Нашите second hand находки - тема 52

• 59 343
  • 511
  •   1
Отговори
# 240
В Мпулс има  и обувки и дрехи с етикет.

# 241
  • София
В Мпулс има  и обувки и дрехи с етикет.
Не ги бях чувал, но проверих и излизат 3 магазина в София - Лозенец, Дружба и Бъкстон. И за трите ли се отнася?

# 242
Само този в Бъкстон посещавам, но мисля и в другите има.

# 243
В Мпулс има  и обувки и дрехи с етикет.
Не ги бях чувал, но проверих и излизат 3 магазина в София - Лозенец, Дружба и Бъкстон. И за трите ли се отнася?
И в Лозенец има обувки и дрехи с етикет.

# 244
Много доволна от ботите! Естествена кожа. ❤️ И топли пантофки. Общо 5,50лв от Скандинавия Пловдив.

# 245
Подплатата има голям процент вълна и е много удобно. Попадение е
Скрит текст:

# 246
Знаете ли цената в бившата Мания на Димитър Петков тези дни?

# 247
  • Варна

NA-KD маратонки си взех за около 40лв от Зиг-заг Пловдив.
На касата ми обясниха, че магазина ще работи до 4-5 октомври и после няма да има магазин, не се местят, просто Зиг-Заг няма да имат магазин в Пловдив.

# 248
Зиг Заг едно време беше много хубав магазин. Сега имам чувството, че всичко хубаво е овършвано в деня на зареждане от служители, а ако случайно е останало нещо, от прекупвачи. Всички служители са облечени в Адидас, Ралф Лорън и Гучи. Цени по 60лв на килограм, сори, ще имат да взимат. Аз там ходя за нещо basic, ако ми трябва, и такива цени не плащам. Така че, прав ви път, Зиг ЗаГ Пловдив.

Маратонките обаче са находка, малък номер предполагам???

# 249
  • Варна
Зиг Заг едно време беше много хубав магазин. Сега имам чувството, че всичко хубаво е овършвано в деня на зареждане от служители, а ако случайно е останало нещо, от прекупвачи. Всички служители са облечени в Адидас, Ралф Лорън и Гучи. Цени по 60лв на килограм, сори, ще имат да взимат. Аз там ходя за нещо basic, ако ми трябва, и такива цени не плащам. Така че, прав ви път, Зиг ЗаГ Пловдив.

Маратонките обаче са находка, малък номер предполагам???
37 номер са.
В Пловдив няма хубави втори употреби за разлика от София, Варна, Бургас, а аз обичам да ровя и да си намеря нещо яко, но от както живея тук ми случва много рядко.

# 250
  • Под Слънцето
А, то щото по Варна останаха читави, дет да си ровиш и откриеш нещо . С 2-3 изключения. В Добрич си намирам находки по 1,50-3 лв все още. Но аз съм предимно по тениските с шантави надписи или на моите фейвърит марки.

# 251
  • Пловдив
Истина е това с магазините в Пловдив. Например Хумана като обявяват новата стока в страницата си във фейсбук, в Русе, Бургас, Варна такива хубави неща има, в Пловдив нищо интересно.

# 252
И в София преди купувах кашмирени дрехи, сега е пълно Шейн и Тему.

# 253
  • Варна
От Варна и от София съм купувала страхотни неща, които още нося. Имам чувството, че в Пловдив зареждат това, което не се е купило в другите градове а цената е същата. Иначе съм се навила да ходя в Казанлък.

# 254
Тези HUMANA в Пловдив за велики! Поне тези магазини/адреси, които посещавам Simple Smile Ходя най-вече последните дни и за по 1-3 лв винаги все нещо прекрасно ще си намеря Simple Smile
Което ми напомня, че имам нужда от якенце за сега, за преходният сезон, че захладня :/

Общи условия

Активация на акаунт