Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 26 404
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Винаги има надежда, пикливите не винаги отчитат вярно. Аз съм имала положителни пикливи, а кръвния беше 0. Пожелавам ти при теб да се получи обратно.
Какъв тест ползва? Забелязала съм, че тест лентичките са най-верни, а са най-евтини.

Easy Home ползвам, аз съм в чужбина, води се май чувствителен.

https://www.amazon.es/dp/B0B9MBL4P4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Не съм го чувала, дано не е верен.

# 31
  • Sofia
Здравейте!

На 28ми май беше моя трансфер на ембрион БЦ в 5 ден. Днес е осми ден след трансфер и направих пиклив тест, който е отрицателен. Бетата ми е на 9ти. Мислите ли, че има някаква надежда? Аз съвсем съм се отчаяла и си мисля, че не е станало.... Имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. С прогестерон съм 800мг на ден, глобули.

п.д– преди 3 години имах успешно инвитро със същото качество ембрион БЦ в 5 ден, но на 7ми ден след трансфер на пилив тест ми даде положителен. Затова сега съм се отчаяла.
Шанс има. Дали са ти дата кога да тестваш - следователно се очаква по-скоро положителен тест около датата на тестване. От личен опит мога да кажа, че 2 дена разлика имат значение - на 11 ден след инсеминация се бях тествала с домашен тест - напълно отрицателен. Бяхме се разбрали с моята половинка заедно да направим теста и понеже не знаеше, че вече съм правила на 13 ден направихме още един - ами светна положителен, така че шанс винаги има. Тествайте се по-скоро около датата, която са ви казали.

# 32
Виждате ли надежда в чхг 2 на 8ми ден на 5дневни ембриончета? Обмислям да спра лекарствата.
И мислите ли, че една зъбна инфекция и приема на 2 антибиотика преди трансфера са довели до неуспеха?

# 33
Виждате ли надежда в чхг 2 на 8ми ден на 5дневни ембриончета? Обмислям да спра лекарствата.
И мислите ли, че една зъбна инфекция и приема на 2 антибиотика преди трансфера са довели до неуспеха?

Аз лично не виждам надежда при ЧХГ 2 на 8-ми ден. Но пусни един кръвен за всеки случай, преди да спреш лекарствата.
Ако си била излекувана преди трансфера, и си пила пробиотик, не би трябвало да е свързано. Трансфера свеж или замразен беше?

# 34
Littlepiggy, спирай лекарства само след консултация с лекар.

# 35
Замразен трансфер. Ами след транфера пак имах леко обостряне на болката в зъба. Силно се надявам това да е дало негативно отражение, а да не е друг проблема. Ще повторя утре кръвния тест.

# 36
Littlepiggy, мисля, че това няма отношение към имплантацията. Коментирай пак с лекаря, той ще знае със сигурност. Причината да няма имплантация може би е друга и за съжаление, доста често остава неизяснена. Поне на мен не са ми давали отговор, защо е нямало имплантация дори.

# 37
Littlepiggy, хубаво е преди забременяване на си оправиш зъбите и да адресираш тази болка. По време на бременност венците се възпаляват по-лесно. Зъбите се развалят по-лесно. Не е добра идея да мислиш за трансфери с болящи зъби. Какво ще стане, ако си бременна и болката стане нетърпима?

# 38
Да, съгласна съм. Това смятам да направя сега и така да преминем към следващ трансфер.

# 39
За съжаление инвитрото не е със 100 процента успеваемост,ако беше така щяхме почти всички да сле бременни пт първи трансфер.Не е задължително да има сериозен проблем,който не е открит и да е причина  за неуспеха.Говорете с доктора ви,той знае най-добре.Ще стане-търпение и вяра.❤

# 40
Здравейте,

Аз направих уринен тест днес и е негативен, днес съм 10 ден и би трябвало да отчете вече.

Утре ще направя и кръвен, но съм сигурна, че нищо не е станало особено с този резултат от Цитонмазката ми, заносихме един здрав ембрион заради това, че тя излезе един ден след  трансфера,  няма как да стане имплантация ако има все още нещо не е наред въпреки антиобиотика и отицателният тест след него за бактерии.

Не знам защо правихме и Хистероскопия ако видно има проблем и те не са го отсранили изобщо след нея.

Сега звъннах на клиниката да ми кажат кога да спирам лекарствата.

Ще търся да отсраня проблема първо в матката ми и тогава може да стане и по естествен път, въпреки годините ми.

Малко съм ядосана, защото изгубих толкова време, а те не могат един проблем да излекуват, то от там се тръгва първо.

Успех на всички.

# 41
Здравейте. Някой може ли да сподели опит за трансфер на тридневен. Във вторник ми е деня за теста, но малко съм демотивирана. Досега са ми трансферирали само бластоцисти уж с доста добро качество. От първият опит имам БХ, от втория дори имплантация нямаше. Месец след него ми махнаха полипи. Сегашният ми опит е в друга клиника и инвитро на спонтанен цикъл, но този път решиха да ми трансферират тридневен.

# 42
На мен първия ми опит е с тридневен, т.е аз имах оплодени 3 и ми ги върнаха всичките на 3ти ден, просто тогава още прохождах в тази "сфера" и не бях много наясно, оказа се биохимична, сега правихме в друга клиника с 5 дневен и приключи в 8 г.с, та честно казано не знам и аз.. по принцип с няколко репродуктивни съм обсъждала връщането на 3 дневен, но никой от тях не беше за.. чела съм, че при някои се получава.. успех 🍀

Здравейте. Някой може ли да сподели опит за трансфер на тридневен. Във вторник ми е деня за теста, но малко съм демотивирана. Досега са ми трансферирали само бластоцисти уж с доста добро качество. От първият опит имам БХ, от втория дори имплантация нямаше. Месец след него ми махнаха полипи. Сегашният ми опит е в друга клиника и инвитро на спонтанен цикъл, но този път решиха да ми трансферират тридневен.

# 43
Здравейте,

Аз направих уринен тест днес и е негативен, днес съм 10 ден и би трябвало да отчете вече.

Утре ще направя и кръвен, но съм сигурна, че нищо не е станало особено с този резултат от Цитонмазката ми, заносихме един здрав ембрион заради това, че тя излезе един ден след  трансфера,  няма как да стане имплантация ако има все още нещо не е наред въпреки антиобиотика и отицателният тест след него за бактерии.

Не знам защо правихме и Хистероскопия ако видно има проблем и те не са го отсранили изобщо след нея.

Сега звъннах на клиниката да ми кажат кога да спирам лекарствата.

Ще търся да отсраня проблема първо в матката ми и тогава може да стане и по естествен път, въпреки годините ми.

Малко съм ядосана, защото изгубих толкова време, а те не могат един проблем да излекуват, то от там се тръгва първо.

Успех на всички.
Интересно ми е коя е тази клиника, която прави трансфер преди да има резултат от задължително изследване. 🤷🏼♀

# 44

Аз имам здраво детенце точно от тридневни, за първи път ми сложиха тридневни и се получи. Преди съм имала трансфери на 5-ти и 4-ти ден. Повечето на 5-ти ден. Но нещата не се получиха тогава. Не съм наясно защо така сменят дните, каква е причината.
Имам 4 опита тук в България и 4 в Турция. В България винаги на 5-ти ден, в Турция имах 3 пълни процедури и 1 прекъсната процедура, заради не добре развиващи се фоликули. Имаха голяма разлика в растежа и доктора, каза няма да се получи и прекъсна процедурата. Другите три опита бяха на 5-ти, 4-ти и 3-ти ден. Всеки път сменяше терапията. И метода. И за една година успяхме.
По протокол вече ги връщат на 3-ти ден, не съм наясно защо, просто не попитах. Това е в Турция. А в България още са си на 5-ти ден. И съм чувала, че искат да дадат шанс на ембрионите и за това ги трансферират. А тези, които достигат до 5-ти ден замразяват за следващ трансфер. Но при мен в България все не оставаха ембриончета и винаги съм имала свеж трансфер.
А в Турция единия път ми направиха смесен трансфер, едно замразено и едно свежо. Бях сигурна тогава, че ще се получи, но беше биохимична. Последния път, вече бях на 3-ти ден и бях сигурна, че няма да се получи, и ходих по почивки, по пътищата, изобщо не се спирах, а то се хванало.
Сега имам още 1 замразено на 5-ти ден и ме чака да си го взема. Много се надявам и то да се хване и развие добре.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 15:52 от miki8713

Общи условия

Активация на акаунт