Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 26 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Чакам си Simple Smile напрежението в гърдите, защото при предишните бременности беше много ясно изразено, затова предполагам, че и сега, ако е станало нещо, ще го има този симптом. Ноооооо рано е, наясно съм, 5 ден е нищо, те бебетата още се чудят къде са попаднали и дали им е достатъчно топло при мен. При предходните пъти при мен нещата са започвали към 7-8 ден.

Главоболието много ме мъчи, хубавото е, че от време на време изчезва от самосебе си, но в повечето случаи е страшна гнус.

И аз си чакам това Велико напрежение в гърдите. Преди време имах естествено забременяване, гърдите ми щяха да гръмнат около датата н цикъла ми. За съжаление приключи с мисед в 12 седмица

# 16
  • Sofia
Littlepiggy - съжалявам за неуспешната процедура. Недей да се тормозиш, знам че е много неприятно, но няма какво да направиш. Починете си колкото имаш нужда и продължавайте напред, когато се почувстваш готова. Това, че имате още поне е хубаво. Желая ви много успех.

# 17
Littlepiggy, следващия път може да е успешен. Щом имате още ембриончета, поне няма да минавате всичко отначало.
Дайте си време да отмине шока и да се заредите с нови сили. А щом имате ембриончета, ще можете след месец или два пак да си ги върнете.

# 18
Здравейте, записвам се в новата тема.

Днес сутринта мислих, че ще умра, събудих се с голямо напрежение долу ниско  чувство, че ще ми дойде цикъла, споменах, че по принцип минах датата и тя беше 2 юни. Едвам се домъкнах до банята, като си мислих край дойде ми и свърши пак всичко негативно. Виеше ми се свят и много леко ми се гадеше и разтройство пак.
Но нямаше никаква кръв, нищо, само напрежение. Сложих си Цикогеста и си бих Пролутекса и си полегнах малко .

След час вече нищо ми нямаше, никакво напрежение, нищо, нито цикълът ми е дошъл, дори ходих днес да си купя нов циглогеста, че ми свърши. Гърдите ми са все така меки иначе.

Не съм правила тест никакъв, реших да си изчакам бета деня, който е 6 Юни най-рано и каквото такова.

Най-добре е човек да не се шашка, знам, че е много трудно, аз съм с 4 инсеминации и един неуспешен трансфер, сега този е втори, все още се надявам да е все пак успешен.
От 3 години стана сме по Фертилни клиники, стрес, хормони, много пари платени, пропускане да се развивам на работата си през последните години заради това, сякаш живота ми беше/е спрял.

Успех на всички ни в борбата да станем майки!

# 19
  • Sofia
Stine, ето го, то не остана време. Съвсем скоро ще разбереш и се надявам, че резултатите ще са положителни. Стискам палци нещата да се развият добре. Общо взето и при нас е така - 4 години опити от които 1 по репродуктивни. 4 инсеминации, като при едната имахме биохимична. Чакам средата на месеца да ми дойде, че да започнем със стимулация за инвитро.
Това, което чувстваш в напълно нормално - ние също имаме усещане, че всичко се върти около това и животът ни е спрял (под ние имам в предвид за мен и партньорът ми, не мога да коментирам от името на хората в групата, но съм почти сигурна, че имаме доближаващи се чувства и усещания).

# 20
  • I'm passenger through the desert from myself i come<->to myselfi return
Здравейте, искам да попитам дали на някой му се е случвало да има Т 37,1 от пролутекс или циклогест? Предстой ми трансфер в петък и почвам да си мисля, дали е възможно да съм хванала вирус или е от лекарствата? Благодаря!

# 21

Днес сутринта мислих, че ще умра, събудих се с голямо напрежение долу ниско  чувство, че ще ми дойде цикъла, споменах, че по принцип минах датата и тя беше 2 юни. Едвам се домъкнах до банята, като си мислих край дойде ми и свърши пак всичко негативно. Виеше ми се свят и много леко ми се гадеше и разтройство пак.
Но нямаше никаква кръв, нищо, само напрежение. Сложих си Цикогеста и си бих Пролутекса и си полегнах малко .

След час вече нищо ми нямаше, никакво напрежение, нищо, нито цикълът ми е дошъл, дори ходих днес да си купя нов циглогеста, че ми свърши. Гърдите ми са все така меки иначе.

Не съм правила тест никакъв, реших да си изчакам бета деня, който е 6 Юни най-рано и каквото такова.

Най-добре е човек да не се шашка, знам, че е много трудно, аз съм с 4 инсеминации и един неуспешен трансфер, сега този е втори, все още се надявам да е все пак успешен.
От 3 години стана сме по Фертилни клиники, стрес, хормони, много пари платени, пропускане да се развивам на работата си през последните години заради това, сякаш живота ми беше/е спрял.

[/quoted

Разбирам Ви напълно! Както предполагам повечето се разбираме на тази тема, особено тези, които нямаме деца. От две години с мъжа ми сме по репродултивни специалисти, два инвитро опита, четири инсеминации и липса на имплантация. Кариерата ми не е приоритет от две години, не правим дългосрочни планове, защото всичко се “върти” около моя менструален цикъл и следващия преглед. Всичките ми приятелки са бременни в момента, или току-що родили, затворих се в себе си, изпадам в депресивни настроения. Опитвам да се справям и работя с психолог, но с всеки изминал ден, става все по-трудно, с всеки неуспех все по-отчайващо и страхът, че няма да имаме деца сякаш ме е стиснал за гърлото и не ме пуска.
Но.. напоследък все повече се моля на Бога и се надявам да чуе молбите ми!
Честита нова тема! Пожелавам на всички ни положителни тестове, трицифрени стойности на ЧХГ и да прегърнем така мечтаните ни бебета!

# 22

Днес сутринта мислих, че ще умра, събудих се с голямо напрежение долу ниско  чувство, че ще ми дойде цикъла, споменах, че по принцип минах датата и тя беше 2 юни. Едвам се домъкнах до банята, като си мислих край дойде ми и свърши пак всичко негативно. Виеше ми се свят и много леко ми се гадеше и разтройство пак.

Събудих се в 5 часа и не съм спряла да се тормозя какво се случва. До вчера корема ми беше много подут и болезнен, а днес вече не. Гърдите са меки и отпуснати. Не мога да спра да мисля, че това е лош знак.

Абсолютно те разбирам при мен е същото. Само че борбата е от 10 години, вече нямам идея колко са опитите като брой честно казано. Та.....нормално е да се шашкам за симптоми, без симптоми....и т.н. При теб почти не остана, стискам палци и ти пожелавам  от сърце положителния резултат!

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 07:34 от Слънце_

# 23
Здравейте, искам да попитам дали на някой му се е случвало да има Т 37,1 от пролутекс или циклогест? Предстой ми трансфер в петък и почвам да си мисля, дали е възможно да съм хванала вирус или е от лекарствата? Благодаря!

На мен не ми се е случвало да имам температура от пролутекс, най-вероятно е настинка.

# 24

Събудих се в 5 часа и не съм спряла да се тормозя какво се случва. До вчера корема ми беше много подут и болезнен, а днес вече не. Гърдите са меки и отпуснати. Не мога да спра да мисля, че това е лош знак.

Абсолютно те разбирам при мен е същото. Само че борбата е от 10 години, вече нямам идея колко са опитите като брой честно казано. Та.....нормално е да се шашкам за симптоми, без симптоми....и т.н. При теб почти не остана, стискам палци и ти пожелавам  от сърце положителния резултат!
Мога ли да попитам какво се случва с теб,, как си?

# 25
  • София
Здравейте, искам да попитам дали на някой му се е случвало да има Т 37,1 от пролутекс или циклогест?

37.1 не е температура, от която човек трябва да се притеснява, освен, ако обикновено не е с 36.3. Обикновено не си мерим температурата често и в определени моменти е малко по-висока, в други - по-ниска. Ако няма други симптоми, всичко е наред Simple Smile

# 26
Здравейте!

На 28ми май беше моя трансфер на ембрион БЦ в 5 ден. Днес е осми ден след трансфер и направих пиклив тест, който е отрицателен. Бетата ми е на 9ти. Мислите ли, че има някаква надежда? Аз съвсем съм се отчаяла и си мисля, че не е станало.... Имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. С прогестерон съм 800мг на ден, глобули.

п.д– преди 3 години имах успешно инвитро със същото качество ембрион БЦ в 5 ден, но на 7ми ден след трансфер на пилив тест ми даде положителен. Затова сега съм се отчаяла.

# 27
Докато не излезе отрицателен резултат на кръвния, винаги има шанс.

# 28
Винаги има надежда, пикливите не винаги отчитат вярно. Аз съм имала положителни пикливи, а кръвния беше 0. Пожелавам ти при теб да се получи обратно.
Какъв тест ползва? Забелязала съм, че тест лентичките са най-верни, а са най-евтини.

# 29
Винаги има надежда, пикливите не винаги отчитат вярно. Аз съм имала положителни пикливи, а кръвния беше 0. Пожелавам ти при теб да се получи обратно.
Какъв тест ползва? Забелязала съм, че тест лентичките са най-верни, а са най-евтини.

Easy Home ползвам, аз съм в чужбина, води се май чувствителен.

https://www.amazon.es/dp/B0B9MBL4P4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Общи условия

Активация на акаунт