Спирала за мигли - тема № 23

• 20 803
  • 238
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Евтина спирала – още един глас за червената на Лореал.
Ето тази:

Писах и назад, че съм много доволна.
Снимката е от сайта на dm.

# 226
Да, много е хубава червената спирала на Лореал, но при малко влага навън се разтича при мен.

# 227
  • Шоплука
Най-добрата спирала waterproоf, която съм ползвала на Живанши, защо я спряха, така и не разбрах - харчеше се като топъл хляб.
Издирвам качествена такава под дърво и камък и лято и зима, нося такава.
Взех сега Клиник

Става - криво - ляво

Но ако някой е попаднал на откритие нека сподели

# 228
На Диор спиралите са най- добри за мен. Водоустойчиви обаче не използвам, не ми трябват.

# 229
  • Манчестър
Най-добрата спирала waterproоf, която съм ползвала на Живанши, защо я спряха, така и не разбрах - харчеше се като топъл хляб.
Издирвам качествена такава под дърво и камък и лято и зима, нося такава.
Взех сега Клиник

Става - криво - ляво

Но ако някой е попаднал на откритие нека сподели

Коя е тази спирала на Живанши?

# 230
  • София
За мен спиралите на Ланком са най-добри. Фен съм обаче и на Eyes to kill.  Даже скоро пак я поднових.

# 231
  • Шоплука
Givenchy Noir Couture Waterproof 4-in-1 Mascara, Black Velvet - беше.

# 232
  • Манчестър
Givenchy Noir Couture Waterproof 4-in-1 Mascara, Black Velvet - беше.

Намира се из eBay…..сещам се коя е, но никога не съм я ползвала.

# 233
  • Шоплука
Във БГ не мога да поръчвам в Ebay - първо я взех от Бюти Зон в Пловдив и тотално се зарибих, после от сайта на Живанши, ама не трупам спирали, че съхнат и сега - ядец! Няма.
Много страдам по нея.

# 234
  • BG-DE
Търся си хубава спирала за обем, не държа на дължина, бихте ли ми препоръчали някоя от която сте доволни?

# 235
Търся си хубава спирала за обем, не държа на дължина, бихте ли ми препоръчали някоя от която сте доволни?
Индивидуално е, знаем. На мен хубав обем, дължина и добро разделяне ми прави IsaDora с оранжевите ленти. Бях я прибрала и забравила, защото постоянно купувам и пробвам нови и след дълъг период на забвение, скоро я  извадих и с изненада установих, че нито е изсъхнала, нито се е развалила и си "работи" съвсем добре. 😊🌺

# 236
  • BG-DE
Много благодаря, за тази ли става въпрос?

# 237
Много благодаря, за тази ли става въпрос?
Да, Menerva, точно за нея. Бях си купила и с лилавите ленти, но не ми хареса толкова.

# 238
На Изадора спиралите са много хубави, но имат спирт и страшно изсушават миглите. Както всички био-мио и т.н спирали, впрочем.

Общи условия

Активация на акаунт