Искам да се самоубия

• 4 518
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
Пак ти казвам стига глупости. Това от страна на майка ти е тормоз.
Послушай Дорис

# 16
  • София
Значи работа със сигурност си намери. Няма нужда да е в Чистота и няма нужда майка ти да те кара. Оттук насетне ти си самостоятелна бойна единица. Задачите са ти да си намериш работа и да намериш начин да си самостоятелен, без издръжка от родителите.
Няма нужда да ходиш на изпити, няма нужда и да се самонараняваш. Няма нужда и с вашите да се караш.
Дишай дълбоко и започвай да търсиш работа. Тая страница си я затворил, започвай бързо следващата, няма нужда да се вайкаш с месеци.
Действието ще те изкара и от депресията.

# 17
Няма къде да живея, не знам какво да правя. Единият ми изпит е юли, другия края на месеца. Не съм готова да нито един. Майка ми е права... Как да и върна парите? Не знам какво да правя. Не ми е спокойно. Постоянно плача и гледам в стената.

# 18
  • София
Ами аз ти казвам какво да правиш - не си готова за изпитите, няма да ходиш. Само че още от днес отваряш сайтовете за работа и започваш да си търсиш. Започваш да работиш и толкова.
Няма какво друго да направиш, така че какво е това вайкане? То реално има само едно единствено нещо, което може да се направи.

# 19
Ами аз ти казвам какво да правиш - не си готова за изпитите, няма да ходиш. Само че още от днес отваряш сайтовете за работа и започваш да си търсиш. Започваш да работиш и толкова.
Няма какво друго да направиш, така че какво е това вайкане? То реално има само едно единствено нещо, което може да се направи.

Добре.

# 20
Едно е сигурно. В стрес си а от много плач се оглупява още повече.
1.пий си хапчетата от психиатъра
2. Говори с майка си да не те притиска, защото само влошава ситуацията.
3търси си работа.
И стига си повтаряла, че си тъпа. За да стигнеш до семестриално завършване си се представяла добре. Сега си в паника.

# 21
Виж сега, майка ти е ядосана, затова говори така.
Не че наистина ги мисли тези неща.

И парите от следването си ги иска, защото така се опитва да те научи на отговорност.

Не се връзвай толкова, ще им мине.
А ти защо искаш да накажеш родителите си, като се самоубиеш? Нищо лошо не са ти направили.
Имаш ли представа на колко много хора ще провалиш живота, ако се самоубиеш?
Стига мисли само за себе си, помисли и за другите и как едно такова нещо ще ги съсипе.

А за изпитите, ще ги вземеш рано или късно. Ако не сега, ще е след време, голяма работа.

# 22
Каза ми, че и провалих живота и да изчезвам. Нямам жилище къде да отида. Много се мразя. Не си прецених силите. Вместо да уча изпаднах в криза и нищо не съм научила. Баща ми не ме разбила мислят, че м:dragon_face:е мързи. Каза, че всички са по умни от мен. Това е вярно. Не виждам в живота.

# 23
  • София
Какво очакваш да ти кажат всички: О, горката ти, какви ужасни родители, миличката тя. Ми не, със съжаление и самосъжашение нищо не става. Сядаш си на задника и учиш или работиш. Намираш си работа, събираш пари и й ги връщаш. Намираш психотерапевт да преработиш някои неща, за който да платиш също с парите си от заплатата и така.

# 24
Ми мързи те, в Редит каза, че имаш 35 теми, от които си научила 15 и имаш още месец до изпита. Вместо да седнеш да учиш ти от седмица нон-стоп мрънкаш, че си се провалила, а изпитът още не е минал даже.

# 25
Ми мързи те, в Редит каза, че имаш 35 теми, от които си научила 15 и имаш още месец до изпита. Вместо да седнеш да учиш ти от седмица нон-стоп мрънкаш, че си се провалила, а изпитът още не е минал даже.

Трудно ми е за помня нещата и срокът наближава.

# 26
  • София/Севлиево
Това прилича на паника... Няма ли алтернатива вместо да учиш по конспект да напишеш дипломна работа и после да се явиш на защита? Когато аз учех можеше и така.Бяхме малка група -около 10 човека,само 1 се яви на изпит по конспект , всички останали писахме дипломни работи и ги защитихме успешно.
35 теми не са толкова много (на нашия изпит бяха над 60, затова почти никой не се яви).Може на малки листчета да си записваш най-важното... Самоубийство изобщо не е решение на нещата.

# 27
Това прилича на паника... Няма ли алтернатива вместо да учиш по конспект да напишеш дипломна работа и после да се явиш на защита? Когато аз учех можеше и така.Бяхме малка група -около 10 човека,само 1 се яви на изпит по конспект , всички останали писахме дипломни работи и ги защитихме успешно.
35 теми не са толкова много (на нашия изпит бяха над 60, затова почти никой не се яви).Може на малки листчета да си записваш най-важното... Самоубийство изобщо не е решение на нещата.

Не. Няма.

# 28
Просто трябва да си намериш работа и да станеш самостоятелна. Когато започнеш да разполагаш със собствени средства ще придобиеш малко самочувствие и ще излезеш от тази дупка.
Аз също след като завърших записах да уча, но още след първата година прекъснах или по-скоро трябва да кажа отпаднах, защото не ми се учеше. За щастие имам прекрасни родители и никога не са ме упреквали за това.
И в училище не бях отлична ученичка и като цяло ученето не ми се нрави изобщо. В момента имам хубава работа със стабилни доходи, макар и без диплома за висше.
А съседите и роднините, които винаги се навират в чуждите проблеми и животи, отдавна съм поставила на мястото им.
Така че горе главата, гледай ти да се чувстваш добре. Хорското мнение не е от значение!

# 29
Просто трябва да си намериш работа и да станеш самостоятелна. Когато започнеш да разполагаш със собствени средства ще придобиеш малко самочувствие и ще излезеш от тази дупка.
Аз също след като завърших записах да уча, но още след първата година прекъснах или по-скоро трябва да кажа отпаднах, защото не ми се учеше. За щастие имам прекрасни родители и никога не са ме упреквали за това.
И в училище не бях отлична ученичка и като цяло ученето не ми се нрави изобщо. В момента имам хубава работа със стабилни доходи, макар и без диплома за висше.
А съседите и роднините, които винаги се навират в чуждите проблеми и животи, отдавна съм поставила на мястото им.
Така че горе главата, гледай ти да се чувстваш добре. Хорското мнение не е от значение!

Да, но аз пропилях 4г от техния живот. Това е. Те даже ми казаха, че ги депресирам.

Общи условия

Активация на акаунт