ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 11

• 21 250
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм с много хубави впечатления от новия Каан. Гледала съм го в "Моите братя и сестри" и "Жар птици". Приятно момче и добър актьор. Дано да му е хубава ролята.
Ха, сега видях, че е играл и в "Първи и последен" точно с Улаш и Хазал. Не мога да си спомня образа му там.

# 301
Онче, в последния епизод - Нилюфер се напи в заведение

после правиха секс, тя започна да му удря шамари, той я метна върху стъклената маса и тя се озова в болница.

След 43-та мин.

https://videa.hu/videok/film-animacio/02-06-T9YqdRoGBgVmeAXs

# 302
Мерси за всичко споделено!
Много динамичен епизод - Азизе всякак е супер, Первин е от ужасна, по-ужасна, Девран е виновен по подразбиране, Юсуф и Зелиш тепърва ще патят, Мелис много заблудена, Хазар супер дразнещ, но короната е за Бала - от глупав, по глупав. Не разбирам защо първоначалната поява е силна и впечатляваща (така беше и с Фирузе) и после всичко се сгромолясва. А не е като да не могат да пишат силни женски образи. И най-хубавото фрага за другата седмица, със сигурност има върна част от загубения рейтинг.

Хареса ми верижната реклама на епизода, която направих в сторита. Въобще напоследък забелязвам повечко че се рекламират, преди чакаха някак от само себе си да се случват нещата.

# 303
📢 Анонс 45 серии сериала "БЕЗЗАЩИТНЫЕ"

https://vk.com/yabani_ateskuslari?w=wall-150580284_43212

Една година от АзДев в сериала 15.01.2025г.

ExKely,благодаря!

# 304
ExKely Flowers Hibiscus, Вера Flowers Hibiscus, благодаря ви!

Преведеният епизод 44

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/01/44-neron-angelov-nov.html

Рейтингът продължава да пада, а има още 15-16 серии докрая на сезона и ще е много жалко, ако сценаристите похабят високия рейтинг на първи сезон с измислените мардински кланове и синове, с неадекватната Бала.

Днес е първото представление на "Aydınlıkevler" след почивката.

От Ямур и Еркан: "Вече стигнахме до края на втората ни работа 🤍🥰"

# 305
Мислех че в неделя пускат новия фраг, сега чакането ще е още по-дълго.

Харесва ми, че Девран и Юсуф са отново заедно - добре им се получаваха сцените преди, не ми се ще единия в махалата, другия на Босфора.

# 306
🏚️Превод на втория фрагмент от новия епизод на "Беззащитен":

https://turkrutv.net/bezashchitnye-45-seriya.html

# 307
   ..........  *** Привет !
  🆕💥💥Сериалът #Dungeon промени датата си на излъчване.
Първоначално беше планирано да се излъчва в понеделник, но сега е преместен за сряда. Ако не настъпят промени, премиерата ще се състои на 28 януари. Главните роли се изпълняват от Дениз Джан Акташ, Деврим Йозкан и Ураз Кайълароглу.
✍Бирсен Алтънташ

Отдавна чакан проект.Надявам се зрителите ни да не бъдат отнети.
     Рейтингът ни не е обнадеждаващ.
     Идва нов епизод,а не съм писала за последния.Виновни са многото зимни
     вируси,дано вече да не ме спохождат.
     Ще споделя само някои неща,въпреки поредния епизод,който ми хареса.
     Хашметови все още с много екранно време.Всичко свързано с тях е повтарящи се,
     ненужни и нежелани действия без всякаква логика,много ме дразнят,както и други
     чужди на основната идея за съдбата на беззещитните братя и сестри.С какво ги
     свързва Хазар/Арас/ и асистенката му с интригите и действията им?С други персонажи
     за да се запълнят епизодите с някаква драма,а не истинската,с която започна сериала.
     Губим рейтинга за неща в сюжета,които подценяват зрителите.В съдебните заседания
     адвокатите пледират,а не искателят.Адвокатът на Хашмет беше фигурант,на който дори
     не чухме гласа,но дано хонорарът му да е висок за Хашмет.И той,и сценаристите да знаят
     кога  и как се отказва от иск.За разлика от други истанции,в съдът има определен ред.
     Стига вече с тези кланове и всякакви вражди,достатъчно ги има в много сериали.Историята
     на сериала ни е друга.Има още много проблеми в живота на останалите 5-тима и майка им,
     за да заживеят както всички хора,без застой или връщането назад към миналото им.

# 308
Предполагам, че няма да отнемат много от рейтинга. "Под земята" е друг тип проект и според мен направиха грешка, че го започват в сряда. В сряда има 2 сериала с т.нар. "мъжка" тематика, като на единият е почти същата- мафиоти и т.н. Не ги гледам, но са такива. А "Беззащитните" въпреки клановете и разни Хазаровци е семеен сериал.

# 309
За предпочитане е пред Док на Ибо. Той със сигурност щеше да дръпне от аудиторията. Но може би от NOW смятат, че това ще е и по-успешният проект и него да пуснат в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт