Пубертетът при момчетата - тема 18

• 26 480
  • 575
  •   4
Отговори
# 570
Моят си е избрал ръчен часовник. Такова си поиска, хареса в един сайт и това ще получи. Отделно винаги има дребни нещица, дрешка, нещо друго....

# 571
Пари иска моето (че и голямото и то). Сега от ЧП си накупиха разни неща и затова ще им попълним спестяванията.

Искам и нещо дребно да им взема, че да не висят само голи пликове под елхата.

Парите са ми вариант, но и на мен ми се иска да сложа нещо под елхата. Събираме се традиционно четири семейства - общо 6 момчета на възраст между 11 и 17 години.

За сина винаги мога да взема Лего, ама ми се иска да разнообразя малко. Единствената идея, която имам, е за нов таблет с по-голям екран. Тази година пише статии за училищния вестник и ще ходи на някакво международно състезание по история + го използва за онлайн уроци по български. А като му гледам оценките по математика, скоро ще се наложи и на онлайн уроци по математика да го запиша, ако не получи просветление.

# 572
Аз съм. намислила по един елек спортен и пари добавка.Големи са и си избират сами разни неща.
Малкият иска кожен портфейл също.И по един парфюм от леля им.

# 573
Аз това съм избрала засега:
https://www.lookfantastic.cz/hugo-boss-bottled-beyond-eau-de-par … set/16849330.html
Има 10 мл от този парфюм, много го харесва.

Дрехи носи на цените на моите и на баща си, но аз например си купувам много повече. Него го мързи да стигне до магазин и не обича. Няма голямо количество, като цяло цени парите. През ваканции е изявявал желание още на 14 години да ходи да помага при баща си и е вършил работа по 4-5 часа, като е бил по-съвестен от възрастен човек.
Телефонът му е по-скъп от моя, но го ползва пета година и не иска нов, а аз изобщо не се интересувам от това какъв ми е телефона и харча за други неща.

# 574
  • Berlin
Големият си пожела един парфюм, малкият - да порасне на височина…🥹 Едни слушалки също може би, защото големият просто вече ползва моите и аз ще си ги взема обратно, а на него - новите. Малкият всъщност иска и нов телефон, че неговият е доста стар, iPhone 7, но не знам. Иначе от мен ще получат и редовните Коледни пижами, които взимам за всички ни (е, не всяка година, но тази ще има).

# 575
  • Deutschland/HE
Електронен часовник на Casio, не е скъп моделът (под 40евро е), който си е харесал. По принцип това ще е изненада, защото в началото на учебната година получи таблет и съм казала, че това е коледния подарък. Трябва да видя и каква книга да добавя, това е традиционна добавка.

Общи условия

Активация на акаунт