Гарднерела вагиналис

• 553
  • 11
  •   1
Отговори

Здравейте, от една година и два месеца се боря с гарднерела вагиналис. Имах и уреаплазма уреалитикум и парвум. Излекувах ги.
Гарднерелата не мога. Пих метронидазол няколко пъти, слагах какво ли не вагинално. Последната ми микробиология на вагинален секрет излиза, че имам умерено лактобацили и нямам нищо изолирано, но излязох положителна за гарднерела в урината ОТНОВО. Моля ви кажете ми какво да правя. Пазим се с партньора, той е отрицателен. Пуска постоянно изследвания. Имам леки оплаквания, леко парене и дотав. Ентерококът в момента най-вероятно е задето съм страшно болна от 15 дни. Няма друга причина. Моля ви за помощ и съвети. #гарднерелавагиналис

# 1
Лекарят Ви не предписа ли след метронидазоловите овули пробиотични такива? И пробиотик за жени през устата?

# 2
Погледни постът на Cafe Del Mar в тази тема:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1770833.60

Ние си имаме вече направен протокол за лечение на БВ…
Ако искаш, пиши и в цитираната тема, за да не се повтаряме.

# 3
Слагах лактобор 7 дни.
Пих също и през устата булгарбиотик фемин и продължавам.
Пак казвам, че секретът ми излезе перфектен, а в урината излиза, че имам гарднерела.
Почнах да пия и пробиотик за пикочните пътища. 15 дни. С д маноза, червена боровинка, ако има някакви остатъци, да изчистя и пикочният мехур. Не знам вече какво да правя.

# 4
Къде са правени тези изследвания?

# 5
Слагах лактобор 7 дни.
Пих също и през устата булгарбиотик фемин и продължавам.
Пак казвам, че секретът ми излезе перфектен, а в урината излиза, че имам гарднерела.
Почнах да пия и пробиотик за пикочните пътища. 15 дни. С д маноза, червена боровинка, ако има някакви остатъци, да изчистя и пикочният мехур. Не знам вече какво да правя.
И аз се боря с нея вече 6 месеца. Всичко от аптеката изпих, сложих, и пак и пак се връща ……..

# 6
Явно няма оправия от това нещо. Ако няма симтоми, живейте си живота.
То е мъчение иначе. Първо, че когато сте в сериозни отношения с мъжа ти, изобщо не е хубаво да правите секс с презерватив. Каквото и да си говорим. Вече една година сме така.
Второ, постоянното пиене на лекарства, слагане на какво ли не отдолу, ходене по изследвания. Просто вече дъм изтощена от това.

# 7
Явно няма оправия от това нещо. Ако няма симтоми, живейте си живота.
То е мъчение иначе. Първо, че когато сте в сериозни отношения с мъжа ти, изобщо не е хубаво да правите секс с презерватив. Каквото и да си говорим. Вече една година сме така.
Второ, постоянното пиене на лекарства, слагане на какво ли не отдолу, ходене по изследвания. Просто вече дъм изтощена от това.
Аз имам изтичане лоша миризма и болки ниско долу.  Сега съм на последно лечение. Метронидазол  флажил 8 хапчета х250 мг
2000 мг изпих наведнъж. Разбих биофилма и започна да изтича още повече.  И сега минавам на Битерал турски 14 дни 2 х2 и край. Така ми каза един микробиолог и така ще я ударя. После веече заселване на лактобацили. Защото мириша на скапано ….. това не е живот наистина …..

# 8
Пишете как сте ! Да видим това турското дали ще ви избави.
Аз имам изтичане лоша миризма и болки ниско долу.  Сега съм на последно лечение. Метронидазол  флажил 8 хапчета х250 мг
2000 мг изпих наведнъж. Разбих биофилма и започна да изтича още повече.  И сега минавам на Битерал турски 14 дни 2 х2 и край. Така ми каза един микробиолог и така ще я ударя. После веече заселване на лактобацили. Защото мириша на скапано ….. това не е живот наистина …..
[/quote]

# 9
Пишете как сте ! Да видим това турското дали ще ви избави.
[/quote]
Ще пиша, сега пих 2 таб и започна по силно течение явно изхвърля всичко на парцали, закупих си и Донафил гръцки е 2000 мг борна киселина тя също разбива локално биофилма и вече като се появят без защита АБ ги убива, та така стрелям от всички страни.  Надявам се да се махне всичко.
Ще ви пиша

# 10
Дайте повече инфо за турското и гръцкото лекарство. Аз вече се чудя ако позитивирам пак, дали да не пробвам и клиндамицин, тоя метронидазол, освен, че ми е много лошо от него, явно и не ми действа.

# 11
Търся метронидазолови онули, Flagyl 500 или други със същото активно вещество, моля ако някой има останали, дори с изтекъл срок да се свърже с мен, много ще съм му благодарна

Общи условия

Активация на акаунт