Аз направих уринен тест днес и е негативен, днес съм 10 ден и би трябвало да отчете вече.
Утре ще направя и кръвен, но съм сигурна, че нищо не е станало особено с този резултат от Цитонмазката ми, заносихме един здрав ембрион заради това, че тя излезе един ден след трансфера, няма как да стане имплантация ако има все още нещо не е наред въпреки антиобиотика и отицателният тест след него за бактерии.
Не знам защо правихме и Хистероскопия ако видно има проблем и те не са го отсранили изобщо след нея.
Сега звъннах на клиниката да ми кажат кога да спирам лекарствата.
Ще търся да отсраня проблема първо в матката ми и тогава може да стане и по естествен път, въпреки годините ми.
Малко съм ядосана, защото изгубих толкова време, а те не могат един проблем да излекуват, то от там се тръгва първо.
Успех на всички.
В Надежда, предполагам са решили, че след като повторният ми тест за бактерии- PCR е бил негативен всичко е било наред след приетият от мен антибиотик, да ама на Цитонамазката, взета след него се вижда, че има все още някаква инфекция и как да се имплантира дори и тестван и балансиран 4ББ ембрион, като има проблем с лигавицата някъде там и не му дава да се захване.
Смятам, че преди да се пристъпва към трансфер особено на 40 годишна жена и то с добър ембрион, трябва преди това всичко да бъде проверено а не да се избързва.
Съветвам ви да минете през всички изледвания, за да сте сигурни откъде е проблема, аз го открих след 3 години, трябваше още първата клиника да го направи, но уви не.