Спирала за мигли - тема № 23

• 5 583
  • 84
  •   2
Отговори
# 30
  • на дъното
Здравейте 🙂
Взех от разпродажба в ДМ на сляпо тази спирала за 3лв и се оказа доста добра за моите мигли😉.Жалко ако я спират

# 31
# 32
  • Street of Dreams

Преди години ми беше от любимите спирали, но скоро не съм я купувала и не знам дали не е променена - което е честа практика.

# 33
Някой има ли отзиви за серум за мигли на The Ordinary? По принцип поръчах, но много се бави поръчката, още не са ми я потвърдили, та се чудя дали си заслужава и ако си заслужава ще чакам, ако не ще отказвам поръчката и да взема нещо друго
Интересува ме да няма биматопрост и производни.

# 34
Последната спирала, която купих и ползвам активно последните седмици се води цвят "бургунди", но на моите мигли си е просто кафяво, което не ми пречи много да ми харесва (нося я върху праймъра на МАС)
Clinique High Impact Mascara in Black Honey

Иначе на Клиник имам и 2 тюбинг спирали (черна и кафява) и съм съгласна, че съхнат много по-бавно от обикновените.

От хай импакт формулата имам и черно мини. Все по-често се заричам да си купувам само минита!

# 35
  • София
Здравейте,
Препоръчайте спирала, която да прави миглите като на снопчета, т.е да ги сплъстява. Знам, че е нежелан "ефект" за мнозина, но на мен ми харесва и мисля, че ми отива Simple Smile Не харесвам сресани, подредени и твърде дълги мигли. Правят ми погледа кравешки и не ми допада Laughing

# 36
  • Street of Dreams
При мен категорично
1: Lancome Hypnose Drama
2: Armani Black Ecstasy

# 37
  • София
При мен категорично
1: Lancome Hypnose Drama
2: Armani Black Ecstasy
Ще ги погледна, много благодаря! Принципно избягвам от доста време Lancome, защото по спомен ми правеха миглите супер сресани и подредени. Но те са толкова много, че не съм тествала всички.
На Armani имах Eyes to kill и не беше нещо особено. Макар че в Дъглас според мен ми пробутаха суха спирала. Нещо, което доста пъти им се случва и по тази причина вече не купувам от там спирали...

# 38
  • Street of Dreams
Това за българския Дъглас и изсъхналите спирали често го чета. Имам подозрение, че им застоява стоката, понеже не се купува много. Аз пазарувам в чужбина.
Ето ти моя снимка на Black Ecstasy

Eто ти и Драма - не е за показване - отваряй на собствена отговорност
Скрит текст:
Две катастрофи.

# 39
  • София
Юхуу, много благодаря! Отивам за драмата Joy Само... Става ли на топчета при връхчетата? Защото това не харесвам, както и паячковите крачка.
Аз "сресвам" леко настрани миглите, да не сатака прави нагоре и се получава хубав ефект - като продължение на очната линия, която слагам само в края на окото.

# 40
  • Street of Dreams
Юхуу, много благодаря! Отивам за драмата Joy Само... Става ли на топчета при връхчетата? Защото това не харесвам, както и паячковите крачка.
Аз "сресвам" леко настрани миглите, да не сатака прави нагоре и се получава хубав ефект - като продължение на очната линия, която слагам само в края на окото.
Oхх...разсмях се на глас Grinning
Mисля че чак на топчета не ставаше, а и сякаш това на снимката ми беше единственият опит с нея. Пробвай я.
Намерих си и подобна снимка с мигли на снопчета, озаглавена "Мис Хипи", но мисля, че такава спирала вече не съществува.
Едно време много обичах да пробвам нови спирали и да снимам за темата - тези трите са най-зле.

# 41
  • София
Мерси! Ще дам отзив като я пробвам Heart

# 42
Здравейте,
Препоръчайте спирала, която да прави миглите като на снопчета, т.е да ги сплъстява. Знам, че е нежелан "ефект" за мнозина, но на мен ми харесва и мисля, че ми отива Simple Smile Не харесвам сресани, подредени и твърде дълги мигли. Правят ми погледа кравешки и не ми допада Laughing
Сигурно вече си си взела, но да добавя една от мен, която много сплъстява миглите - YSL Lash Clash.

Да похваля и Curl Bounce на Maybelline - много дълги мигли прави, които не натежават и съответно си държат извивката с часове.

# 43
Интересно, но на мен Лаш Клаш не ми сплъстява изобщо. Формулата и е такава, че като изсъхне всяка мигла се отделя и без нищо да правиш. В момента я ползвам, любима спирала ми е, единствено малко се размазва понякога.

# 44
За ето тази спирала говорим, нали? Току-що я снимах Grinning

Нищо общо с Диорката, която ползвам, и най-новото ми попълнение на Maybelline, което според мен бие и двете спирали, въпреки че е много по-евтина.

Може би аз не я нанасям правилно, не знам, но при мен миглите се слепват от нея, а не е да ми е стара вече.

Общи условия

Активация на акаунт