста и здрава. Последната година минах през тотална хистеректомия, лъчетерапия, най-вероятно те са отключили проблема. Оказах се и с остеопороза, преди 7 години последно бях правила изследвания - бях с остеопения, която се е развила. Покрай операции, изследвания, лечения, просто не обърнах внимание на косата и сега вече ситуацията е много зле. Видях във форума препоръка за д-р Брощилова,  но няма часове в момента за нея.
Молбата ми към вас е откъде да започна - шампоани, серуми, добавки, всичко, което бихте ме посъветвали. Благодаря ви много!

# 253
  • Някъде там
Използвам тези продукти на Muran, използвам само тях от месец и половина. Много съм доволна. Ефекта върху косата ми винаги е много добър. Обем, блясък, в същото време е подхранена и има плътност.
Маската с рози идеално допълва любимият ми аромат на JO MALONE LONDON VELVET ROSE & OUD COLOGNE INTENSE. Имайте предвид, че маската и серума с рози са с много траен аромат, който не е за всеки.

# 254
Минавам да похваля много маската на Лореал Absolute repair Molecular. Бях купила и серума преди известно време, косата ми не е била толкова хубава от преди да се изнеса от хубавата ни Българска вода преди 4 години 😀
Резултатът е похранена, гъвкава, обемна, полирана коса с много блясък и не ми утежнява. До преди да ги включа в рутината косата ми все беше вяла, груба някак, много се заплита. Водата, където живея е ужасно твърда и не мога да постигна добър резултат с нищо, освен с Метал детокс серията, но тя ми свърши.
Единствена бележка правя за аромата на серията, който е много силен и тежък и според мен много хора ще се оплакват от него. Аз обичам такива аромати, но дори на мен ми идва малко в повече в по-топлите дни.
От друга страна пробвах маската от Vitamino color Spectrum и не бих я определила като дълбоко подхранваща. Видя мми се много лека и за коси без проблеми мисля, че ще е добре.

Исках да похваля още нещо, но не си спомням какво беше то 😀

Общи условия

Активация на акаунт