СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 31 133
  • 795
  •   1
Отговори
# 405
Б@си некадърниците в МОН....срамота.

Абсолютно,  така може да те объркат

# 406
  • София
При Ботев нали го има образът на майката? Някак не виждам верен отговор.

# 407
  • София
Но го няма при Чинтулов. Точно затова това е верният отговор. Трябва да го има и при двамата. Иначе верен отговор просто няма.
Това въпрос от реално НВО ли е?

# 408
Но го няма при Чинтулов. Точно затова това е верният отговор. Трябва да го има и при двамата. Иначе верен отговор просто няма.
Тестове от сборник на Регалия

# 409
  • София
Значи МОН няма вина. Но пък тях, когато и да ги насолиш, все ще е заслужено. Joy

# 410
АмАн от тия издевателства. Броя дните вече.

# 411
  • София

Ами аз въпроса го разбирам да го няма и при двамата... Не е зададен добре явно. Явно се има предвид нито при единия, нито при другия. Ох, късно ми е за тези дълбоки разсъждения.😂

# 412
Излязоха и тестовете на СМБ - секция В. Търново за май, 2025:
https://www.mediafire.com/folder/ypth1oyddn0ae/tests

Имам само по математика.

# 413
Значи НГДЕК-ският получи служебната бележка отдавна. Има входящ номер и ЕГН. Обаче сега се загледах, там са  вписани само БЕЛ и Математика, не виждам рисуването, а съм подала заявления. Може би се издава друг документ? Другият младеж има потвърдена дата и час за изпита по рисуване -23/06 12:30 /пускам го за спорта, няма такъв талант като инатливия/, но пък той още няма такава бележка за НВО-тата. Викат ни там (в кварталното) на родителска среща между двете матури - на 19/06.

# 414
Този въпрос и мен ме заби...как може да оценяват знания с подобни въпроси...нямам думи. При нас бележки раздадени няма. Вчера са взели "По жицата", не бил разбрал разни думи...Rolling Eyes Моля се да не им се падат такива въпроси и да имат късмет.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 09:18 от UnaDesconocida

# 415
Значи МОН няма вина. Но пък тях, когато и да ги насолиш, все ще е заслужено. Joy

И аз ги солих..извинявам се.
Ето в реално нво..добре е описан въпроса

Обаче има въпроси и там които синът поне...не разбира еднозначно и съвсем. Също овъртяти кое не е вярно..па вярно..формулирани по начин че трябва 5 пъти да го четеш за да схванеш кО аджеба, питат..и чак тогава да минеш на отговорите. Има ги. Има ги и скапано формулирани завъртяни нарочно..тъй че оттеглям си извинението....

# 416

Обаче има въпроси и там които синът поне...не разбира еднозначно и съвсем. Също овъртяти кое не е вярно..па вярно..формулирани по начин че трябва 5 пъти да го четеш за да схванеш кО аджеба, питат..и чак тогава да минеш на отговорите. Има ги. Има ги и скапано формулирани завъртяни нарочно..тъй че оттеглям си извинението....
Кога и да ги нахраним е късно, пък и им е малко Wink
Много късно взимат "По жицата".. или пък така ми се струва. За мен, тия последни десетина дни можеха да наблегнат на упражнения с подобен тип въпроси.
Аз ще взема да питам в рисувателната група, дали децата имат някакви документи вече за изпита по рисуване... Аз за бележка се вълнувам, то не е ясно ще изкласи ли изобщо този младеж..

# 417
Аз не схващам инструкциите с десетта вида пликове и бланки..б@си сложното.
Чета че някъде са разигравали точно това в кой  плик какво пъхаш ..при нас йок. Смотана работа. Много смотана..

# 418
  • София
Продължава училищната преса с гадни оценки при нас....Цял срок тия даскалици какво правиха??
Утре в 7.30 ще представя проект по Технологии? Щото 2 пишела на поразил...

# 419
Аз не схващам инструкциите с десетта вида пликове и бланки..б@си сложното.
Чета че някъде са разигравали точно това в кой  плик какво пъхаш ..при нас йок. Смотана работа. Много смотана..
Това за НВО-тата ли? Моите нищо не са казали по темата. И на двамата съм им казала, и да преписват каквото искат да правят, само да не ги хванат. Ма те пък честни, честни.. чак глупави. Не можели да преписват... е то си е талант. Важно е децата да четат много внимателно въпросите.. ще се справят Heart

Общи условия

Активация на акаунт