Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 26 466
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Момичета кръвният тест на гладно ли се пуска ?
Тук няма значение. И след обяда можеш да го пуснеш, ако искаш. Чхг-то не се влияе от това, дали си поемала храна или не.

# 61
Днес е 9 ден след трансфер и пикловия тест пак ми даде отрицателен, така че съвсем се отчаях вече. Не е станало 😭

# 62
Днес е 9 ден след трансфер и пикловия тест пак ми даде отрицателен, така че съвсем се отчаях вече. Не е станало 😭

Още няма място за отчаяние, всичко ще се разбере с кръвния. Ако сте на 5- дневни, кръвния вече ще покаже, а на домашните тестове много вяра нямам.

# 63
  • София
Mira8925, направи кръвен. Домашните тестове не са точни толкова скоро след трансфера. 9 ден е рано, но поне с кръвен може да видиш дали ЧХГ-то е мръднало.

Мен много ме боли единият яйчник след като взема естрофема и се чудя какво да правя.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 09:22 от Yellow_girl

# 64
Преди кръвния няма да се отказвате и ако правите тестове вкъщи, не използвайте Престо, защото вторите черти са изключително бледи, дори хормонът да е висок. Прилагам снимка на моя Престо, а в същия ден ЧХГ-то ми беше 450.

За мен надеждни ранни тестове са easy@home, clear choice и sure check streamer, но при по-висок резултат.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 09:52 от beyourself1101

# 65
А дали имате симптоми? Аз нямам абсолютно никакви и си мисля, че нищо не е станало поради тази причина. Имала съм и кухо яйце и БХ. Преди кухото, което беше от инсеминация и само утрогестан приемах, имах доста пред менструални болки.

# 66
  • София
Но този етап няма какво да направим освен да мислим положително. Дали сме всичко от себе си и сме направили най-доброто. Ако моят кръвен е отрицателен, ще си почина месец и после пак за последен опит, защото имам само още едно ембрионче.

# 67
Преди кръвния няма да се отказвате и ако правите тестове вкъщи, не използвайте Престо, защото вторите черти са изключително бледи, дори хормонът да е висок. Прилагам снимка на моя Престо, а в същия ден ЧХГ-то ми беше 450.

За мен надеждни ранните тедтове са easy@home, clear choice и sure check streamer, но при по-висок резултат.

Easy home е точно, който ползвам. Отчаяна съм вече, с първото ми дете още на седми ден на 5 дневен ембрион излезе доста ясна втора черта.... Това ни беше последния ембрион и последен опит. Ще направя кръвен, но имам час за понеделник, в чужбина съм и тук не мога да ида да си пусна сама преди това, иначе вече да съм го направила.

# 68
Здравейте, момичета кръвните тестове за бременност за колко време ви излязоха на мен ми казаха до довечера или утре ..

# 69
Зависи в коя лаборатория е пусната пробата.
Аз съм в Щерев и моята беше готова до 40 мин. В Надежда е същото. В други лаборатории стават или до ранният следобяд, или на другия ден.

# 70
  • Sofia
Здравейте, момичета кръвните тестове за бременност за колко време ви излязоха на мен ми казаха до довечера или утре ..
Не знам къде си го пуснала, но ако е в Цибалаб - след обяда на същия ден, е Рамус след 6-7 пак в рамките на същия ден. Даже в почивни дни като събота и неделя пак ми излизат в рамките на деня.

# 71
Не знам къде си го пуснала, но ако е в Цибалаб - след обяда на същия ден, е Рамус след 6-7 пак в рамките на същия ден. Даже в почивни дни като събота и неделя пак ми излизат в рамките на деня.
Лаборатория Рамус . Към 5 6 ще има резултат .. 🙂

# 72

За мен надеждни ранните тедтове са easy@home, clear choice и sure check streamer, но при по-висок резултат.

Easy home е точно, който ползвам. Отчаяна съм вече, с първото ми дете още на седми ден на 5 дневен ембрион излезе доста ясна втора черта.... Това ни беше последния ембрион и последен опит. Ще направя кръвен, но имам час за понеделник, в чужбина съм и тук не мога да ида да си пусна сама преди това, иначе вече да съм го направила.

Имахте ли симптоми при първото ? 🥹🙏🏼 аз също съм в чужбина и ще пускам на 10ти кръвен.

# 73
В Адела и Надежда мисля, че излизат доста бързо. Конкретно на една приятелка в Адела и бяха излезли за по-малко от час.

# 74
Това ми е първи тест точно на датата .. Но няма никакви симптоми и очаквания ..

Общи условия

Активация на акаунт