Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 27 971
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, 8ми ден след трансфер на 2бр 5 дневни ембриона от вчера, имам тъпи болки все едно ще ми дойде, започвам да се притеснявам много, някоя с подобни симптоми? И да е имала успех?

# 76
А дали имате симптоми? Аз нямам абсолютно никакви и си мисля, че нищо не е станало поради тази причина. Имала съм и кухо яйце и БХ. Преди кухото, което беше от инсеминация и само утрогестан приемах, имах доста пред менструални болки.
[/quot

Да ви призная и аз много се отчаях. Моят трансфер беше на 03.06. , не знам дали се брои последно деня на трансфера или от следващия, но така или иначе нищо не усещам. В деня след трансфера имах много твърд  и подут корем, кръста много ме болеше, но на следващия вече не беше така.  Сега имам усещане само като преди цикъл и се чувствам точно така, сякаш всеки момент ще дойде. Гърдите грам не са ме боляли което за мен е лош знак. Много момичета казват, че не е критерий, защото е от лекарствата, но според мен не е така. Аз съм на зверски дози прогестерон, а грам не ме болят. И.....така ще си чакаме поне да не се отчайваме докато дойде време за теста. Аз мисля да го направя по рано и ако е отрицателен да спра инфекциите, че...ми идват в повече.

# 77
  • София
Момичета, симптомите - дали ги има или не, не са гаранция.
При мен с 3 пъти положителни теста и трите пъти имат много болезнени гърди, затова сега чакам същото. НО изобщо не значи, че ако някоя няма такива, това е признак за нещо лошо. Симптоми изобщо може да не се появят. Единственото, на което може да се разчита е кръвният тест, всичко друго е вятър. Не може да се чакат каквито и да било симптоми на 3-4 ден от трансфера. Да не говорим, че с тези хормони то не е главоболие, то не е дърпане тук-там, то не  е гадене. Няма как да знаем бебето ли е, прогестеронът ли е, естрофемът ли е, нервното напрежение.
Иначе кръвните тестове, ако са пуснати сутрин, излизат до следобед. Винаги казват - утре, защото такава е услугата (в лаборатории извън тези за центровете за бебета и болниците). 

# 78
Симптомите при всеки са различни, всичко е до организъм. Аз мисля, че най-доброто е да се чувстваш добре, и да не те боли нищо. И накрая хоп, две чертички. Има доста такива случаи. Аз бях без никакви симптоми, дори по време на бременността съм повръщала само веднъж и то не е ясно дали от някоя храна, или вирус беше, или от това, че съм бременна, или защото първо са се хванали и двете, а после остана само 1. Не знам и няма да разбера сигурно.

Вяра и Надежда, момичета! Без отчаяние! Чакането е най-трудното! Но едно трябва да знаете, че вие давате 100 процента от вас, а резултата не зависи от вас, Божа работа!

Пожелавам успех, на чакащите днес резултата от кръвния тест, стискам палци за хубаво ЧХГ.

# 79
Успех на всички и от мен! Изпращам ви много позитивна енергия! ❤

# 80
Момичета, 8ми ден след трансфер на 2бр 5 дневни ембриона от вчера, имам тъпи болки все едно ще ми дойде, започвам да се притеснявам много, някоя с подобни симптоми? И да е имала успех?
Да те попитам, ти от кой  ден броиш , от деня на трансфера, или от следващия?

# 81
Да те попитам, ти от кой  ден броиш , от деня на трансфера, или от следващия?
По принцип нямам представа как се брой.. На 29.05 беше.

# 82
Здравейте, момичета кръвните тестове за бременност за колко време ви излязоха на мен ми казаха до довечера или утре ..
Не знам къде си го пуснала, но ако е в Цибалаб - след обяда на същия ден, е Рамус след 6-7 пак в рамките на същия ден. Даже в почивни дни като събота и неделя пак ми излизат в рамките на деня.
Лаборатория Рамус . Към 5 6 ще има резултат .. 🙂

Имай предвид, че може и по-късно да получиш резултат. Когато аз правих излезна чак в 12 вечерта и то след като се свързах с тях, защото не беше готов до 6-7, когато ми казаха. След това като пусках след 2 дни пак излезе към 11-12 вечерта. Rolling Eyes

# 83
Момичета отрицателен е толкова малко се е покачило само 6 ..

# 84
Момичета пожелавам ви много късмет и положителни тестове , всичко което споделяхте ми беше много полезно благодаря на всяка една от вас за информация 🙂 Чух се със акушерка каза да де чуем за края на Август ще изляза от групата, като започна пак със всички тези лекарства и инжекции ще се включа пак.
От сърце ви пожелавам положителни тестове 🍀 Всичко си струва 🩷

# 85
Съжалявам, Ваня, за резултата! Пожелавам ти, следващия път да се получат нещата.

# 86
И при мен излезе кръвният и е негативен за съжаление.
total hCG ( общ бета ЧХГ )<0.200   IU/L  дори не е имало имплантация.

# 87
Съжалявам, Ваня, за резултата! Пожелавам ти, следващия път да се получат нещата.
Благодаря Мики 🩷

# 88
За съжаление не вярвам, че е възможно да се случат нещата без никакви симптоми и без  да се усети нещо различно от една жена, която познава добре тялото си. Аз се ядосвам най вече, като се бода за пореден път, а.....чакам все пак за теста.

# 89
Благодаря ви! Чудя се възможно ли е някой въобще да е на 100% на свеж трансфер, след като се прави след всичките стимулации, пункция, толкова лекарства… някои дори на 3-ти ден след това…
На ултразвуков преглед могат ли да потвърдят наличието на хиперстимулация? Предполагам ще ме прегледат и пуснат хормони преди самия трансфер? Това практика ли е или трябва сама да го иницирам?

@Salsera, гаденето, повръщането и кръвта в корема след трансфера ли започнаха или преди това още нещата са били много зле?

В деня на пункцията започнаха. Излязох от упойка и след около 15 мин започнаха много силни, режещи болки ниско долу, които отидоха и нагоре. Корема ми стана твърд и болезнен. Повръщах жлъчен сок. Бях по-бледа от вампир. Качиха ме на ехограф и хирург, уж видяха " находка", но не ми казаха каква и пак ме свалиха долу. Пуснаха ме след обезболяващи. Вече вкъщи започна адска болка, която е била от наличието на кръв в корема и после ме приеха за болничен престой. Аз реално освен кръв, съм имала и тежка хиперстимулация, но не заради много фоликули, а заради предозиране на дозите ми и таймиране с Хориомон 5000 ( преди съм била таймирана с Овитрел 250 и никога не съм имала хиперстимулация, дори при 14 извадени Я). Аз съм и със СПКЯ.
А иначе на 1-та ми пункция в друга болница имах извадени 13 Я и свеж трансфер. Никакви проблеми не съм имала, хормоните ми бяха супер и забременях успешно точно на свежия трансфер.
Но пак казвам, една хиперстимулация още повече се усложнява след трансфер, затова по-добре изчакай и им кажи да замразят ембрионите.

Общи условия

Активация на акаунт