Професионални серии за коса - Тема 166

• 40 349
  • 526
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Syreen ако проблемът е само в корените пробвай с препигментация т.е. преди да нанесеш боята,която обикновено ползваш,намажи малко чиста боя по корените,изчакай да поизсъхне и директно нанеси сместа от любимата ти боя и оксидант.
Ако боядисваш в тъмни цветове,предполагам, че тази схема ще работи.

Схемата си работи и при цветове над 8-ца без проблем. Препигментация обаче се прави с 8-ца дори да се боядисва с 11-ки. Нищо над 8-ца не вкарва пигмент в бялата коса. Иначе правилото е един тон по-светла боя от основната. Ако се боядисва с със 7-ца препигментация се прави с 8-ца.

# 526
  • Бургас
VanessaDE, да пълна бъркотия е при мен за това сега се опитвам да наглася правилна рутина.
Тази вечер измих с шампоана на CHI, след него сложих Dr.FORHAIR - UNOVE Deep Damage Treatment EX, после балсама на CHI и след подсушаване с микрофибърна кърпа лийв-ин пак на CHI. Мисля да  я оставя да изсъхне сама (утре няма за ходя в офиса и да спестя термичната обработка) и ще завърша с коприната няколко капки. Общо взето винаги така действам с различните продукти, сега сложих след шампоана терапията, защото останах с впечатление, че това е маска и трябва да е винаги преди балсама.
Когато я суша с четката след лийв-ин слагам термозащита, суша и тогава маслото или коприната.
Трябва ми много козметика , вероятно серии, така, че приемам препоръки и за вид, и за конкретни продукти.

За боите на Андреа, ползвам само зелената, тя е безамонячна и май с ХК, и неочаквано за мен покрива много добре белите коси и е много трайна. Аз съм на 50% напълно бяла, цялата предна част на косата ми е така, много неприятно, защото пред ушите и на челото светват корени много бързо. Преди Андреа пробвах пак от препоръка от тук Oway няколко пъти, но при мен не е по-трайна от дрогерийните.

Общи условия

Активация на акаунт