СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 29 712
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
Много пишете, не мога да се включа. То не че има и за какво де...
Часовници ще има във всяка стая. Дже в тези, в които в момента няма, са длъжни да сложат преди изпита. Освен това квесторите периодично оповестяват времето. За мен е излишно на детето да се дава часовник и да рискува да му го вземат.
Иначе наборът е на принципа "оти да се косим, като ке ми мине". И си я кара, все едно той матури няма Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 526
Току що разбирам че нарочно сл.бележка ще я дадат най-накрая за да не знаели децата в коя стая ще бъдат. Можело там да нямало стенен часовник...за това да си носели ръчен Close
Вчера писах да питам класната кога ще дават бележките..отговор умишлено нямам. Принципно отговаря в рамките на деня.
Аз......радвам се че се махаме скоро от там. Това ще кажа и ще замълча!!!!!

# 527
Най-накрая не може, защото има срок и той е утре -12.06

# 528

Ами явно може...щом изрично им е казано днес!
Изрично им е казано да носят часовник защото няма да знаят в коя стая ще са!!!!

НапрегнАх се...

# 529
Стенни часовници има, но не всички работят. Силно се съмнявам, че някой ще си направи труда да се погрижи за това преди изпитите.
Голяма драма с това криене на стаята.. Какво ще направят децата? Прототип на ЦЕРН с конфигурация на всички отговори....

# 530
Аз пък се чудя как деца, решаващи такива задачи, не познават циферблата на часовника. Не е критика. Аз също имам едно такова близко дете. Нереално ми е.   Сега се учим и дано разбере до изпита.

# 531
Да, има доста такива деца. Проблемът е в дигитализацията, но пък задачи с циферблат все още се дават. Но е факт, че има такива и тук родители споделиха. Не съм сигурна, че има дефиниция за вина в този случай - нито в детето, нито в родителите, нито в преподавателите.

# 532
Часовниците и тяхната изправност би трябвало да са отговорност на училището - ако нямат, да купят, да сменят батерии, да ги сверят...

# 533
Аз пък се чудя как деца, решаващи такива задачи, не познават циферблата на часовника. Не е критика. Аз също имам едно такова близко дете. Нереално ми е.   Сега се учим и дано разбере до изпита.
Ми аз на 48 също понякога го бъркам, особено ако няма и цифри и трябва да гадя по ъгъла на стрелките 🤣

# 534
  • София
Моето е умно даже на документ - IQ 122, но е аутист. Дали ще осъзнае какво вижда на цигерблата не искам да рискувам да разбера. За колкото му стигне времето, за толкова, явно...

# 535

Моето е умно даже на документ - IQ 122, но е аутист. Дали ще осъзнае какво вижда на цигерблата не искам да рискувам да разбера. За колкото му стигне времето, за толкова, явно...
Вероятно за разлика от повечето ще се ориентира перфектно във времевия континуум... Четох, че имат допълнително време, ако се възползвате от възможността. Успех!

# 536
Аз не мога да разбера кое му е толкова трудното...училището взема един часовник от друга стая и го закача в стаята за НВО. Мноооогоооо сложно да се сетиш това...сакаш задача с пет построения е...торково простичко и близко до ума е.
Но не. Вместо това децата да носели Rolling Eyes
Ма-ло-ум-на раЛта на нашето училище без извинение.
Сега Тета ще пита колеги утре да носят ръчни часовници..защото ние вкъщи нямаме.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 18:48 от teta75

# 537
  • София
Това е срокът, в който тези бележки ги издават в системата,  а от там насетне всяко училище влиза, разпечатва една по една и връчва срещу подпис.

# 538
Аз не мога да разбера кое му е толкова трудното...училището взема един часовник от друга стая и го закача в стаята за НВО. Мноооогоооо сложно да се сетиш това...сакаш задача с пет построения е...торково простичко и близко до ума е.
Но не. Вместо това децата да носели Rolling Eyes
Ма-ло-ум-на раЛта на нашето училище без извинение.
Сега Тета ще пита колеги утре да носят ръчни часовници..защото ние вкъщи нямаме.

По-важното е дали седмокласникът може да разчита часовник със стрелки.

# 539
Може. Това какво общо има с обсъждания въпрос за липса на стенен..извинете но ми се губи нишката.

Общи условия

Активация на акаунт