Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 6 998
  • 164
  •   1
Отговори
# 45
За сега ми се вижда комбинация от лошо и добро 😀 не знам дали ми се знаимва , защото и двете страни се виждат доста ясно

Я кажи ти какъв го виждаш, ще бъде интересно.

Рокстар, ти Дева ли беше? По мое мнение Риби и Деви се кльопат.

# 46
  • София
Някои Риби ми понасят като приятели, много се разбираме, но за гадже/мъж - не.
Но има един тип ревниви Риби - там нещата са непоносимо драматични. Срещала съм няколко такива.

# 47
  • Deutschland
Някой да има отрова да наръся против ревниви Риби? Страшна трагедия са. Ревливи, досадни, драматични...

Егоисти и филмари също.

# 48
Какво ще кажете за мъж Лъв , асцендент Овен , Луна Рак , Меркурий , Венера и Марс- Дева?
Манджа с грозде 😀

# 49
Момичета, за мъж скорпион...какво е мнението ви..? Някой има ли опит..? Аз съм във връзка със скорпион и нищо не мога да разбера.. Помогнете

# 50
Е така общо в трудно да се каже , взимай час на раждане 😬като цяло ревниви , обсебващи , сексуални , мнителни , злопаметни, но ако им влезеш под кожата се раздават и може да се разчита на тях .

# 51
  • София
Аз лично не мога да ги захвана отникъде Скорпионите. Та, ако вече сте във връзка и не те дразни особено с характер, ревност или избухвания - давай.

Абе нещо един Рак се върти покрай мен. Засега е много общителен, спокоен, интелигентен. Няма драма. Въобще - вижда ми се напълно ок.
Като цяло, май Раците най-добре ми понасят от всички водни.

# 52
Е така общо в трудно да се каже , взимай час на раждане 😬като цяло ревниви , обсебващи , сексуални , мнителни , злопаметни, но ако им влезеш под кожата се раздават и може да се разчита на тях .
Ако някой ми иска час на раждане....до там съм. Без значение коя зодия е. Това е налудничаво.
Моят опит със Скорпион е съвсем различен. Нито са ревниви, нито обсебващи, нито мнителни, нито злопаметни. Жените са злопаметни и отмъстителни, но мъжете са по-широко скроени. Щедри, добри и отстъпчиви. Много търпят, но избухнат ли, което рядко се случва, защото търпят и трупат, да не си им пред очите.

# 53
  • Deutschland
Ракът ще я вкара драмата после, Рокси. Току така няма да се разминеш.

# 54
  • Тра-ла-ла
Рокси, откъде ги намираш толкова мъже?! Всеки пост е за нов ухажор.

Аз работя в сфера, в която 90% са мъже. И пак не ми се лепят толкова мераклии. 🤪

# 55
Рокси, изчакай, много бързаш със заключенията. Скоро ще се почне с настроенията, които Рака сменя около 30 пъти в минута. После ще ти се разсърди за някоя тъпотия и няма да ти говори с дни, ще се прави на интересен.

# 56
Аз лично не мога да ги захвана отникъде Скорпионите. Та, ако вече сте във връзка и не те дразни особено с характер, ревност или избухвания - давай.

Абе нещо един Рак се върти покрай мен. Засега е много общителен, спокоен, интелигентен. Няма драма. Въобще - вижда ми се напълно ок.
Като цяло, май Раците най-добре ми понасят от всички водни.

Писала съм и друг път - моите наблюдения върху Раците (мъже) показват, че са много добри хора. Не че нямат недостатъци, но като дръпнеш чертата, равносметката е на плюс Simple Smile

Левски е бил Рак Grinning

# 57
  • София
Честно казано, до сега не съм се занимавала с Рак. Изказванията ми в темата са от наблюдения върху близки приятели. Засега изглежда много емоционално стабилен, интелигентен, целенасочен. Малко си крие емоциите, ама ще видим как ще се развие.

# 58
Всяко правило има изключения , може да си попаднала на такова.
Аз бях писала  за мъж Лъв , всичко добре ,но е Луна в Рак... почнаха се сръдните и цупенето.

# 59
Мъжете раци не са моето, прекалено променливо настроение, мамини синчета и драма.
Някой да сподели нещо за Водолей😁

Общи условия

Активация на акаунт